Sexstillinger – lær deg nye!

Ulike sexstillinger kan gå fra bra til fantastisk, kun ved å flytte en fot noen centimeter! Hvilken sexstilling man velger har mye å si for opplevelsen og resultatet. En ny stilling kan bety at man treffer et nytt punkt, at man treffet g-punktet bedre eller at man kan trenge dypere inn. Likevel velger mange den samme stillingen igjen, og igjen, og igjen…….og igjen! 

For mange er sex en slags dans som begge kjenner trinnene til, så altfor godt! Man gjør nøyaktig det samme fra start til slutt, hver eneste gang. Med små forandringer i de ulike sexstillinger kan man få en helt ny opplevelse! En liten svai i ryggen gjør at han kan trenge dypere inn og en enkel sexhuske gjør at man kan holde ut mye, mye lenger.

Gjør misjonæren mer spennende!

Misjonærstillingen er den mest vanlige, og kanskje den mest populære sexstillingen. Den er enkel og gir god nytelse til begge to, derfor er det lett å velge akkurat den. I lengden kan det kanskje bli litt kjedelig om man hele tiden har den samme stillingen, derfor kan det være lurt å friske opp litt med nye varianter, som tar utgangspunkt i misjonæren.

Sexstilling – misjonæren med en vriHekt et kne over skuldrene til partneren og la det andre benet hvile mellom hans ben: Dette er en spennende variant med en vinkel som øker sjansene for at hun får en orgasme. På den måten er det enkelt å stimulere klitoris, både fordi man ser bedre og fordi det er lettere å komme til! I denne stillingen er det supert hvis hun stimulerer klitoris selv, slik at han ser nøyaktig hvordan hun vil at det skal gjøres. Hun kan også legge sin hånd over hans og veilede han, slik at han lærer hvordan hun vil ha det.

For dypere penetrering!
For dypere penetrering kan hun spre bena og trekke opp knærne så han lettere kommer til. På den måten kommer han enda lengre inn og kan stimulere flere punkter. Et annet tips er å legge en pute under rumpa, slik at han kommer bedre til!

Bruk en klitorisvibrator!
I begge disse stillingene vil det være enkelt å bruke en klitorisvibrator under samleiet, men det er lurt å velge en flat variant som er enkel å håndtere. Ekstra spennende blir det hvis man velger en klitorisvibrator med fjernkontroll, og han kan styre vibrasjonene!

Forskjellige sexstillinger bakfra

Ulike stillinger bakfra er veldig populært, med god grunn! Det er lettere å finne en behagelig stilling slik at man holder lenger, hun har enkel tilgang og kan stimulere klitoris, og mange liker at hun føles trangere i denne stillingen.  Mange har prøvd denne stillingen stående, men prøv at hun står på en stol eller krakk! Dere kan nyte en litt annerledes vinkel, og hans penis vil stimulere nye punkter. Det er lurt for henne å støtte seg til en vegg eller stolryggen i denne stillingen.

Sexstillinger – flere varianter bakfra

Doggystyle er en ganske vanlig stilling, hvor det er enkelt å eksperimentere med små variasjoner! Dette er en stilling hvor han har muligheten til å trenge langt inn i henne, noe som betyr at han må være varsom og lytte til hennes signaler. Han kan f.eks ha sine ben på utsiden av hennes, slik at hun kan regulere hvor trang hun oppleves. En annen regulering man kan gjøre er han hun kan svaie ryggen sin, eller rette seg mer opp. I denne stillingen kan det også være gøy for henne å overraske han med en dekorativ analplugg, og hvis han tenker det hadde vært spennende å se henne med en analplugg så vil en vibrerende analplugg være en fin gave, gjerne med fjernkontroll!

Ulike stillinger, liggende!

Å ligge tett inntil hverandre, høre hverandres pust, puls og ha muligheten til å dele hete kyss er svært romantisk! Å ligge i skje og elske, i ordets rette forstand, er veldig godt og intimt. En annen stilling dere kan nyte liggende er med ansiktet mot hverandre mens hun løfter et ben over han. Da kommer dere tettere og har muligheten til å se hverandre dypt inn i øynene. En mindre romantisk, men minst like deilig stilling, er «reverse cowgirl». Der sitter hun over han og har full kontroll på tempo og hvor dypt han skal trenge inn. Stillingen gjør at penis treffer andre punkter enn vanlig og hun kan stimulere egen kropp. Mange kvinner trekker frem denne stillingen som en favoritt fordi de da for eksempel kan stimulere egen klitoris og bryster uten at mannen ser på.

Åpne for nye sexstillinger med en sexhuske

Det finnes produkter på markedet som virkelig gir sexlivet noe nytt. Noe mer. En sexhuske er et godt eksempel på et slikt produkt. En sexhuske åpner soveromsdøren for haugevis av nye sexstillinger og opplevelser. Det er en huske som gjør det enklere å utforske flere type stillinger. Den henges i et stativ eller en solid takbjelke (eller noe annet som tåler vekten), så tar han eller hun plass i «setet» så er det bare å la fantasien utspille sin rolle! Å henge i en sexhuske beskrives av mange som å elske i vektløs tilstand. Det er lett, gøy og man kan holde på så lenge man ønsker. Og det er jo ganske sexy å se partneren henge i en sexhuske!

Alle bilder: Shutterstock

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette