Mest populære sexleketøy for han, henne og par i 2019!

Aldri før har vi sett så mange gode sexleketøy som i 2019! Avanserte maskiner, designet for å gi deg mest mulig nytelse. 2019 var året vi ble introdusert for fantastiske nyheter, gamle favoritter kom i bedre versjoner og små justeringer førte til stor suksess!

The Handy – Den store nyheten til menn!

The Handy er en avansert runkemaskin med justerbar støthastighet- og lengde. En kraftig børsteløs motor gir The Handy mer enn nok kraft – når andre sexleketøy for menn ikke klarer mer, har The Handy fortsatt mye å gå på!
Mest populære sexleketøy for han, henne og par i 2019. Bilde av runkemaskin.
The Handy simulerer oralsex/runking med en myk og trang penishylse som glir opp og ned langs utsiden av maskinen. Sexmaskinen er utviklet av norske ingeniører med erfaring fra forsvarsbransjen. Den beste teknologien kombinert med smarte designløsninger gjør The Handy til den absolutt beste sexmaskinen for menn vi har sett – noensinne!

Manta – herrevibratoren designet for par!

En herrevibrator designet for par! Manta fra Fun Factory er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger i ren silikon. Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk Manta til å gjøre din penis om til en vibrator når dere har sex!
Mest populære sexleketøy for han, henne og par i 2019. Bilde av herrevibrator.

Manta er oppladbar, 100% vanntett og nesten helt lydløs. Dype, rumlende vibrasjoner gir ekstra intens stimulering, spesielt når du legger Manta rundt penishodet. For mange kan det nesten bli for intenst, derfor anbefaler Fun Factory at man bruker et vannbasert glidemiddel – i hvert fall de første gangene du bruker Manta.

Womanizer -Tiårets mest populære produkt til henne!

I 2014 ble det lansert et nytt sexleketøy med unik teknologi og orgasmegaranti som endret måten vi ser på sexleketøy på, Womanizer! Den unike teknologien baserer seg på trykkbølger og indirekte stimulering. En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle nerveendene i den følsomme lille tappen. Dette er et leketøy som passer selv for den mest følsomme, fordi klitoris aldri blir direkte berørt.

Mest populære sexleketøy for han, henne og par i 2019. Bilde av womenizer.

Womanizer tok verden med storm og kvinner sto å kø for å sikre seg en utgave. Det revolusjonerende sexleketøyet har siden start blitt solgt i 2,5 millioner utgaver, og fremdeles hyler kvinner verden over etter mer!

Endelig skjønte gutta det!

Det skjedde mye i bransjen i 2019 og det var tydelig at kundene var mer åpne enn noen gang for å prøve nye ting! Prostatastimuli har virkelig blitt en stor trend blant menn og det kan virke som om menn flest endelig har skjønt at veien til den ultimate nytelse går via baken.. We-vibe Vector ble den mest populære prostatastimulatoren i 2019, og 01det med god grunn! To kraftige motorer stimulerer prostata og perineum, mens det ergonomiske designet sørger for at vibratoren tilpasser seg akkurat din kropp. Vibratoren kan styres både via medfølgende fjernkontroll og via din egen telefon, noe som byr på spennende opplevelser på en enkel måte!

Tenga spinner – Enkelt produkt, ekstrem nytelse!

Et annet produkt til menn som ble svært populært er Tenga Spinner, en billig og ekstremt god onanihylse som roterer rundt penis og stimulerer hver eneste cm! Kundene skrøt onanihylsen opp i skyene og lot seg imponere over at noe så enkelt kunne gi en så deilig følelse! Tenga Spinner kommer i 3 ulike størrelser, så du kan finne den som passer deg.

Til henne – kraftig vibrerende egg med fjernstyring!

For kvinner ble nye Lush 2 en STOR suksess! Lush 2 er et ekstremt kraftig vibrerende egg, som kan styres via telefonen. Dette gjør egget godt egnet til par som vil utforske sex på avstand. Egget er også svært populært for de som ønsker å dele seksuelle opplevelser online, fordi du kan gi hvem som helst tilgang til å kontrollere ditt vibrerende egg, uansett hvor de befinner seg!

Produktet som skapte kaos!

Våren 2019 kom Her Ultimate Pleasure, og det ble virkelig kamp blant kundene om å sikre seg en versjon. Produktet, som suger og «slikker» på klitoris, ble utsolgt i løpet av et par timer! Telefonen hos Nytelse.no sto ikke stille og mailene haglet inn, «når kom neste levering?!» Neste levering kom og ble utsolgt like fort..
Den pulserende sugeeffekten gjør klitoris ekstra følsom, mens den myke tungen glir frem og tilbake for en helt utrolig opplevelse. Skaftet er også en kraftig G-punktvibrator for tredobbel nytelse! Her Ultimate Pleasure kombinerer alt det beste for henne i én fantastisk vibrator.

Mest populære sexleketøy for han, henne og par i 2019. Bilde av slikkemaskin for henne.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du