Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse som omfatter vanvittig mange begreper, aktiviteter og roller. Det er din oppgave å finne ut hvordan du vil leve ut dine fantasier og hvordan BDSM som passer best for deg, derfor smeller vi til med BDSM-fredag!

BDSM er en samlebetegnelse for bondage, disiplin, dominans, submessiv, sadomasochisme. Oppsummert som samtykkende maktlek. Å begynne med BDSM er for mange noe som går gradvis, og man tenker ikke så mye på det. For andre er det et bevisst valg fordi de lenge har vært fristet eller bare fordi de ønsker å prøve nye ting på soverommet.

Hva er BDSM?

Er BDSM riktig for deg? Mange kan føle seg usikre, men det fine med BDSM er at det er regler uten regler.. Gjør det på din måte, lag dine egne regler og la deg inspirere av andre!

Hvordan starte med BDSM?

Ønsket om å starte med BDSM blir ofte vekket av en dragning mot én av de tingene BDSM består av. Mange begynner med sexy undertøy i latex eller lakk og lær. Senere føler de at det er naturlig å etterhvert utforske piskhåndjern og bondageutstyr. For noen er det den mørke og mystiske stemningen som frister. Ønsket om å bli dominert eller å dominere, utforske det intense rollespillet som er sentralt i BDSM. Veldig mange syntes også det er spennende å utforske smertegrensen.

Å la seg friste og inspirere er en veldig god start. Det finnes mange leketøy som umiddelbart vil sette deg i stemning og hjelpe deg å utforske BDSM. Noe så enkelt som en pisk eller håndjern setter dere i rett modus. Det gir og tydelig signal om hvem som har inntatt hvilke rolle.  Bondageutstyrmasker og sexy undertøy i latex eller lakk og lær en naturlig vei å gå videre. Nytelse.no har en rekke sexleketøy for BDSM og du finner informasjon om hvordan man kan bruke de ulike leketøyene.

Felles for alle som ønsker å begynne med noe nytt er at de søker informasjon og ønsker å høre andres erfaringer.

Hvordan være slave i BDSM? 
Hvordan være dominant i BDSM?

Her kan du finne nyttig informasjon om BDSM:

Hvis du ønsker å høre fra folk som har vært i BDSM-miljøet en stund, kan du lytte til podcasten Klimaks. Arild har drevet med BDSM en årrekke og forteller hvordan man kan starte med BDSM og gode tips til ting du kanskje har liggende hjemme, som egner seg godt som pisk! Du kan også lytte til lederen i VestreViken BDSM-forening fortelle hvordan hun ble en del av BDSM-miljøet i Norge og hvor man kan henvende seg hvis man ønsker flere tips til å starte med BDSM.


Du sitter kanskje med en del spørsmål rundt det å starte med BDSM, og da kan det være en trygghet å snakke med folk som er i samme båt eller som har mye erfaring fra tidligere. Fetlife.com er en kjent side hvor du kan kommunisere med folk fra hele verden. Der kan du få hjelp til å finne din rolle, finne ut hvordan du kan utøve BDSM på en måte som passer for deg eller treffe likesinnede!

Trenger du inspirasjon? Se vår oversikt over ord og uttrykk i BDSM og la deg inspirere!

Kilde:
Nytelse.no
Klimaks
KK.no
Fetlife.com
smil-norge.no

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du