Forført av sjefen

Jeg visste at dette ikke var greit. Jeg kjente det langt ned i magen. Hvis fornuften hadde vært min sterkeste drivkraft så hadde dette aldri skjedd. Problemet er bare at lysten og kåtskapen stakk av med seieren denne gangen og ledet meg rett inn i armene på sjefen. Klassisk julebord.

Jeg kjente hvordan gifteringen hans nærmest sved på huden min. Han snek en hånd oppunder skjørtet mitt og gliste når han skjønte at strømpene stoppet på låret, og at over der var det helt nakent. Han presset meg hardere mot den iskalde veggen utenfor kontorlokalene og kysset nakken min med en lidenskap jeg aldri hadde trodd jeg kom til å se fra denne mannen. Jeg hadde hatt lyst på han siden jobbintervjuet, men med kone og to barn regnet jeg med at det aldri kom til å skje noe.

«De andre kommer snart..» stønnet jeg ut mellom sammenbitte tenner.
Vi sto utenfor å ventet på taxien som skulle ta oss videre fra vorset på kontoret, til restauranten.
«Men jeg klarer ikke å styre meg, du er så deilig!»
Han holdt en finger under haken min og så meg rett inn i øynene, mens han smilte mykt. Han var så vanvittig pen.
Leppene våre møttes igjen og jeg kjente virkelig på en helt uutholdelig lyst. Jeg tror han kjente det samme, for han løftet meg opp og bar meg inn døren og inn på nærmeste kontor. Døren ble lukket bak oss og vi forsvant inn i en verden hvor det virkelig bare var oss to. Han satt meg ned på gulvet og vrengte av seg jakken, og med en arm ryddet han konferansebordet for papirer. Han løftet meg opp på bordet og rullet opp skjørtet mitt.

Den glattbarberte musa mi kommer til syne og når han ser den lille piercingen i klitten min gisper han lett. Han blir rød i kinnene og jeg ser umiddelbart at kulen i buksa hans vokser. Han stuper ned mellom bena mine og jeg kjenner hvordan den varme tunga hans treffer den våte fitta. Han stønner. Det virker som om hans virkelig har lengtet etter å kjenne smaken av meg. En stor og myk tunge leker med den lille metallringen og det kjennes ut som om saftene virkelig renner av meg. Han slikker ivrig og jeg nyter hvert eneste sekund. Vi begge vet at det bare er minutter til tiden vår renner ut og alle kollegaen kommer dundrende ned trappene, så her må vi være effektive. Det er noe ekstremt sexy over å ta en kjappis med sjefen før julebordet. Vill og deilig sex som er helt ulovlig men så vanvittig ønsket.

Han sniker to fingre inn i meg og som en proff treffer han g-punktet mitt. Han er en gudegave til kvinnen! Jeg mister helt kontrollen over musa mi og jeg kjenner at en orgasme nærmer seg mye fortere enn jeg har lyst til. Jeg stønner høyt og han legger hånden over munnen min. Hånden som hadde vært i min mus. Fingrene er fuktige. Jeg tar tak i hånden hans og slikker fingrene hans rene, såpass høflig må jeg være.
Han biter seg i leppen.

Jeg ser lys fra en bil utenfor vinduet og jeg frykter at det er taxien som er her. Jeg orker ikke at dette skal ta slutt nå. Jeg trekker han inntil meg og åpner buksene hans. Han er så sinnsykt flott. En deilig, autoritær mann i dress som virkelig har lyst på meg. Kan det bli mer sexy?
Staken hans vipper ut av buksen og jeg gisper av begeistring. En stor og skikkelig tykk stake som jeg endelig skal nyte. Jeg spytter på min egen hånd og gnir kuken hans inn med fuktigheten, før jeg legger meg bakover og sprer bena mot han.

Han trenger inn i meg med den største staken jeg har sett noen gang. Det er så vanvittig deilig og hårene på armen min reiser seg av begeistring.
Han støter inn i meg igjen og igjen, mens kyssene våre når en ny grad av intensitet. Det er som om tungene våre prøver å få i seg mest mulig av den andre og kyssene er harde og forteller alt om lysten vi begge har prøvd å skjule så lenge.

Brått snur han meg rundt på bordet og jeg blir stående med rumpa mot han. Han trenger hardt inn i meg bakfra og jeg legger en hånd på klitten min. Han kjører meg hard og jeg nærmer meg orgasme. Men så hører vi stemmer..

Det er akkurat som om vi begge er enige om at vi skal gjøre oss ferdige, og ikke avbryte. Han dunker inn i meg som en maskin og jeg mister nesten pusten av hvor deilig det er. Plutselig kjenner jeg en finger i rumpa mi og jeg klarer ikke skjule min begeistring. Jeg presser meg mot han så fingeren forsvinner enda lenger inn.  Dette likte tydeligvis han også for jeg kjenner den varme sæden hans pumpe støtvis utover rumpa mi. Herregud, så sexy! Han snur meg rundt igjen og bøyer seg ned mellom bena mine. Så suger han klitten min inn i munnen sin og slikker på den med tungespissen. Fy fader, så deilig! Vi hører stemmer utenfor døren.

Lyden av stemmene får meg til å huske på hvor ulovlig dette egentlig er! Og den tanken får orgasmen til å velte opp i meg som en vulkan. Musa mi krever all min oppmerksomhet og varmen sprer seg i lårene. Det er som om orgasmen ikke vil gi seg og den kaster seg rundt i kroppen min så hardt at jeg ikke får puste. Mens orgasmen fremdeles får bena mine til å bli ustøe, reiser han seg. Han kler på seg mens en varm hånd kjærlig masserer klitten min så orgasmen varer enda lenger. Jeg klarer å mobilisere tankene og drar ned kjolen. Men fremdeles har jeg ikke kontroll på egen kropp. Fingrene mine samarbeider ikke og jeg må bare gi opp. Han han rettet på sveisen og ser ut som en million dollar.

Det banker på døren.
«Hallo? Gustav? Vet du hvor Mina er? Taxien er her!»
Han kysser meg lett og går mot døren.
«Du har tre minutter, skatt. Så stikker vi å spiser litt. Du er helt nydelig».

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du