Stor dildo! Lise tester

Jeg har testet stor dildo. Jeg er ikke en jente som lar ting være uprøvet. Jeg insisterer på at man ikke kan si at man misliker noe, før man har erfaring med det. Men når kjæresten min kom hjem med en mega-dildo, da var jeg virkelig skeptisk!

Jeg var sikker på at et samleie med meg skulle kjennes ut som å slippe et hamster inn i Drammenshallen etter én runde. Men jeg har lært at de beste opplevelsene kommer når man går ut av komfortsonen, så med nybarbert underliv og en stor flaske vin inviterte jeg kjæresten min inn på soverommet for å bli kjent med vår nye lekekompis, en stor og realistisk dildo!

Du må være trygg

Det som er viktig uansett hva man skal teste som er nytt, er at man er trygg og at man slapper av. Man må være skikkelig tent, og det har jeg heldigvis ikke noe problem med å være. Jeg blir automatisk tent når jeg vet at jeg skal prøve noe nytt, det er som å skru på en bryter. Jeg vet at det blir spennende, jeg vet at det blir gøy og jeg vet at hvis jeg ikke liker det så avbryter vi og går over til noe jeg vet at jeg liker.

Overrasket kjæresten

Jeg overrasket kjæresten min mens han sto på kjøkkenet og vasket opp. Jeg var kun iført en liten tangatruse og jeg kjente han ble hard i samme sekund som jeg snek hånden min ned i buksen hans.

Stor dildo. Bilde av megadildo.

Når vi omsider hadde kommet oss inn i sengen , etter å ha kn**la på kjøkkenet, i gangen og i dusjen, var det klart for test av den store dildoen. Siden vi allerede var godt i gang, var jeg «god og varm» og slappet godt av. Kjæresten min fingret meg, og etterhvert som jeg vendte meg til følelsen, brukte han flere og flere fingre.

Kjæresten varmet meg opp med fingrene

Han tok frem giganten og lot den hvile utenfor hullet mitt. Litt og litt presset han den inn, og stoppet når jeg syntes det ble litt for mye. For la oss være ærlige, de første sekundene ER det litt for mye. Men det er det som er så morsomt!

Vi tok også frem min favorittvibrator og brukte den på klitten. Hver gang jeg nærmet meg klimaks, fjernet han den, slik at jeg hele tiden ba om mer. Jeg kjente hvordan den store dildoen presset inni meg. Det var helt seriøst som å hoppe i fallskjerm! Jeg var nervøs, vettskremt og gira på samme tid. Adrenalinet pumpet rundt i kroppen, og jeg digget hvert eneste sekund.

Jeg var vettskremt og gira – samtidig

Til slutt ble jeg så kåt av hele opplevelsen, at jeg presset dildoen ganske mye inn selv. Jeg tråkket over min egen grense, men det var verdt det! Jeg hadde full kontroll, og da er grensesprenging bare digg. Til slutt var nesten hele dildoen inni meg. Det var helt på grensen av hva jeg kunne takle. men det var vanvittig gøy! Jeg kjente hvordan fi**a mi vendte seg til det enorme leketøyet, og det var en spennende og ekstremt erotisk opplevelse!

Alle bør teste stor dildo

Jeg anbefaler alle å teste en stor og realistisk dildo, det er vanvittig kult! Bruk god tid, masse glidemiddel og sunn fornuft. Jeg har brukt det mange ganger, og underlivet har det helt topp og er ikke noe i nærheten av Drammenshallen. Menn kan også prøve denne, vet dere! Noen liker å få denne inn bakdøra, men det er for den erfarne.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du