Forført på gruppetime..

Jeg har ikke vært særlig glad i å trene noen gang, men nå er det tross alt er nytt år og i går bestemte jeg meg for å melde meg inn på Spenst. Jeg ville starte med et smell og meldte meg opp på en gruppetime. Da jeg kom til salen så jeg at en gammel kjenning sto der fremme og vasket noe utstyr. Jeg snek meg forsiktig innpå..

«Ehm, hei?» Sa jeg.
Marthe, som jeg har gått på skole med, hoppet i været!
«Nei, gud! Jeg skvatt! Men hei, er det deg» Marthe flirer mens hun snakker ivrig.
«Skal du hit?!» Hun slår ut med armene og lurer tydeligvis på om jeg skal på hennes time. Det skal jeg. Det er hyggelig å se henne igjen og jeg husker sist gang vi møttes. Det var eksamensfest og vi endte opp med å råkline bak en busk… Barnslig kanskje, men fy søren så deilig!

Under hele timen klarte jeg kun å fokusere på hvor flott hun er! Formfull, full av selvtillit, blid, langt mørkt hår, brun og øyne du ikke klarer å slutte å titte på. Jeg tittet på leppene hennes og kjente suget etter å føle henne nær meg.

Timen tok slutt og jeg vinket til henne gjennom folkemengden. Hun smilte tilbake og det virket nesten som om hun ville gå etter meg, men ble holdt igjen av noen middelaldrende damer som ville ha joggesko-tips.

Jeg kom meg inn i garderoben og kjente hvordan fitta mi lengtet etter å bli befølt. Marthe hadde uten tvil vekket noe i meg og jeg hørte at jeg både pustet tyngre og hadde høyere puls. Trusene mine var gjennomvåte og jeg måtte forte meg å pakke de bort så ingen andre i garderoben så dem. Jeg tok håndkleet rundt meg og grep etter telefonen min. Jeg åpnet facebook og søkte opp navnet hennes. Jeg ble tydeligvis stående lenge å titte på de deilige bildene av henne, for når jeg tittet opp igjen var de andre ferdige i dusjen og hadde allerede begynt å kle på seg.

Jeg ble litt forfjamset og fortet meg inn i dusjen. Det varme vannet traff kroppen min og pirret meg enda mer. Hendene mine var kjappe med å gi meg en litt for grundig intimvask og jeg tok meg selv i å stønne svakt. Da måtte jeg ta meg sammen og tenkte at jeg heller fikk kose meg når jeg kom hjem. Men jeg var så uendelig kåt…

Akkurat i samme øyeblikk som jeg går ut av døren på dusjen, går Marthe inn ved siden av meg. Hun ser ikke meg, men jeg ser henne. Hun er naken. Det er like før det svartner helt for meg. Jeg forter meg ut i garderoben og har egentlig tenkt til å bare kjappe meg hjem.. Men kroppen min vil tydeligvis noe annet. Jeg klarer ikke å la være og bare et lite sekund stryker jeg fingrene over klitten min. Jeg håper at litt stimuli skal roe meg ned.. at jeg kanskje kan få en liten orgasme og at jeg etterpå skal klare å oppføre meg normalt.

Men du skjønner vel også at den planen ikke var noe lur?

Mens jeg har øynene lukket, hånden mellom bena og lener meg mot skapet kommer Marthe lydløst bak meg. Hun kremter og jeg bare reiser meg og later som ingenting. Jeg blir kokvarm i hodet og så flau at jeg vil dø, men jeg håper at hun ikke så noe.

Jeg tar på meg trusen og snur meg for å liksom oppdage henne helt tilfeldig.
I det øyeblikket jeg snur meg så skjønner jeg at hun fikk meg seg hva jeg drev meg. Jeg ser det på øynene hennes. Hun har et smil i munnviken og jeg legger merke til at hånden hennes beveger seg sakte nedover mot musa hennes. Nå er det ikke tvil om at vi begge tenker det samme. Vi tar begge to skritt frem og blir stående noen få cm fra hverandre. Så er det som om startskuddet går og hun kaster seg over meg.

Hendene hennes flyr som sommerfugler over kroppen min og kan liksom ikke bestemme seg for hvor de vil, men endelig går en hånd ned mellom beina mine og begynner å kjæle. Den andre hånden hennes legger seg deilig rundt et bryst hvor fingrene veksler mellom å kna bare brystknoppen og hele brystet. Jeg stryker henne lett over rumpa og framover til magen, før jeg fører en hånd prøvende ned i trusen hennes og kjente at jeg lengter etter å smake på henne. I ren selvtortur fortsetter jeg å utforske munnen hennes med tungen min mens hun gjør det samme med meg.

Jeg lirker av henne undertøyet og kjenner hånden min glir over glatt, våt hud og finner klitten hennes. Jeg stryker over den og kjenner henne rykke til av følsomhet. Fingrene mine glir lenger bak og hun sprer beina for å gi meg bedre tilgang. Jeg merker at jeg instinktivt gjør det samme for hennes hånd som fremdeles masserer klitorisen min bedre enn noen mann noen gang har gjort. «Kom» hvisker hun hest og leder meg bort til benken hvor hun brer håndkleet utover og legger seg ned på ryggen før hun vinker meg til seg…

Jeg legger meg forsiktig oppå henne og kysser brystene hennes etter tur før jeg trekker meg lenger ned med små kyss over hele magen hennes. Hånden har jeg fremdeles på klitorisen og da tungen min nærmer seg flytter jeg hånden og lar fingrene gli inn i den våte herligheten. Tungen min stryker forsiktig over klitorisen og jeg kjenner at hun er enda kåtere enn jeg hadde trodd. Jeg tok hintet og slikker hardere mens fingrene mine utforsker og masserer G-punktet hennes.

Plutselig rykker hele hun til og jeg kjenner en varm væske renne nedover armen min. Hun biter seg i armen og forsøker å holde stønnene lydløse, men det klarer hun ikke.. Hun vrir seg og stønner høylytt mens hun begraver fingrene sine i håret mitt. Jeg fortsetter slikkingen mens jeg nyter smaken og opplevelsen. Når orgasmen hennes omsider legger seg trekker hun meg opp til seg og ser meg inn i øynene. Hun smiler og stryker tommelen sin over underleppen min. «Skal vi ta en dusj?»

Novelle er sendt inn av «Marthe» og redigert av oss! Ønsker du å få publisert din novelle? Send den til tonje@nytelse.no! Publiserte noveller blir belønnet med et gavekort på 500,- hos Nytelse.no.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du