Jeg tenker på deg…

Jeg våknet og strakk ut armer og ben under den varme dyna mens vekkerklokka ringte forsiktig ved siden av hodet mitt. De mørkebrune øynene mine åpnet seg såvidt mens jeg kikket ut av vinduet. Dagen hadde såvidt begynt, noen få solstråler glitret varmende mellom gardinene. Jeg tvang meg selv ut av sengen og luntet ned mot badet. Jeg står foran speilet og ser på meg selv. Jeg er ikke akkurat liten og nett, kroppen min er rund og god med tydelige former. Den ene hånden glir opp mot de store brystene og jeg klyper forsiktig i brystvortene. Jeg puster tungt mens jeg fører den andre hånda ned mot fitta.

Den nybarberte fitta mi presser mot håndflaten og jeg masserer den pulserende klitten med rolige bevegelser. Jeg blir fort våt, så jeg fører to fingre dypt inn i meg selv. Jeg var så kåt denne morgenen, så det tar ikke lang tid før jeg er nær ved å komme.

Jeg ser deg for meg, den tykke kuken din drypper av kåthet. Jeg fantaserer om å stå på kne foran deg mens du tar tak i håret mitt og presser meg mot deg. Jeg føler den våte kuken din gli over munnen min, jeg åpner de fyldige leppene mine og du erter meg ved å holde kuken foran meg før du endelig lar meg ta deg inn i munnen. Hoftene dine pumper kuken inn og ut, jeg kan bare stønne og grynte rundt den tykke staken mens du knuller munnen og halsen min. Fingrene mine glir inn og ut av fitta, hardere og fortere, mens den andre hånden klyper og drar i brystvortene. Jeg kjenner kuken din begynner å svulme opp og riste mens du tar hodet mitt og presser deg dypere inn i meg. I det den første strålen spruter ned i halsen min, åpner jeg øynene og ser på meg selv i speilet mens orgasmen bølger gjennom meg.

Den klissvåte fitta mi spruter ut over hendene og nedover lårene. Jeg klarer såvidt å stå oppreist, og må holde meg i vasken mens jeg rir ut orgasmen. Jeg stønner høyt, og klarer ikke la være å smøre inn fitta med den våte hånda mi. Jeg hopper inn i dusjen og tar en forfriskende runde under rennende vann. Litt mer våken og deilig følsom der nede går jeg tilbake til soverommet. Små vanndråper renner sakte nedover kroppen. Jeg henter et stort og mykt håndkle fra skapet og begynner å tørke det lange, mørke håret mitt. Jeg dagdrømmer om den mørke, sexy stemmen din, og får frysninger nedover ryggen bare av tanken på kuken din.

Jeg går mot klesskapet med et smil om munnen. Jeg har mye jeg må få gjort i dag, så det hadde vært lurt å komme i gang litt tidlig. Jeg finner frem en lys lilla t-skjorte og et hvitt skjørt som jeg legger på sengen. Når jeg har fått tørket av alt vannet kler jeg på meg det jeg har funnet frem. Jeg dropper BH og truse, jeg er ikke ferdig med å tenke på deg enda…

Jeg samler klærne som ligger strødd utover gulvet og hiver dem i skittentøyskurven. Jeg sjekker om det er noe jeg har glemt, og får øye på leketøyssamlingen min. Jeg smiler for meg selv og tar med meg den lille vesken bort til sengen. Glidelåsen glir til siden og jeg finner frem noen av mine favoritter.

Jeg har et lite vibrerende egg, en dildo i «normal» størrelse, analkuler, glidemiddel og en skikkelig stor dildo jeg sjelden klarer å bruke. Det er bare når jeg er skikkelig kåt at jeg får presset den inn i den trange fitta mi. Den er ikke så veldig lang, men den er skikkelig, skikkelig tykk. Bare synet av den gjorde at fitta mi strammet seg litt ekstra.

Jeg plasserte den store dildoen og det vibrerende egget på nattbordet og la resten av lekene tilbake i vesken. Jeg dro av meg skjørtet og la meg ned på sengen. Det vibrerende egget fant fort veien ned mot klitten, jeg satte det på det midterste nivået og la vibratoren over den lille, pulserende knoppen. Den andre hånden brukte jeg til å spre de barberte kjønnsleppene mine. Jeg løftet rumpa opp av senga og stønnet høyt når egget begynte å vibrere mot klitten. Jeg spredte bena til hver side, hadde du vært her nå hadde du fått sett alt, jeg kan kjenne fuktigheten fra fitta renne ned over rumpehullet, jeg blir så varm og våt av å tenke på deg…

Jeg skulle ønske du var her så du kunne slikke fitta mi helt til jeg kom over hele ansiktet ditt. Bare tanken på leppene dine mot fitta mi får meg til å presse egget hardere ned mot klitten. Jeg dypper en finger i det våte hullet og smaker på mine egne safter. Jeg suger forsiktig på fingeren, smaken får meg til å stønne av ren nytelse.

Rumpa mi presses opp som for å møte vibratoren, den ene hånda legger seg over t-skjorta og begynner å dra hardt i de stive brystvortene. Orgasmen kommer fort, jeg fantaserer om munnen din rundt fitta, du slikker og suger sultent i deg saftene mine. Uten å vente på at orgasmen skal gi seg hopper jeg opp på den store dildoen. Den dryppende våte fitta mi er klar for å bli strukket ut mens dildoen glir dypt inn i meg. Jeg slikker og suger på dildoen for å gjøre den glattere. Jeg tenker på kuken din mens jeg suger. Når jeg ikke klarer å holde ut lenger setter jeg dildoen på sengen og holder den oppreist mens jeg plasserer det våte hullet mitt rett over det tykke hodet. Sakte senker jeg meg selv ned på dildoen. Jeg kjenner leppene presses til siden, og jeg bruker litt kraft på å ta hele det tykke hodet inn i fitta. Jeg bruker en hånd til å spre leppene til siden, mens den andre holder dildoen på plass så den ikke sklir ut. Jeg stønner høyt når det tykke hodet spretter inn i meg, nesten litt motvillig.

Jeg holder kukhodet rett på innsiden av åpningen mens jeg drar av meg t-skjorten. Jeg drar og klyper i brystvortene mens jeg sklir sakte ned over dildoen. Det tar ikke langt tid før jeg kjenner hele den tykke staken presse mot myke foldene inne i meg. Når jeg endelig klarer å ta hele dildoen inn i meg begynner jeg å tenke på den deilige kroppen din under meg. Hendene dine griper tak i de tykke lårene mine og får meg til å sprette opp og ned. Jeg begynner å skli opp og ned mens jeg føler fitta mi strekkes ut med hvert støt. Jeg setter det vibrerende egget tilbake mot klitten og øker tempoet oppå dildoen. Jeg legger to fingre mot rumpehullet og presser dem inn i meg. Saftene fra den våte fitta får fingrene til å gli enda lenger inn i rumpa mens jeg knuller den tykke dildoen.

Den utrolige følelsen av å bli knullet i begge hull får meg til å komme raskt. Jeg hyler ut og setter meg hardt ned på dildoen, saftene mine spruter ut over senga og lårene mine. Jeg gisper etter luft og kollapser på senga, utrolig lykkelig… og helt utslitt. Jeg drar fingrene mine ut av rumpa, dildoen holder jeg fortsatt dypt inne i meg. Jeg ligger på rygg, puppene ligger spredd til hver side og de stive brystvortene er ømme etter all oppmerksomheten. Jeg ser bort på nattbordet og legger merke til at jeg har fått en melding. Jeg strekker hånden ut og sjekker hva det kan være.

Det er en melding fra deg. Fitta mi strammer seg rundt dildoen mens jeg leser ordene dine. Du skriver at du runket kuken din for meg i dusjen før du dro på jobb. Du kom hardt mens du drømte om at jeg sugde deg, at jeg svelget hele spruten din som en skitten, liten sexslave. Du bestemte deg for å ta noen bilder mens du runket, og hadde sendt dem til meg. Jeg åpnet bildene og slikket meg om munnen når jeg så den tykke staken din. Du hadde akkurat kommet, og en tykk klump med sæd gled nedover mot ballene dine. Mens jeg stirret på bildet ditt førte jeg en hånd ned mellom bena og tok et godt tak rundt ballene på dildoen. Jeg begynte å pumpe den sakte inn og ut mens jeg swipet til neste bilde. Den skjønne kuken din var våt og glitrende, og jeg stønnet av tanken på den tykke staken din pumpende inne i meg. Jeg ville legge bena mine over skuldrene dine så du kom lenger inn i meg, og du fortsatte å pumpe kuken inn og ut, hardere og hardere…

Jeg presser dildoen inn i meg så hardt jeg kan, like fort og like hardt som i fantasiene mine. Hylende og gryntende som et villdyr kommer jeg enda en gang. Denne gangen drar jeg dildoen ut og gnir klitten min hardt mens jeg kommer. Jeg spruter safter utover hele sengen, rumpa mi løfter seg opp og tærne krøller seg. Jeg kniper øynene sammen mens orgasmen gjør meg sanseløs, alt jeg kjenner er en utrolig eksplosjon som jeg vet skyldes deg og din tykke kuk.

Jeg åpner øynene mens bølgene presser siste rest av safter ut mellom bena mine. Jeg blir liggende å samle pusten, jeg klarer ikke en gang løfte armene. Etter noen øyeblikk får jeg lagt meg på siden og plukket opp telefonen. Jeg smiler. Det er du som ringer. Det ser ut til at dagen kommer til å bli enda bedre.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,