Klitorisvibratoren – snarveien til ekstrem nytelse!

Kvinner har klitoris av én grunn – nytelse! Og kjære vene, hvor mye nytelse den lille knappen kan gi hvis man vet hvordan man trykker riktig! 33 studier gjort over de siste 85 årene viser at omlag 75% av alle kvinner bare får orgasme når klitoris blir stimulert. Denne lille tappen er ekstremt viktig, så hvorfor vet man så lite om den?

 

Mer enn du tror!

Ikke bare er klitoris viktigere enn du tror, den er også større enn du tror!  Den delen av klitoris som syntes er bare toppen av isfjellet. Resten av klitoris er inne i kvinnekroppen og hele organet blir 12 cm langt.
Uten å kjenne deg kan jeg påstå at du ikke er klar over hvor følsom klitoris er! På det lille området er det 8000 nerveender, til sammenligning med penishodet som bare har 4000.

 

Hvordan stimulere klitoris?

Et spørsmål uten et konkret svar, dessverre! Ikke engang kvinnen selv kan gi en nøyaktig guide til hvordan man skal stimulere klitoris. Noen vil behandles røft, andre varsomt. Noen liker best at klitoris stimuleres direkte, mens for andre blir dette for intenst og de vil heller masseres på området rundt. Det er bare én ting å gjøre, og det er å prøve seg frem. Før hun skal guide en partner rundt der nede, er det viktig at hun blir kjent med seg selv. Prøv forskjellige teknikker og kjenn etter hva som er best.
For en ny partner er kvinnens klitoris et mysterium, og hvis dere syntes det er vanskelig å snakke, om kan det være lettere å lytte til hennes lyder og være oppmerksom på hennes reaksjoner. Trekker hun seg unna? Da lønner det seg å være lettere på hånden.
Det er mye å tenke på når det kommer til stimulering av klitoris! Heldigvis finnes det et bredt utvalg verktøy som er designet for å stimulere med presisjon!

 

De beste leketøyene til klitoris!

Klitorisvibratoren er designet for å stimulere det følsomme området på og rundt klitoris. Fordi det ikke finnes en fasit på hvordan klitoris skal stimuleres, finnes det en rekke forskjellige leketøy for stimulering av den lille følsomme knappen.

Klassiske vibrasjoner! 
Vibrerende leketøy til stimulering av klitoris er absolutt den mest populære formen for stimuli. Her er utvalget stort og utviklingen av leketøyene har kommet langt. Dette er et leketøy som kommer i alle prisklasser og uansett hvor mye penger man velger å legge i leketøyet sitt så vil man få en deilig opplevelse, men det anbefales å heller bruke litt penger på én klitorisvibratorvibrator enn å kjøpe flere av det billigere slaget. Den beste klitorisvibratoren er en vibrator med flere valgmuligheter, kraftig motor, et godt materiale og den er enkel i bruk.
Velger man et leketøy i god kvalitet vil man få flere valgalternativer! Man kan velge intensitet, alt fra intens vibrering til litt mer lavmælt murring. Man kan også velge mellom ulike vibreringsmønstre, slik at man bare kan lene seg tilbake å nyte. Leketøy i den høyere prisklassen vil også være et tryggere valg, da materialet har en høyere kvalitet og leketøyet har en lengre levetid.

Vakumstimulering – et stjerneskudd!
Når de første klitorisstimulatorene med vakuumeffekt kom, ble det virkelig en hit over natten! Klitoris suges forsiktig mot den fløyelsmyke silikonhylsen, uten berøring eller vibrasjoner. Dette fører til at de 8000 nervetrådene blir utsatt for direkte, men varsom, stimuli. Dette er en av de nyeste teknikkene på markedet, men allikevel sverger allerede millioner av kvinner til dette vidunderet av et leketøy! Det antas at kvinner bruker mellom 20 og 30 minutter på å oppnå en klitorisorgasme, men med en god «sugevibrator»i høy kvalitet er det bevist at hun kan oppnå den beste klitorisorgasmen på 2-3 minutter!

 

Maks ut av opplevelsen!
En kvinne som virkelig vil ha alt vil elske en bra rabbitvibrator! En rabbit er et leketøy som både stimulerer vaginalt, og området på og rundt klitoris. Flere rabbitvibratorer kommer med en lett bøyd tupp på skaftet, slik at g-punktet også blir stimulert! Kombinasjonen av disse funksjonene vil gi henne de beste orgasmene, ettersom man spiller på flere «strenger». Visste du forresten at orgasmen vil kjennes sterkere ut når musklene klemmer rundt noe, i dette tilfellet skaftet på rabbitvibratoren? Nok en grunn til å ta en ekstra kikk på sexleketøyet med flere funksjoner!

Lek, utforsk og oppdag!
Når hun kjenner sin egen kropp og hva som føles godt kan det være spennende å gå ut av komfortsonen og oppdage nye måter å nyte på! Hva med for eksempel en vibrerende truse? Disse spennende trusene kan by på mye moro, både for de single og de i par. Flere av trusene kommer med fjernkontroll, så hva med å overlate fjernkontrollen til partneren på neste bytur?

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og