Hvordan få orgasme?

Hvordan få orgasme, lurer du kanskje? Det er ikke alle som får orgasme i samme sekund som de begynner å onanere, det er faktisk de færreste forunt, særlig for jenter.

Man vet kanskje ikke hva som kjennes godt og man klarer ikke tolke signalene kroppen sender. Men gir man seg selv tid og har et par ekstra gode tips i ermet, så er ikke orgasmen langt unna!

Hvordan få orgasme – De beste tipsene til henne

Det er veldig normalt at jenter sliter for å oppnå orgasme. Man skal vite nøyaktig hvilke punkter som skal stimuleres og man skal stimulere disse punktene riktig. De fleste kvinner er avhengig av klitorisstimuli for å oppnå orgasme, men det finnes også kvinner som foretrekker at g-punktet får all oppmerksomheten, og ja, det er også kvinner som trenger at alle punktene stimuleres lenge for at det skal skje noe! Og alt er helt normalt.

Før du begynner…

Er det en utfordring å oppnå orgasme så er det lurt å begynne alene. En partner kan ikke kjenne nøyaktig hvordan ting føles for deg og det kan være lettere å slippe seg løs hvis man er alene. En annen ting som er avgjørende for å oppnå suksess er lyst. Det er viktig at lysten er tilstede, rett og slett at man er kåt! Kåthet er noe som enten dukker opp av seg selv, ellers så kan man la seg inspirere av erotiske noveller, sine egne fantasier eller se en erotisk film. Når kvinner blir kåte produseres fuktighet i vagina, noe som er med på å gjøre opplevelsen bedre. Men uansett bør du bruke et glidemiddel, for jo fuktigere ting er, jo bedre er det!

Slik finner du riktig glidemiddel!

Bilde av kvinne. Hvordan få orgasme.

Så starter du!

Lås døren, ta deg en dusj og lag en hyggelig stemning. Dette er ikke noe man trenger å gjøre hver gang man onanerer, men det kan være lurt å sette seg i stemning de første gangene man skal prøve! Men blir du kåt, så er det også lurt å bare la seg rive med…

Begynn med å kjenne med fingrene, slik at du oppdager hva som føles godt for deg. Stryk over klitoris, massér litt hardere når det føles riktig og føl deg frem. Du vil etterhvert oppdage hvordan du skal stimulere din egen klitoris, gi det tid.

Når du har gjort deg litt kjent med egen kropp så er det veldig spennende å bruke sexleketøy. Sexleketøy er designet for å gi best mulig stimuli og de «vet» nøyaktig hvordan det skal gjøres.

De beste sexleketøyene til klitoris

For veldig mange kvinner har Womanizer blitt en favoritt. Aldri før har et sexleketøy til kvinner fått så mye oppmerksomhet, og aldri før har noe fått så mye gode tilbakemeldinger! Dette er en klitorisstimulator hvor du setter en liten «hette» rundt klitoris og som stimulerer med trykkbølger, perfekt for hun som aldri har oppnådd orgasme! Alle nerveendene blir stimulert på én gang og mer intenst enn det, kan det ikke bli!

Womanizer Premium, sexleketøy som hjelper deg å få orgasme.

Ønsker man heller en klassisk klitorisvibrator så er We-vibe Tango er suverent valg. Den er blant de kraftigste på markedet, men på grunn av flere nivåer så passer den også godt for de sensitive. Tango har lavfrekvente vibrasjoner som gir en dyp stimulering og gode resultatet på en effektiv måte.

Slik oppnår du g-punktsorgasme

Ca 5 cm opp i skjeden, mot magen, ligger g-punktet. G-punktet består av nerveender og kjertler, og er et enormt følsomt punkt. For å treffe, og å stimulere g-punktet, må man stikke fingrene ca.5 cm inn i skjeden og gjøre en «kom hit»-bevegelse med fingrene. Det er ikke mange som klarer å oppnå en g-punktsorgasme på egenhånd, men med litt hjelp er det mulig.
G-punktvibrator kan hjelpe deg å få orgasme.

Det mest effektive leketøyet for g-punktet viser seg å være blant de mest retro på markedet! En stav laget i hardplast med et vibrerende egg i tuppen er favoritten for flere kvinner som ønsker g-punktsorgasmen! Med dette egget kan man presse mot g-punktet så hardt man selv ønsker og man har full kontroll! Et annet tips er en pulsator. Det er et leketøy som støter frem og tilbake og derfor stimulerer g-punktet. Fun Factory Stronic G har en bøyd tupp som naturlig vil legge seg mot g-punktet og  de støtende bevegelsene kan gi deg g-punktsorgasme. Men å oppnå en g-punktsorgasme kan ta tid, så ikke bli demotivert hvis du ikke får det til.

Fullstendig guide til hvordan du oppnår g-punktsorgasme finner du her!

Litt av alt?

Størst sjanse til å lykkes har du hvis du unner deg litt av alt! Med en rabbitvibrator stimulerer du både klitoris, vaginalt og g-punktet samtidig!
Greedy girl er en rabbitvibrator som gir deg alt du vil ha, treffsikkerhet, kraft og en luksuriøs følelse. Den er dekket av ren silikon og har en fantastisk motor i høy kvalitet.

Les mer om rabbitvibratoren og få de beste tipsene for å finne riktig modell for deg her!

Rabbitvibrator kan hjelpe deg å få orgasme.

Hvordan få orgasme – de beste tipsene til han

Selv om mange menn har veldig lett for å få orgasme, så finnes det tilfeller hvor det ikke går så greit. Ofte sitter dette i hodet, men det kan også komme av potensproblemer, stress eller at du rett og slett har vanskeligere for å komme enn andre! Løsningen er uansett å øve seg. Dette kan være en god måte å fjerne litt av presset man føler til å oppnå orgasme, for med så mye «mas» både i media og i vennegjenger, så er det ikke rart at man føler på stresset rundt orgasme.

Første steg…

Første steg mot å oppnå orgasme er å få ereksjon og selvom det går lekende lett for de fleste, så er det mange som trenger litt mer hjelp.

Bilde av penispumpe og penisringer. Disse kan hjelpe deg å få orgasme.Gode tips til hvordan du oppnår maksimal ereksjon får du her!

Penisringer er et godt verktøy for mannen! Ikke bare samles blodet i penis og man får en hardere ereksjon, men mannen blir mer følsom og får en mer intens orgasme. Dersom man bruker en penispumpe i tillegg, vil man få maks ut av effekten! Penispumpen samler blodet i penis, og penisringen holder det der. Dette er ikke en vidunderkur som fungerer for alle, så hvis du opplever veldig store problemer med å få ereksjon, så kan din fastlege hjelpe deg. De behandler flere slike tilfeller hver eneste dag, så kom deg til legen og finn en løsning!

Sexleketøyene han elsker!

En ny måte å runke på!

De nyeste sexleketøyene til mannen er det man kaller en herrevibrator. Det er en vibrator som stimulerer med vibrasjoner og ofte kan du velge hvordan du bruker disse. Mange liker å støte inn i dem, mens andre holder vibratoren stille rundt penishodet for å nyte vibrasjonene. Den mest populære herrevibratoren er Manta, en vibrator som passer til alle menn! Manta fra Fun Factory er elsket av både single menn og par. To «armer» omkranser penis og de kraftige vibrasjonene gir en unik følelse. Ikke bare er Manta fantastisk til menn, den er kanskje enda bedre til par! I flere ulike posisjoner kan par nyte leketøyet sammen og vibrasjonene vil stimulere begge, hans penis og hennes klitoris. Hun vil også kjenne at hans penis vil fungere som en vibrator! Fristende?

Herrevibrator gjør det lettere å få orgasme for menn.

Den beste orgasmen for han – uten tvil!

Prostata kalles ofte «mannens g-punkt»og stimulerer du dette punktet riktig oppnår du orgasmer som vil ta pusten fra deg! Sexleketøy til prostata har et design som gjør at punktet stimuleres på perfekt måte og du slipper å lure på om det gjøres riktig. Prostataleketøy blir mer og mer populært og flere norske kjendiser har den siste tiden gått ut og skrytt disse orgasmene opp i skyene!

Prostatastimulator gjør det lettere å få orgasme for menn.

Hvordan få orgasme som par

Det er ingen selvfølge at begge skal oppnå orgasme under samleie, men det betyr ikke at sex ikke er både koselig og deilig! Men for å ha en sjanse til å oppnå orgasme er kommunikasjon viktig. Snakk sammen, vis partneren din hva du liker, bruk sexleketøy og utforsk hverandre. Når man lærer hverandre å kjenne, vil det bli enklere og enklere å få orgasme. Men husk å ikke gi partneren din hele ansvaret for at du skal få orgasme! Det er lov, og veldig pirrende, å ta på seg selv under samleie. Hvis partneren din gjør noe «feil» så led hånden hans/hennes i riktig retning og på den måten kan dere lære av hverandre.

Disse sexleketøyene er best til par!

De aller fleste sexleketøy kan brukes sammen av par, for hvor pirrende er det ikke å stimulere henne med en kraftig klitorisvibrator som du har du kontroll over? Men det er enkelte leketøy som er laget for å brukes sammen!
Du har allerede lest om herrevibratoren Manta fra Fun Factory, som er et supert alternativ til par. Men har dere ikke prøvd en parvibrator, så er det absolutt på tide! En parvibrator til sex brukes under samleie og er designet for å stimulere hennes g-punkt og klitoris, samtidig som den vibrerer langs hans penis når han støter inn i henne. Vi anbefaler å prøve we-vibe unite, eller we-vibe sync hvis dere vil ha en parvibrator som styres med app!Illustrasjon av par som har sex med parvibrator.

Noen sexleketøy er ment for å være en liten sexy oppmerksomhet til partner, slik som gaveposer med sexleketøy, sexy undertøy og massasjeoljer. Mens andre leketøy skal by på deilige erotiske opplevelser! Vibrerende truser er blant de mest populære leketøyene for par som ønsker en ekstra spennende opplevelse. En liten vibrator plasseres i hennes truser, og partneren får fjernkontrollen. En tur på kino eller restaurant blir hakket mer spennende med en vibrerende truse!

Som sagt så er de aller fleste sexleketøy egnet for å bruke sammen med partneren sin. Klitorisvibratorer med stor overflate passer veldig godt, da det er lettere for partner å treffe blink når vibratoren er stor. Fingervibratorer er også godt egnet til lek sammen.

Et annet leketøy som er populært blant par er analleketøy. Analplugger gjør hele opplevelsen mer intens både for han og henne, og sexleketøy til prostata gjør underverker for han. Vi anbefaler også å sjekke ut analkuler, som er viden kjent for å gi en kraftigere orgasme når de trekkes ut under utløsning!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette