Womanizer liberty – et orgasmeeventyr

Womanizer liberty har forandret sexlivet til flere tusen norske kvinner. De som aldri før hadde opplevd orgasme kan nå juble over å endelig ha opplevd det alle snakker om.

Raskere klimaks med womanizer

Og de som hadde god erfaring med orgasme fra før av forteller at de nå kan nå klimaks mye fortere, og også med en partner.
Leketøyet stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy.
En vibrerende følelse blir konsentrert direkte mot alle nervetrådene i klitoris og det fører til en ah-opplevelse du sjelden har vært med på.

3 av 4 fikk multiorgasmer

Fortsatt ikke overbevist? 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen! Nye Womanizer Liberty er mindre, enklere og like stillegående som sine større søsken – ser du etter en liten og effektiv klitorisstimulator er Liberty vårt førstevalg!

Se alle Womanizer-modellene.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette