G-punktet – alt du trenger å vite

G-punkts-orgasmer er noe alle har hørt om, mange har drømt om, men få har opplevd. En slik orgasme skal være noe av det mest intense en kvinne kan oppleve, og det har blitt skrevet side opp og side ned om hvor fantastisk denne orgasmen er. Men hvordan oppnår man en g-punkt orgasme. Hva er hemmeligheten? Og ikke minst, hvor er g-punktet?!

G-punktet ligger i området rundt skjedens fremre vegg og er et område det lønner seg å utforske! G-punktet består av nerveender og kjertler, og er et enormt følsomt punkt. For å treffe, og å stimulere g-punktet, må man stikke fingrene ca. 5 cm inn i skjeden og gjøre en «kom hit»-bevegelse med fingrene. Nøyaktig hvor dypt g-punktet sitter er litt forskjellig fra kvinne til kvinne, så her må man føle seg frem. Det er ikke normalt å finne g-punktet med én gang, så bruk god tid og ikke bli skuffet hvis du ikke finner frem umiddelbart.

Å finne frem til g-punktet

Når hun er opphisset vil g-punktet svulme opp, og vil da være lettere å finne. Det kan være en idé å kjenne etter g-punktet når hun allerede har fått orgasme, da er g-punktet på sitt «største», så gjør deg klar for runde to! Kjenn etter et litt ruglete område med fingrene, 5 cm opp i vagina, mot magen. «Proffene» forteller at dersom g-punktet stimuleres riktig, vil det kjennes ut som om man blir fryktelig tissetrengt! Dette er en følelse som vil gå over, og tipset er at du da prøver å slappe av og bare nyte. Dersom hun leter etter g-punktet på egen hånd kan det lønne seg å sitte på huk! Tyngdekraften vil legge press på g-punktet og det kan bli lettere å finne. Som du skjønner så er det ikke lett å oppnå en g-punkt orgasme, men heldigvis er det laget gode verktøy som hjelper det å stimulere g-punktet slik proffene gjør det!

Disse leketøyene gir henne best orgasmer!

G-punktet - bilde av sexleketøy for å oppnå g-punkts orgasme.

Det finnes mange gode sexleketøy for g-punkt orgasme! For å best mulig komme til, trenger man et leketøy med bøyd tupp som presses opp i retning magen. De fleste leketøyene stimulerer med vibrasjoner, men det er også noen som gjør «kom hit»-bevegelsen som er optimal for å finne frem. Det er viktig å ta seg god tid, for en slik orgasme er vanskelig å oppnå for de fleste selv med riktig teknikk.

Riktig stilling – riktig stimuli!

G-punkt orgasme ved samleie er nesten umulig for nybegynnere. Men når hun har blitt kjent med egen kropp, vet hvor punktet er og hvordan det skal stimuleres best mulig, kan man begynne å eksperimentere med ulike stillinger hvor penis masserer punktet.

Cowgirl!
Hun setter seg over sin partner og isteden for å bevege seg opp og ned på penis, beveger hun seg frem og tilbake langs hans kropp. På denne måten vil penis presse mot g-punktet for hvert støt. Dette kan oppleves ubehagelig for noen menn, så føl dere frem.

Opp med rumpa! 
Ta utgangspunkt i vanlig misjonærstilling, men legg puter under rumpa hennes. På denne måten vil rumpa løftes og det blir lettere for penis å treffe g-punktet.

Aldri glem klitoris!

Selv om man streber etter den sagnomsuste  orgasmen så må man ikke glemme klitoris! De aller fleste kvinner vil ikke kunne oppnå orgasme uten at klitoris stimuleres. Tenk på klitoris som underlivets startknapp!
Men hvordan skal man klare å stimulere to steder samtidig?
Med riktig verktøy!  La oss kalle det en g-rabbit! Den klassiske rabbitvibratoren, med bøyd tupp som treffer g-punktet. Dette er uten tvil det beste sexleketøyet for den villeste orgasmen hun noen gang vil oppleve!

G-punktet - bilde av sexleketøy for å oppnå g-punkts orgasme.

 

 

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du