Hett møte med norsk kjendis!

Jeg har alltid vært oppdatert på kjendiser, til en viss grad. Men i Norge i dag har det blitt så ekstremt lett å bli kjendis at det er jo ikke rart man slutter å følge med!

Denne historien begynner med en invitasjon på Facebook. «Singelfest- fordi vi ikke får være med på parmiddager!»
Jeg tenker at det er en morsom idé og jeg kjenner han som inviterer meg. Han er en sentral type innenfor fjernsynsproduksjon, og fordi han er så kreativ er festene hans alltid bra!
Jeg tar på meg en oransje kjole, store blonde krøller faller nedover skuldrene mine og den solbrune huden min gløder. Jeg mingler, smiler masse og drikker velkomstdrinker som en proff.
Etter hvert som timene går, samler folk seg og «flasketuten peker på» er et faktum. Flasken blir snurret og oppgaver blir delt ut. «Den som flasketuten peker på må ta to shot!», «Den som flasketuten peker på må ta en øl på styrten!».

«Den som flasketuten peker på må kysse personen tvers over seg!»
Et «ooooh» gikk gjennom gruppen, og flasketuten pekte selvsagt i min retning. Et enda større «oooh» gikk gjennom forsamlingen og jeg hevet blikket for å se hvem jeg måtte kysse. Det var en annen jente som tittet tilbake på meg. Hun var råflott! Hun hadde et stort smil, slank og solbrun kropp, langt hår som danset rundt et nydelig ansikt. Jeg krabbet over gulvet og ga henne et uskyldig kyss på leppene. De mykeste leppene jeg har kjent. Til min store overraskelse la hun hendene rundt ansiktet mitt og holdt meg fast. Hun kysset meg dypere, med hint av tunge. Jeg presset meg litt nærmere henne og på et par sekunder hadde hun tippet meg rundt så jeg lå på gulvet ved siden av henne. Forsamlingen lo og jublet. Hun la seg halvveis over meg og kyssene ble mer intense. Da hun omsider trakk seg unna meg kjente jeg hvordan hele kroppen min lengtet etter at kyssingen skulle fortsette. Jeg var helt ør og satt ut! Gjengen rundt oss klappet og jeg satt meg opp ved siden av henne.
«Den hadde dere ikke sett komme!» sa hun, med et smil.

Derfra og ut ble leken bare villere og villere. Alle prøvde å overgå hverandre. Jeg reiste meg for å gå en tur på toalettet og akkurat i det jeg skulle lukke døren ble den revet opp. Min tidligere kysse-venninne, som jeg fra nå av vil kalle Mina, stormet inn på toalettet.
«Jeg benytter sjansen nå som du kan passe døren for meg», sa hun og lo.
«Du må forte deg altså!» Jeg la hånden mot skrittet som for å signalisere at jeg hadde det travelt.
«Står du å tar på deg selv foran meg?» sier mina, mens hun lener seg frem og henter toalettpapir.
Jeg venter et par sekunder, til hun tørker seg, før jeg slenger tilbake:
«Og hva driver du med nå da, frøken?» sier jeg og blunker.
«Jeg kan ikke tvinge deg til å tørke meg, bare så jeg liksom ikke skal ta på meg selv mens du er her!»
«Det hadde du vel likt!» Jeg ler og snur meg mot speilet. Hun kommer opp ved siden av meg og vasker hendene.
«Heller det enn å se deg kysse noen andre en gang til!»

 

«Hm?» Jeg ser på henne.
«Du var så god til å kysse at jeg nesten ble sjalu når du kysset noen andre under leken!»
«Haha! Uff da. For en liten sum så skal jeg love å kun holde meg til deg resten av kvelden!» Jeg er litt satt ut av at hun snakker om kyssingen når det bare er henne og meg…
«Jasså, du tar penger for sånt?!» Hun gjør store øyne, men smilet er ikke langt unna.
«Neida, da blir det litt mer!» Jeg ler, hun også.
Hun trekker hånden sakte over brystet mitt, som er nakent under det tynne kjolestoffet.
«Skal du ha penger for det her?» Nå smiler hun ikke. Hun bare snakker med en varm stemme.
Jeg klarer ikke svare. Jeg bare ser på henne. Først på hånden, så på øynene hennes.
«Du er så fin» sier hun. Nå smiler hun igjen. Hun fikler med håret mitt. Drar det bort fra ansiktet.
«Du er fin. Jeg føler at jeg har sett deg før et sted». Jeg ser på henne igjen. Hun fniser litt.
«Det ville jeg ha husket».
«Ville du ha husket disse?» Jeg tar begge hendene hennes og legger de over brystene mine.
«Mest sannsynlig»! Hun biter seg i leppen og klemmer hendene rundt puppene mine.
«Ville du ha husket dette?» Jeg kysser henne. Jeg aner virkelig ikke hvorfor jeg gjør det. Mest sannsynlig fordi jeg har så innmari lyst, og det passer liksom å gjøre det nå!
«Jeg vet ikke», sier hun når leppene hennes forlater mine. Så kysser hun meg igjen.
Hardt. Intenst.

Hun setter seg opp på vasken og klemmer meg inntil seg. Kyssene er fulle av lyst. Men jeg vil ha mer.
Jeg bøyer meg ned foran Mina og bretter kjolen hennes opp. Jeg kysser henne på innsiden av lårene. Hun stønner mens hun aker seg nærmere meg. Hun samler håret mitt i en hestehale og holder den fast. Jeg blåser lett på musa hennes. Jeg kan se at hun er klissvåt. Hun presser underlivet sitt mot meg igjen. Jeg biter henne lett i den ene leppen.
«Åh, herregud»!
Jeg stikker to fingre inn i henne. Trang. Våt. Søkkvåt!
Hun stønner igjen og presser seg mot fingrene mine.
Så legger jeg tungen min mot klitten hennes. Hun åpner munnen og legger hodet bakover. Sakte jukker hun mot fingrene mine, som om hun knuller dem. Jeg drar tungen mykt lags hele sprekken hennes. Hun smaker søtt.
Jeg knuller henne hardere med fingrene mine og slikker henne mer intenst. Jeg elsker dette. En så vill og vakker kvinne, og meg. Hun er for meg helt fremmed, og det er litt av spenningen.
«Jeg kommer til å sprute!» hun stønner ut ordene.
En kvinne som spruter. Jeg har hørt om det, men aldri sett det..
Jeg reiser meg og kysser henne intenst mens jeg bestemt knuller henne med fingrene. Plutselig tar hun tak i hodet mitt og presser ansiktet mitt mot henne mens hun febrilsk prøver å kvele verdens høyeste stønn. Jeg kjenner jeg blir våt nedover låret mitt, som heldigvis er nakent på grunn av splitten i kjolen.

Hun trekker seg litt unna meg.
«Oi! Unnskyld!» Hun fniser, litt flau.
«Det var bare en glede», svarer jeg. Plutselig river noen i døren. De må inn. Nå. Noen har blitt dårlige.
Hun trekker meg inntil seg og kysser meg igjen.
«Jeg skylder deg en tjeneste»! sier hun.

 

Søndag, et par dager etter, ligger jeg i sengen mi og scroller meg gjennom landets nettaviser. Jeg leser om tragedier i krigsherjede land, om bloggere som tipser om alt mulig dritt og om realitydeltagere som «gikk på en smell».
Plutselig ser jeg henne. Hun fra fredagen før. Og da kjenner jeg henne igjen. Da skjønner jeg hvem det er! Jeg ler høyt av tanken på hvem som nå har sagt at hun skylder meg en tjeneste!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du