Erotisk spanking – slik blir du en mester

Erotisk spanking er en relativt vanlig del av mange ulike forhold. For eksempel brukes spanking ofte for å tilfredsstille noen som liker å bli kontrollert. Eller som en erotisk teknikk for å gjøre huden mer følsom og mottagelig for stimulering. Du trenger ikke like smerte for å nyte noen klaps over rumpa. De gode følelsene kan komme av nærheten til din partner, opplevelsen av å være den underdanige eller rett og slett fordi huden blir ekstra følsom når du stimulerer blodtilførselen.

Den enkleste måten å utforske spanking på er med den gode gamle håndflaten, men det finnes mange spennende hjelpemidler for økt variasjon og mer intense opplevelser. Her finner du en liten oversikt over noen av de mest populære spankingproduktene:

Spanking med paddles

Paddles har en bred overflate for en mer diffus effekt som kan være enklere å håndtere for nybegynnere. Paddles gir også den skikkelig deilige klaskelyden som virker både stimulerende og morsom når dere koser dere sammen. Overflaten bestemmer hvor hard en paddle vil være, en paddle i lær vil føles mer intens enn en paddle i mykt satengstoff. Paddles i Fifty Shades of Grey-serien har to ulike overflater, én på hver side, slik at du selv bestemmer effekten på spankingen.

Erotisk spanking med pisk

Pisker har én lang hale, gjerne med en tykkere tupp for ekstra effekt når den treffer huden. Det kan være vanskelig å treffe akkurat der du sikter, og du får mye kraft bak hvert slag, så pisker anbefales generelt ikke for nybegynnere.

Spanking med floggere

Floggere har flere og tynnere haler for en mykere effekt. Samtidig blir man stimulert over et større område. Dette er en av den mest populære typen bondageutstyr for spanking, se floggere for spanking hos Nytelse.no. Fifty Shades of Grey-serien har mange fine floggere som både ser og føles fantastiske ut.

Spanking med ridepisk

En ridepisk gir deg muligheten til å gi skikkelige klaps eller stryke og kjæle med partneren din. Den harde og fleksible stangen gir deg mer kontroll over hvor du treffer, mens den myke lærtuppen både kan gi intens nytelse og myke kjærtegn etter hvor snill du har lyst til å være. Sweet Sting fra Fifty Shades of Grey er en god og rimelig ridepisk du får kjøpt på Nytelse.no.

Hva trenger du til erotisk spanking

Har du lyst til å prøve å bli spanket, men er usikker på hva du trenger? Kjøp et gavesett fra Fifty Shades of Grey-serien, så får du alt du trenger og litt til! Du får en flogger, paddle eller fjærkiler, i tillegg til myke bånd og masker for lett bondagelek. Det blir ikke enklere enn det!

Erotisk spanking - bilde av produkter.Den klassiske posisjonen hvor man ligger over knærne til partneren er både intim og erotisk, men det er ikke den eneste måten man kan nyte spanking på. Se deg rundt hjemme, kanskje har dere en komfortabel sofa du kan lene deg mot, eller hva med å ligge på magen i sengen mens partneren kjærtegner baken og lårene dine?

Det finnes også forskjellige typer bondageutstyr som enkelt lar deg posisjonere deg selv eller partneren din for enklere tilgang og økt komfort. Et sengesett med bånd som går under madrassen lar deg bli bundet fast i sengen med rumpa opp, mens et posisjoneringssett binder bena og armene mens rumpa løftes opp for bedre tilgang.

Spanking - de gode teknikkene

Start med myke klaps mot rumpeballene for å varme opp huden. Hvis dere ikke har prøvd spanking før er det fort gjort å tro at man tåler mer enn man faktisk gjør, så det beste er å starte forsiktig og øke intensititen sakte helt til man føler det er hardt nok.

Stopp-ord er viktig

Et nyttig verktøy her er såkalt stopp-ord; et ord eller et uttrykk dere har blitt enige om på forhånd. Et godt utgangspunkt er f.eks. «rød», «gul» og «grønn». Grønn betyr at du liker det som skjer og ønsker at partneren skal fortsette. Gul betyr at partneren skal roe ned litt, eller ta en pause for at du skal få samlet deg. Rød betyr full stopp med én gang. Husk å sjekke innom med jevne mellomrom for å forsikre deg om at partneren din liker det som skjer, eller om det er noe han eller hun vil at du skal gjøre annerledes.

Tenk etter hvor du treffer

Tenk også på hvor du treffer med slagene. Det føles ikke godt å bli spanket på områder med lite fettvev eller der hvor det ligger bein rett under huden. De beste sonene er selve rumpa og den øverste delen av lårene. Det er selvfølgelig mulig å nyte klaps mot andre områder, f.eks. over vulva/rett over vagina. Men her kan det være lurt å bruke mykere slag. Et lite triks som kan virke ekstra pirrende for dere begge er å bruke penis som en minipaddle og gi henne noen klaps mot vagina. Husk samtykke selvfølgelig!

  • Start forsiktig med lette klaps for å varme opp huden.
  • Spanking over klær, undertøy eller andre tynne lag med stoff kan være fint for deg som har ekstra følsom hud. Eller for å dempe intensiteten på slagene.
  • Variér hvor hardt du slår og hvilke områder du treffer. Fokuserer du på ett område hele tiden vil partneren fortere bli øm og effekten av spankingen forsvinner. Prøv deg frem på ulike områder av kroppen. Mange liker å bli klapset på rumpa, men kanskje er det andre steder partneren din liker å bli spanket?
  • Bruk en bred paddle for å spre effekten over et større område.
  • Smør en kjølende salve, f.eks. Aloe Vera, over huden etter du har blitt spanket for å lindre rød og øm hud.

Spanking - husk den gode avslutningen

Husk å ta godt vare på hverandre etterpå. God aftercare er spesielt viktig etter spanking siden den ene parten har rollen som den underdanige. Hen vil ha et større behov for kos og oppfølging av sin partner. Liker du å bli spanket kan det være morsomt å bytte om på rollene en annen gang. Kanskje oppdager du en ny fantasi du vil utforske?

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette