Hva er squirting?

Hva squirting faktisk er, er det mange som lurer på. Er squirting tiss eller hvor kommer vesken fra?

På fagspråket heter squirting, den kvinnelige ejakulasjon, men man kan også bruke ordet sprutorgasme. Det finnes en rekke ulike forklaringer på hva squirt faktisk inneholder, og om alle kan klare dette.

Hva inneholder squirt?

Ekspertene strides om hva squirt faktisk er. Noen mener det er urin som kommer ut når muslklene slapper av og strammer seg til under orgasmen, mens andre mener squirt er veske fra skenes kjertlene som ligger ved g-punktet. Skenes kjertlene skiller ut veske som inneholder det samme som skilles ut av prostata, og på lik linje, tømmers væsken sin ut i urinrøret når kvinnen får orgasme som prostata gjør det hos mannen.

 

Mest sannsynlig er det en blanding. Den tynne, klare vesken kjertlene tømmer seg i urinrøret ved sterke orgasmer. På grunn av plasseringen kan det lukte svakt av urin, eller være helt uten lukt. Væsken kommer ut rett før, under eller etter orgasmen. Den kan komme som en liten stråle eller sive ut. Husk at slik kvinner spruter i pornofilm er langt fra virkelighet, og i de fleste tilfeller vil det sildre ut.

 

Kan alle squirte?

Det sies at ikke alle kvinner har skenes kjertlene, og kan derfor ha en sammenheng med at ikke alle kvinner squirter. Men i utgangspunktet kan alle klare å squirte, men det er en teknikk som i likhet med orgasme, trenger litt øvelse og evne til å slappe helt av. Klitoris er et stort organ som hovedsakelig ligger innvendig og ligger tett på urinrøret, skjedeveggen og analnervene og kan beveges via hverandre. De fleste orgasmer er derfor klitorisorgasmer, men har likevel forskjellige navn. Noen squirter i forbindelse med g-punktsstimulering, mens andre spruter ved utvendig klitorisstimulering, og noen vad begge.

Hvordan du går frem for å lære å squirte kan du lese mer om her.

Kilde: Ung.no og kk.no

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.