Ha sex i dusjen

Sex i dusjen er fantastisk. Sex utenfor soverommet er uten tvil en av de største fantasiene blant det norske folk, og man skal ikke lenger enn til badet før sex blir litt ekstra spennende! Det varme vannet som sildrer nedover kroppen, trykket fra dusjhodet som masserer de mest erogene sonene og følelsen av en deilig partner som såper deg inn på de stedene du liker det aller best. Er det ikke dampende hett fra før av, vil det garantert bli det nå!

Hvorfor sex i dusjen?

Undersøkelser viser at dusjen er det stedet vi oftest forsvinner inn i vår egen fantasi, så det er kanskje ikke så rart at de seksuelle fantasiene våre bærer preg av det våte element?
Nakne kropper tett inntil hverandre mens varmt vann stryker over vårt absolutt største sanseorgan, huden, er grunn god nok til å bli fristet! Det å bli såpet inn av partneren er heller ikke å forakte, i en kombinasjon med massasje og pirrende berøring.
Sex i dusjen byr også på nye opplevelser, da dusjen i seg selv kan gi deilige erotiske opplevelser. Vannstrålene fra dusjhodet vil stimulere henne på en måte hun ikke kan oppleve andre steder. Rett dusjhodet direkte mot hennes underliv og strålene vil stimulere mange punkter samtidig. Noen stråler vil treffe området rundt vagina, noen stråler vil kile området rundt anus og dersom man sikter ekstra nøye kan en av strålene stimulere klitoris på en ganske intens måte. På mange dusjhoder har man muligheten til å endre strålens kraft og mønster, prøv deg frem og utforsk de deilige mulighetene. Massér rygg, bryster og underliv ved hjelp av dusjhodet. Enkelt og helt fantastisk!

Badeleker for voksne!

Fantasien om sex i dusjen er noe av det som tenner folk mest, og dette vet de største produsentene av sexleketøy! Vanntette sexleketøy blir mer og mer populært, og de egner seg svært godt til lek i det våte element, både alene og med en partner! Hun kan for eksempel senke seg ned i et deilig skumbad mens et deilig vibrerende leketøy stimulerer brystene, klitoris eller g-punkt. Eller så kan en klassisk dildo i kombinasjon med strålene fra dusjhodet også gi henne en herlig opplevelse!
For mannen vil den klassiske og populære Fleshlight føles enda mer realistisk når han nyter den i dusjen. Varmen fra vannet vil sette sitt preg på hylsen og gi den kroppstemperatur. Med et veggfeste beregnet spesielt til dusj og bad kan han feste fleshlighten i den høyden som passer han best!
Skal man utforske det våte element sammen med en partner vil en parvibrator gi en ekstra dimensjon til kosen. Begge parter vil bli stimulert av de kraftige vibrasjonene og det er enormt spennende å oppleve noe slikt sammen. Vanntette vibratorer, analleketøy og sexleketøy av glass er andre leketøy som vil være ekstra spennende å utforske i dusjen!

sex i dusjen. Profilbilder av vibratorer.

Analsex – best i dusjen!

Mange som ønsker å prøve analsex for første gang, velger å gjøre det i dusjen. Mange tror at analsex er en uhygenisk aktivitet og ser på dusjen som en strålende løsning! Analsex er ikke så grisete at man må gjøre det i dusjen, men det er uten tvil flere gode grunner til å velge dusjen som arena. Undersøkelser viser at man bruker lenger tid på vorspielet når man har sex i dusjen, og er det noe som er viktig før analsex så er det oppvarmingen! Ta dere god tid til kyss, kos og berøring før dere etterhvert fokuserer på analsex. Prøv dere forsiktig frem med en finger, og vær sikre på at dere er komfortable og avslappet i situasjonen. Visste du at musklene slapper mer av når man tar en varm dusj? Dette bidrar også til at analsex blir lettere og mye deiligere for dere begge! Velg et godt glidemiddel for analsex som egner seg til bruk i dusjen!

Velg riktig glidemiddel!

Skal man bruke glidemiddel i dusjen er det viktig at man velger en type som ikke skylles bort av vannet. Velg et silikonbasert glidemiddel som gir god glid, som er sensitiv mot huden og som tåler lek i vann. Husk at det finnes eget silikonbasert glidemiddel for analsex, som egner seg godt til bruk i vann. Dersom man ønsker å bruke et leketøy laget i silikon i vann, må man være litt obs! Bruker man silikonbaserte glidemidler på leker laget i silikon må man være ekstremt nøye med rengjøring av leketøyet etterpå! Bruk en god dildorens og vask nøye slik at du er sikker på å få bort alle rester. Et silikonbasert glidemiddel vil kunne bryte ned silikonen i leketøyet hvis du ikke er nøye med rengjøringen etter bruk! Et vannbasert glidemiddel vil raskt bli vasket bort dersom man bruker det i vann, og er ikke et godt alternativ.sex i dusjen. Produktbilder av glidemiddel

Hvilke stillinger er best for sex i dusjen?

Når det er snakk om sex i dusjen er det ofte én fordel som blir trukket frem; sjansen til å utforske nye stillinger! Bruk rommet og se hvilke muligheter dere har. Setter hun en fot på badekarkanten vil han kunne trenge dypere inn i henne bakfra og hun kan stimulere klitoris med dusjstrålen, sitter hun på hans fang i badekaret vil hun kunne avlaste lårene litt ved å støtte seg på kanten. Sexstillinger i dusjen begrenses kun av din egen fantasi!
Nytelse.no tilbyr et bredt utvalg av bøker som vil lære deg nye og spennende sexstillinger som du kan imponere din partner med i dusjen.

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.