Hun ante ikke hva som ventet…

Jeg får en sms og i den står det; «Dra hjem og ta på deg det som ligger fremme på senga, så venter du på ny beskjed».

Jeg drar hjem, spent på hva som ligger på senga. Jeg titter forsiktig inn døren og ser en svart kort kjole og et par svarte høyhelte sko. Jeg smiler for meg selv mens jeg kler av meg og tar en dusj. Jeg finner frem høvelen og etter hvert kjenner jeg silkemyk hud under fingrene.  Etter dusjen steller jeg meg og sminker meg utfordrende, men passer på at det ikke blir for mye. Jeg ordner håret og trekker kjolen på meg. Den føyer seg perfekt til kroppen min, passe uskyldig men også litt rampete..

En ny tekstmelding tikker inn og jeg åpner den med skjelvende hånd. «Undertøy er ikke lov..» Jeg undres litt over beskjeden og velger å ta på meg en liten truse likevel. Nok en melding tikker inn og den inneholder et klokkeslett og en adresse. Jeg titter på klokka og når får et lite stikk i magen når jeg oppdager at det bare er ti minutter til jeg skal være der, jeg må komme meg av gårde.

Når jeg sitter i bilen kjenner jeg at jeg er litt nervøs. Usikkerheten og mangelen på kontroll gjør meg nervøs, men også nysgjerrig. Jeg er fremme ved møtestedet og går ut av bilen. Jeg dobbelsjekker at kjolen hender som den skal, og drar et par hårstrå nervøst bort fra ansiktet. Han kommer mot meg med bestemte skritt og jeg kan høre mine egne hjerteslag. Øynene hans låser meg fast, blikket hans kunne kommandert meg i bakken. Han kysser meg ømt og forsiktig, og jeg kjenner på en følelse jeg har hatt mange ganger før. Sjenert, usikker, nervøs, kåt. Han tar et skritt tilbake og betrakter meg fra topp til tå.
«Du er flott».
Jeg senker skuldrene og husker hvorfor jeg gjør dette. Jeg smiler og kjenner hvordan det kiler i magen. Jeg gleder meg.

«Da drar vi da», han leder meg inn i førersetet. Følelsen av blikket hans brenner i nakken min og det føles som om han kler av meg med blikket. Jeg blir varm i kinnene og ser ned. Han ber meg om å kjøre, og etter stund legger han hånden sin på låret mitt struker forsiktig over den glatte huden min. Jeg kan kjenne det sitrer i hele kroppen. Han flytter hånden oppover låret mitt og han kjenner at jeg har tatt på truse likevel..

Hva gjør jeg nå? Jeg prøver å få han til å tenke på noe annet enn at jeg har brutt reglene, og legger hånden min over skrittet hans. En stor og hard kul sprenger mot buksestoffet, men han er helt stille og ser bare rett frem. Så gir han meg en adresse som ikke er langt unna og minutter senere er vi på et hotell. Vi går ut av bilen, og han ber meg følge etter han inn. Jeg står og ser på han mens han henter en nøkkel i resepsjonen. Han har en myndig utstråling, og til og med resepsjonisten rødmer. Han kommer bort til meg og følger meg bortover en lang korridor. Når vi har gått et stykke stopper han og snur seg mot meg. «Ta av deg trusa!»
«Hva … her i gangen? Men hva om noen kommer ?»
Han sier ikke noe, bare ser på meg. Vel, jeg har jo ikke gjort som han ga beskjed om.
«Men må jeg gjøre det akkurat her da?»
«Gå lenger inn i gangen da, der ser ingen deg».
Han ser streng ut og jeg gjør som han sier.

Jeg lener meg mot veggen og løfter på kjolen, finner trusekanten og lar trusa gli sakte ned over bena mine, mot gulvet. Han smiler og ser på meg. Spenningen er til å ta og føle på. Jeg holder pusten. Han holder meg med blikket og kommer nærmere. Ufrivillig tar jeg et skritt bakover og rygger inn i veggen, altfor oppmerksom på at jeg er truseløs. Hånden hans smyger seg langs innsiden av låret mitt, sakte oppover, mens han holder meg fast med blikket sitt. Leppene hans møter mine og han forsyner seg rått. Jeg synker litt sammen av rent begjær. Kroppen hans presser meg mot veggen og jeg lar meg villig rive med. Kyssene hans er så intense at det er vanskelig å puste. Jeg kjenner et støt i underlivet og han hvisker inn i øret mitt. «Liker du det?» Jeg klarer bare å få frem et bekreftende stønn.

Han biter meg lett på halsen og fingrene hans fortsetter under kjolekanten. Jeg presser meg mot han, ivrig og opphisset, men for hver gang jeg gjør det så presser han meg mot veggen. Han bestemmer farten og hvor mye jeg skal få, jeg protesterer ikke, vil bare at han skal fortsette. Han drar meg lett i håret , jeg kan ikke røre meg, står fast som i en skrustikke. En hånd holder meg fast og den andre bruker han på en så herlig måte at jeg ikke vil røre meg av frykt for at han skal stoppe. Han hvisker inn i øret mitt.
«Er du klar for mer?» Jeg får frem et svakt ja.

De sterke hendene hans snur meg rundt og styrer meg mot et rom. Inne på rommet stopper han og slipper meg fri. Han går rundt meg og betrakter før han setter seg på senga. «Ta av deg klærne, jeg vil se deg» Igjen er følelsen av å ikke ha kontroll tilstede og for hvert hakk i glidelåsen kjenner jeg at det sitrer i underlivet. Jeg blir stående i bare skoene og legger merke til at han har kneppet opp buksa. «Kom hit». Han ser på meg med det myndige blikket og jeg adlyder. Jeg sparker av meg skoene og kneler foran han på gulvet. Munnen min omslutter hans stive kjønn og jeg lar tunga leke seg opp, ned og rundt. Rolig lar jeg den gli lenger inn i munnen. Han blir helt stiv i kroppen og jeg hører han stønne av nytelse. Han stryker meg ømt over håret og drar meg opp i senga til han.

«Still deg på alle fire» sier han og stryker meg over rumpa. Hånden hans glir nedover låret mitt. Varsomt på innsiden og nærme musa mi, men ikke nærme nok. Jeg presser meg mot han. Vil kjenne han langt inne i meg men han bestemmer. Han bøyer seg forover over ryggen min og jeg kjenner pusten hans i nakken. Han tar armene min så jeg blir liggende med rumpa i været. Våt og veldig klar. Han støter inn i meg og jeg stønner høyt av nytelse. Sakte og rolige, men harde bevegelser. Han slipper den en armen min og ber meg om å kose med selv. Jeg kan høre han stønne når han ser meg tilfredsstille meg selv mens han tar meg bakfra. Han øker farten og klapser meg lett på rumpa. jeg klarer ikke å holde igjen lengre og jeg kjenner at jeg er på vei til å komme. Jeg spenner ryggen og kjenner orgasmen slippe seg løs i kroppen min. Det har sin virkning og jeg kjenner at han kommer utover rumpa mi. Vi synker sammen i senga, andpustne og utslitte. Jeg elsker rollespill med min kjære mann!

Sendt inn av Tine. Ønsker du å få din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no NÅ!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du