Womanizer, hva er forskjellene?

Womanizer hva er forskjellene? Leketøyet har tatt verden med storm og toppet listene for best solgte også i 2024. Men hva gjør Womanizer så spesiell og hva er forskjellen på modellene?

1350 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, hele 98 % (!) nådde klimaks og for 80 % av kvinnene skjedde det etter mindre enn 6 minutter! Den unike teknologien baserer seg på trykkbølger og indirekte stimulering. En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle nerveendene i den følsomme lille tappen. Dette er et leketøy som passer selv for den mest følsomme, fordi klitoris aldri blir direkte berørt.

Men når du skal velge womanizer, hva er forskjellene?

Womanizer Liberty – bestselgeren!

Womanizer Liberty, med Pleasure Air Technology som stimulerer klitoris med trykkbølger! Womanizer Liberty kommer i en hendig reisestørrelse med magnetisk deksel for deg som vil ha den med deg overalt, men den har fortsatt den fantastiske Womanizer-effekten.

Womanizer Premium 2

Superkraftig sugevibrator for deg som vil ha det absolutt beste! Womanizer Premium suger og napper i klitoris med en unik effekt uten berøring. 12 ulike nivåer fra supermykt til superkraftig gir deg perfekt nytelse når du vil! Womanizer Premium tar alt det gode og gjør det enda bedre. Orgasmene blir kraftigere og mer intense med Autopilot, en ny funksjon som lar deg lene deg tilbake og nyte varierte sugerytmer og -nivåer. Nyheten Smart Silence gjør Womanizer Premium nesten lydløs i bruk!

 

Womanizer Duo – to stimuli samtidig

Womanizer Duo er designet slik at både G-punkt og klitoris blir stimulert samtidig! Den unike Womanizer-funksjonen stimulerer klitoris med trykkbølger, mens den fleksible staven i myk silikon vibrerer mot G-punktet. Womanizer Duo er vanntett, oppladbar og utrolig effektiv!

 

Womanizer Marilyn Monroe Special Edition

Womanizer Marilyn Monroe Special Edition gir deg et magisk øyeblikk – med stil. Som deg selv, er dette leketøyet en ekte original: En perfekt blanding av eleganse, enkelhet og nytelse. Denne utgaven er ekstra slank, noe som gjør den perfekt til bruk under samleie. I tillegg får du også den nye afterglow-funksjonen, som lar deg avslutte orgasmen på en måte du kanskje ikke har kjent tidligere…

 

Womanizer Starlet 3

Nye Womanizer Starlet 3 tar den originale Womanizer Pleasure Air-teknologien og kombinerer den med to nye spraglende farger og 2 ekstra intensitetsnivåer samtidig som den beholder sin lademulighet over USB – og best av alt? Du får den fullstendige Womanizer-følelsen BILLIG!

Den nye Starlet 3 er en kuriositet. Den har to nye intensiteter. Den er resultatet av tilbakemeldinger fra to generasjoner med fornøyde brukere. Men den er også så mye mer… Den er vanntett, lader raskt og er alltid klar når du er det!

 

Womanizer Classic 2

Lang batteritid, stillegående motor, smart design og en upåklagelig Womanizer-effekt gjør Womanizer Classic 2 til et godt valg!

 

Ta en titt på de forskjellige Womanizer hos Nytelse.no!

 

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du