Womanizer liberty – et orgasmeeventyr

Womanizer liberty har forandret sexlivet til flere tusen norske kvinner. De som aldri før hadde opplevd orgasme kan nå juble over å endelig ha opplevd det alle snakker om.

Raskere klimaks med womanizer

Og de som hadde god erfaring med orgasme fra før av forteller at de nå kan nå klimaks mye fortere, og også med en partner.
Leketøyet stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy.
En vibrerende følelse blir konsentrert direkte mot alle nervetrådene i klitoris og det fører til en ah-opplevelse du sjelden har vært med på.

3 av 4 fikk multiorgasmer

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer Liberty er mindre, enklere og like stillegående som sine større søsken – ser du etter en liten og effektiv klitorisstimulator er Liberty vårt førstevalg!

Se alle Womanizer-modellene.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og