Hvordan vaske en dildo?

Hygiene og rens er helt avgjørende for å bevare leketøyene dine. Men hvordan gjør man det, og hvordan oppbevarer jeg leketøy?

At kjønnssykdommer kan smitte via leker og utstyr, er vel neppe noen bombe. Men husk at også andre sykdommer kan få veldig gode vekst og levekår hvis du ikke er nøye med å rense dem, riktig.

Slik gjør du:

  1. Skyll produktet med venn
  2. Spay på rens
  3. La tørke
  4. Legg den i en oppbevaringsboks

Oppbevaring:

Husk at sexleketøy ikke bør ligge inntil hverandre. Da kan de de bli misfarget av hverandre eller bli ødelagt. Ofte følger det med en oppbevaringspose, ellers kan du også kjøpe en silikonveske eller oppbevaringsboks.

Sexleketøy krever gode rutiner for vedlikehold – sett av noen minutter før og etter bruk til vask og rens så vil du hindre bakterievekst og sørge for at sexleketøyet holder seg rent og pent til neste gang. Joyboxx er en oppbevaringsboks som leveres med rensebrett som tørker sexleketøy raskere, og sørger for at all fuktighet er borte før du lagrer produktet i skrinet.

Kjøp rens til din dildo her!

Sugemaskin med norsk stemme!

200 Norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris. – Allerede en favoritt hos Nytelse.no, avslører