Hvordan squirter man?

Hvordan får du til squirting? Kan alle lære seg å sprute? Og hva må man gjøre for å få noen andre til å squirte? Det får du svar på her.

Squirting. Kan du tenke deg en mer pirrende tanke? Vel, for mange er dette den store drømmen, men svært få har opplevd en kvinnelig sprutorgasme, også kalt squirting. Det sies at stort sett alle kvinner kan oppnå sprutorgasme hvis det blir gjort riktig. Vi har derfor laget en guide slik at kvinner, alene eller sammen med partner, kan oppnå orgasmen som er så myteomspunnet.

Slik får du henne til å squirte:

 1. Sørg for riktig stemning

  For å oppnå sprut-orgasme er det viktig at kvinnen slapper godt av og føler seg helt trygg. Oppvarming er alltid viktig, men spesielt viktig om hun skal sprute. Demp derfor belysningen og start gjerne med en full kroppsmassasje der du tar for deg hele kroppen hennes, mens du forteller henne hvor flott hun er, hvor mye hun tenner deg og hvor deilig det er for deg å nyte synet av kroppen hennes. Tankene hennes må nemlig ikke være på usikkerhet rundt egen kropp, stress eller andre forstyrrende tanker. Så gi henne trygghet til å slappe helt av, ellers vil kroppen automatisk holde igjen væsken, selv om hun får orgasme.

 2. Velg riktig stilling

  Etter et langt forspill der hun har blitt skikkelig opphisset og våt, er det tid for å utforske kroppen hennes ytterligere. Hun bør helst ligger på ryggen, i en komfortabel stilling som gjør at hun slapper godt av. Selv om det høres pirrende ut at hun står i dusjen og spruter på deg eller stående over deg, bør første gang gjøres liggende for å finne riktig teknikk og øke sjansen for å faktisk få det til. Ligg derfor gjerne i sengen første gangen.

  Squirting - Fra fantasi til sprut! Bilde av kvinne som onanerer.
  Photo: Shutterstock
 3. Stimuler G-punktet

  For å oppnå sprutorgasme må man stimulere g-punktet. Dette punktet ligger noen centimeter innenfor skjedeåpningen mot magen og består av følsomme nerver og kjertler, også kalt skenes-kjertler. Du vil kjenne det med fingertuppene om du fører inn en eller to fingre. Ikke alle kvinner har like fremtredende kjertler og kan derfor oppleve at det er vanskelig, eller i noen tilfeller umulig å oppnå sprutorgasme.

  Kjertlene produserer vesken som utløses under kvinnens orgasme når punktet stimuleres. Vesken kommer ut urinrøret, men er ikke urin, og det er forskjellig fra kvinne til kvinne hvor mye væske som kommer. I tillegg til kroppens anatomi vil både dagsform og hvor tent hun er også innvirkning på om hun spruter.

 4. Bruk fingrene aktivt

  Første gang bør det brukes to fingre til å stimulere skjedeveggen mot magen. Punktet du skal finne kjennes ruglete og ligger mot magen. Lag gjerne «svømmebevegelser» med fingrene som gir press med annenhver finger mot g-punktet. På den måten kjenner man hvor hardt, og hvor mye man skal trykke. Lytt til kroppen hennes for å finne riktig hastighet. Kjenn på hoftebevegelsene, kroppsspråket og lytt til stønningen. Hold deretter jevn rytme.

 5. Legg en hånd på magen

  Skjeden vil etter hvert svulme opp og du bør da presse enda hardere mot g-punktet. For noen vil det også hjelpe og du samtidig legger den andre hånden på magen for å presse lett mot g-punktet fra utsiden. Når man har blitt godt kjent med kroppen hennes gjennom fingrene kan man prøve en g-punktsvibrator. Den er spesialdesignet for å nå kvinnens G-punkt, og perfekt om hun vil øve seg alene. Se etter en kraftig g-punktsvibrator, med rumlende vibrasjoner og en bøyd tupp som automatisk vil treffe riktig når du fører den inn i skjeden. Rocks-Off Fuzion Enigma G-punktsvibrator er et godt eksempel på en fasong og en kraft som vil hjelpe henne på veien mot drømmeorgasmen!

 6. Gi rom for squirting og eksplosjon
  Slapp helt av. Jo, mer hun slapper av, jo større er sjansen for utløsning. Under stimuleringen kan det kjennes ut som hun må tisse og når hun nærmer seg er det svært viktig å slappe fullstendig av i kroppen. Mange kvinner spenner seg av frykt for å urinere, noe som kan og vil hindre utløsning. La det som kommer komme når kroppen eksploderer i orgasme.
 7. Øvelse gjør mester i squirtingAlle kvinner må selv øve på hva som skal til for nettopp de. På den måten blir det lettere å guide en eventuell partner. Noen kvinner spruter enkelt og andre trenger en del øvelse for å lære det. Når du vet hvor G-punktet er, fortsett å øve til du er i stand til å sprute. Deretter er det tid for å utforske med partner, stillinger og hva enn man måtte ønske.

Lykke til!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og