Hvordan være slave i BDSM?

Du ser opp på din herre og mester og kjenner hvordan hele kroppen adlyder. Du venter på neste beskjed, neste berøring. Du ønsker deg så dypt og inderlig, men har vært uskikkelig, så du må vente. Endelig løftes pisken og den skjærer gjennom luften, før den treffer seg med et skarpt «smekk»! Høres dette fristende ut? Da vil kanskje rollen som «underdanig» passer perfekt for deg!

Hva er BDSM?

I BDSM er det som oftest en dominant og en underdanig rolle. Den dominante har kontrollen, er herren, mens den underdanige er slaven. Den underdanige underkaster seg sin herre av egen fri vilje, fordi de får seksuell tenning av nettopp det.

Hvordan være dominant i BDSM?

Photo: shutterstock

 

Det er ingen bestemt grunn til at noen velger seg rollen som slave, men det er en rekke årsaker som går igjen. Det kan være jakten på spenning, at man ikke vet hva som venter. Du gir kontrollen til noen andre, og hvert eneste sekund oppleves som uutholdelig pirrende! Det kan også være at du rett og slett tenner på selve følelsen av å underkaste deg en annen person. Noen vil gjerne ha fullstendig underkastelse, 24 timer i døgnet. Dette innebærer for noen alt fra økonomisk kontroll, å måtte spørre om toalettbesøk og få kontrollert diett. Men for de aller fleste gjelder det kun seksuell underkastelse, og ikke nødvendigvis hver gang man skal være sammen.

Trenger du inspirasjon? Se vår oversikt over ord og uttrykk i BDSM og la deg inspirere!

Hvordan være slave i BDSM?

Det viktigste man gjør som slave i BDSM, er å være tydelig på sine grenser! Ja, du skal underkaste deg, men det er også meningen at det skal være pirrende og gøy for dere begge og da er det viktig å snakke med hverandre om hva som er ok. Avtal et stopp-ord, til de gangene grensen er nådd. Mange velger «rosa» som et signal om at man nærmer seg en grense, og «rød» som stopp-signal. Velg også et nonverbalt tegn for de gangene det er vanskelig å snakke tydelig, f.eks knipsing.

Som slave er oppgaven din i utgangspunktet enkel. Du skal lytte til din herre og adlyde. Men det er mange måter å være slave på. Du kan være lydig slave, men du kan også være «brat». En brat er en uskikkelig slave som ønsker å se hvor langt strikken kan strekkes før det vanker straff. For straffen vil komme! Erotisk spakning, bondage eller begrenset seksuell kontakt er noe av det som er vanlige straffer. For noen slaver er det viktig å føle at de er til nytte, da gjennom tjenester for sin herre.

For å være en best mulig slave er det viktig å være tålmodig, ydmyk, åpen og kommunisere ærlig hva du ønsker, for du skal også kose deg! Men vær en underdanig, så langt det føles fint for deg.

Er BDSM riktig for deg? Mange kan føle seg usikre, men det fine med BDSM er at det er regler uten regler.. Gjør det på din måte, lag dine egne regler og la deg inspirere av andre!

 

Kilde:
Nytelse.no
Klimaks
KK.no
Fetlife.com
smil-norge.no

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du