Massasjestav We-Vibe Wand – Lise tester

Test av massasjestav We-Vibe Wand. Akkurat nå er klokken 03:24 på natten og jeg har nettopp hatt en så sinnssyk opplevelse med et nytt sexleketøy, at jeg umiddelbart måtte fiske frem pc’en og skrive til dere! Jeg vil fortelle dere om det mens følelsen fortsatt sitter i kroppen, selv om jeg er ganske sikker på at jeg ville husket det i morgen, neste uke, om et år, kanskje resten av livet!

Det begynte egentlig med at jeg ligger i sengen min hjemme og lurer på om jeg skal sove eller ringe Simen, en av mine litt bedre guttevenner.. Han har overnattet et par dager på rad og nok en gang tekster vi litt frem og tilbake, og blir enige om at vi har lyst på hverandre i dag også.. Han er veldig opptatt av hva jeg gjør, og jeg forteller at jeg allerede ligger i sengen og venter på han. Plutselig begynner hele sengen å vibrere! Jeg sverger, folkens! Hele madrassen, og jeg ristet som fy! Nok en sms tikker inn på telefonen. «Liker du det?»

Hva er det egentlig som skjer?!

Photo: we-vibeWe-Vibe Wand massasjestav. Bilde av dame på senga med massasjestav.

We-Vibe Wand – en massasjestav med app

Jeg leter febrilsk mellom dyner og puter, og til slutt finner jeg en stor lilla massasjestav. Jeg kjenner den igjen, det er We-Vibe Wand, en massasjestav jeg har gledet meg til å få tak i LENGE!
Den kan styres med app, så Simen har tydeligvis lagt den igjen i dag tidlig og skrudd den på med appen nå! Jeg blir nesten litt betatt av mannen, men kanskje enda mer betatt av den perfekte lilla staven som nå ligger i hendene mine. Den er flott å se på og selv om tuppen vibrerer så mye at jeg kjenner det i hele kroppen, så er håndtaket nesten helt rolig! Jeg har savnet en god massasjestav som jeg ikke blir nummen i hendene av, og endelig er den her!

Jeg legger meg tilbake i sengen og stryker den vibrerende massasjestaven over brystene, nedover magen og mot trusen. Allerede før jeg passerer navlen kjenner jeg hvordan vibrasjonene sprer seg nedover og får det til å kile i underlivet mitt. Jeg smiler av glede og forventning, og sender et raskt bilde til Simen av staven som tydelig viser i hvilken retning jeg fører den. Etter kun sekunder vibrerer staven hardere og nok en gang gliser jeg. Av glede, kåthet, lengsel. Hodet på We-Vibe Wand treffer gledesknappen min og jeg hyler til, dette er kraftige saker! Vibrasjonene sprer seg gjennom klitoris og ut i hele underlivet. Det er helt magisk. Men.. plutselig så slutter den. Nok en sms tikker inn. «Ikke rør den, kommer straks».

We-Vibe Wand massasjestav er kraftige saker

Det er rett og slett en lidelse! Jeg vrir meg i sengen og kjenner at saftene mine pipler ut av meg.. Men jeg bestemmer meg for å vente på Simen, han har helt sikkert en tanke bak denne lille overraskelsen.

Plutselig ringer det på døren og jeg spretter opp og løper mot gangen. Jeg griper tar i jakkekragen til Simen og trekker han inn gjennom døråpningen. Han smiler overlegent og prøver å leke hard to get, men kun i noen sekunder. Jeg dytter han mot veggen og presser mine lepper mot hans. Han har tydeligvis gått med en forventning han også, for bulen i buksene hans er ganske åpenbar. Jeg vil være så tett inntil han jeg kan, jeg må kjenne huden hans, tyngden hans, og hendene hans. Og jeg MÅ ha mer av We-Vibe Wand.
Han skyver meg unna og blikkene våre møtes. Han trekker noe opp fra lommen og jeg kjenner det igjen med én gang. Det er tilbehørene som følger med massasjestaven!

We-Vibe Wand massasjestav. Bilde av mann med massasjestaven. We-Vibe Wand massasjestav. Bilde av dame med massasjestaven.
Photo: we-vibe

Den ene ser ut som en ring med masse tunger, som skal brukes på klitoris. Jeg har aldri sett noe lignende og gleder meg. Den andre tingen har drar opp fra lommen ser ut som tuppen av herrevibratoren Manta, noe som gjør meg særs begeistret. Vi elsker Manta og Simen blir helt vill ( og svært høylytt) de gangene jeg bruker den på han, enten under oralsex eller samleie. Her har produsenten av We-Vibe Wand virkelig tatt en titt på produkter som fungerer godt, og bare slått de sammen til en superhelt innenfor sjangeren!

Tilbehørene som gjør opplevelsen komplett

Jeg blir, om mulig, enda kåtere og full av forventning. Jeg trekker Simen inn på soverommet og han famler etter, tydelig overrasket over min iver. Men dette leketøyet har jeg gledet meg til å teste lenge! Ryktene har svirret om en massasjestav fra luksusprodusenten We-Vibe, og nå har jeg ENDELIG resultatet hos meg.
Jeg kaster Simen ned på sengen og kryper over han som et vilt dyr. Jeg setter meg over hoftene hans, med ryggen mot ansiktet hans, slik at han kun skal ha fokus på å føle, ikke se.

Jeg knepper opp buksene og den klare pikken hans velter ut. Han er nybarbert og kunne ikke vært mer fristende. Jeg bøyer meg frem og drar den våte tungen min sakte over penishodet. «Mmmhhh». Simen stønner mellom sammenbitte tenner og jeg kniser. Jeg vet hva dette gjør med han. Jeg tar hele kuken hans i munnen og lar tunga leke. Jeg lar en fuktig hånd gli et par ganger over skaftet hans og kjenner at pikken blir enda hardere mellom fingrene mine.

We-Vibe Wand massasjestav. Bilde av par som bruker massasjestav.Photo: we-vibe

Jeg griper etter den lilla massasjestaven og trekker det turkise endestykket over hodet på den. Simen griper tar i rumpa mi og masserer den ivrig, slikker og småbiter. Jeg setter meg ned på brystet hans i noen sekunder, og når jeg heiser meg opp igjen er det en stor våt flekk der jeg satt. Kåtheten holder i meg, hardt, og jeg føler at den hindrer meg i å puste skikkelig, tenke klart og ha kontroll på meg selv. Jeg hører Simen grynte av lyst når han ser sporene etter meg på brystet. «Bare vent, du skal få..», sier han bestemt, men lunt.

Justerbart tempo

Jeg er ivrig etterpå prøve massasjestaven på den heldige mannen som ligger under meg og før jeg begynner, drukner jeg kuken hans i glidemiddel. Vi har brukt Manta mye, og jeg vet at jo våtere det er , jo bedre er det! Jeg fomler litt med knappene på massasjestaven, men plutselig gir den meg to voldsomme vibrasjoner som et tegn på at den er på! Jeg kjenner at jeg får roser i kinnene og biter meg lett i leppen så jeg ikke skal glise som en idiot. Jeg starter massasjestaven og nok en gang gleder jeg meg over at jeg kan holde den uten ubehag. Jeg lar penis gli inn mellom vingene og Simen spenner seg og gisper. «Roolig..» sier han, tydelig overrasket over kraften han også. Jeg justerer tempoet på vibrasjonene litt ned og Simen kan lene seg tilbake og slappe av, hvertfall en liten stund. Etter hvert blir jeg for ivrig igjen og legger fingeren over kontrollen. Staven vibrerer mer, hardere. Simen griper tak i lårene mine og bare i løpet av sekunder spruter han over hånden min og seg selv. «aaaah..». Jeg skrur ned vibrasjonene igjen og lar han ri over bølgen mens staven rolig kjærtegner han.

«Åh, herregud!» Simen har store øyne og drar fingrene gjennom håret. «Den der var villere enn noe annet jeg har prøvd!» Han smiler og bruker noen sekunder på å samle seg, mens jeg tørker av både han og meg. Plutselig reiser han seg og kaster meg ned på sengen. «Din tur», gliser han. Han legger seg mellom bena mine og lar den bløte, varme tunga gli gjennom hele sprekken min et par ganger. Over klitoris, så jeg skvetter til, og over åpningen min, så jeg presser hoftene frem og trygler om mer.

Lav dur – lyden av nytelse

Jeg hører at We-Vibe Wand starter. En lav during. Lyden av et løfte om nytelse. Han legger massasjestaven ved navlen min og beveger den sakte nedover. Jeg kniper øynene sammen og smiler, for på dette tidspunktet gleder jeg meg noe helt vanvittig! Nok en gang sprer vibrasjonene seg ned mot klitten min og jeg kjenner at jeg stønner allerede før den rekker frem. Det er ikke intenst og ubehagelig, mer som magi. Staven er laget slik at du ikke føler at den bare behandler deg røft, men at den virkelig vet hva den driver med og stimulerer som en proff!

Når staven når frem til mitt magisk punkt kjenner jeg at jeg ikke kommer til å klare å holde ut lenge. «Mer..». Jeg vil vite hva denne staven har å by på.. Da setter Simen på tilleggsstykket med de små tungene. En del av meg ønsker bare å nå klimaks, men jeg vet jo at Simen er en gud i senga og at han vet nøyaktig hva jeg liker. Så jeg stoler på han. Han lar de små tungene leke over brystet mitt og det er herlig. Kilende, vibrerende.. ulikt noe annet!

We-Vibe Wand massasjestav. Produktbilde.Photo: we-vibe

Som å bli slikket av tusen tunger

Han lar nok en gang staven gni ned mot mitt aller helligste og da tungene treffer klitten må jeg holde meg fast! Det er virkelig ubeskrivelig. Det er som å bli slikket av tusen tunger og at man kan variere mellom selve staven, og de små tungene er for meg helt perfekt! Simen gjør nettopp dette, varierer mellom å bruke staven og de små tungene. Til slutt kjenner jeg at orgasmen er like rundt hjørnet og presser selv staven hardt mot meg. Simen gleder seg over iveren min og skjønner hvor jeg vil. Han kjører opp til maks nivå på staven og jeg tror ikke det som skjer med meg. Jeg brøler omtrent av nytelse, og orgasmen eksploderer i meg! Det er en følelse jeg ikke har hatt, jeg har null kontroll. Orgasmen er kraftig og legger seg ikke før kanskje et minutt etterpå. Når jeg endelig klarer å være stille og ta meg sammen, ser jeg virkelig stjerner!

We-Vibe Wand. Bilde av par på seng.Photo: we-vibe

We-Vibe Wand massasjestav er en suksess

Samlet sett vil jeg si at denne staven er en suksess! Du får på en måte tre leketøy i én og hver leketøy fungerer helt gull. Den lager ikke mer lyd enn forventet, den kan tas med i dusj og badekar og den kan brukes på mange måter! Jeg elsker at den er til så mye glede både for kvinnen, mannen og man kan bruke den sammen som par, uansett hvordan par man er! Den kan brukes til massasje, stimulering av klitoris, anus, penis, pung, altså..Hva kan den ikke gjøre? Den kan kobles opp til telefonen og styres av hvem DU ønsker, bare send en invitasjon i appen! We-Vibe Wand er en suksess fra We-Vibe, bra jobba!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du