En deilig julemorgen

Min kjære kone står foran meg og smiler. Hun har på seg det røde undertøyet hun fikk i julestrømpen sin og det sitter akkurat like fint på henne som jeg hadde sett for meg. Jeg ligger i sengen, døsig, men jeg kjenner at kroppen er i ferd med å våkne. Julefreden ligger over huset og snøen utenfor vinduet skaper en merkelig stillhet.

Hun går mot meg og jeg føler at det hele skjer i sakte film. Jeg ser at undertøyet nok er mer sexy enn praktisk.. Brystknoppene titter ut gjennom åpninger som er i brystholderen og når jeg sakte beveger blikket nedover, over den veltrente magen hennes og over musa, ser jeg at leppene hennes stikker ut fra en åpning i trusen også. Hun er glattberbert og jeg får umiddelbart lyst til å legge tungen min mot kjønnet hennes og se hvordan rosene blusser opp i kinnene hennes, mens hun nyter slikkingen min. Min kone er i utgangspunktet ganske sjenert, men når hun blir kåt blir hun en villkatt.

Jeg vinker henne mot meg og når hun er nært nok til at jeg kan ta på henne stikker jeg en finger inn mellom leppene hennes. Søkk våt allerede. Jeg kjenner henne såpass. Hun blir tent av sitt eget speilbilde, særlig med sexy undertøy. Jeg skjønner det godt! Hun er formfull, men trent. Nedover ryggen henger håret i store bølger og øynene hennes klarer aldri å skjule den ilden hun har i sjelen sin. Hun er vakker, modig, sterk og sikker på seg selv. En uslåelig kombinasjon!

Hun presser seg mot fingrene mine slik at pekefingeren min glir lett over klitten hennes. Igjen og igjen stryker hun musa over hånden min og jeg ser hvordan hun biter seg i leppen av lyst. Hun setter håndflatene mot hodegjerdet og setter seg over ansiktet mitt. Jeg griper tak i rumpa hennes og styrer bevegelsene hennes, slik at hun blir sittende å gni seg mot den slikkende tungen min. Jeg elsker hvordan hun tar kontroll, og tar det hun vil ha uten å spørre om lov.

Hun rir ansiktet mitt sakte og kjenner jeg henne rett er det ikke lenge før orgasmen hennes kommer. Jeg henter litt fuktighet fra hullet hennes, og smører det forsiktig i den lille trange åpningen bak. Hun skjøner hva som kommer. «Jaaah». I noen sekunder sitter hun helt stille, men hun sprer rumpeballene med hendene. Jeg presser forsiktig pekefingeren min inn i rumpehullet hennes og hun stønner. «mmmh».

Jeg vet hvordan min kone liker å bli slikket, så jeg gir henne akkurat det hun vil ha. Hun smaker søtt og hudkremen hun bruker gjør at hun lukter jordbær. Jeg beveger litt på meg, slik at jeg får muligheten til å slikke henne, kile henne i rumpehullet og snike to fingre inn i den trange fitta hennes. Hun blir helt vill og knuller fingrene, mens hun prøver å kvele sine egne stønn. Det tar ikke lange stunden før jeg kjenner musklene hennes stramme seg rundt fingrene mine og hun blir om mulig enda våtere. Hun beveger seg saktere mens hun rister ukontrollert og nyter orgasmen som herjer i kroppen hennes.

Skjelvende klyver hun av meg og stiller seg på alle fire i sengen. Jeg er rask med å benytte sjansen! Jeg reiser meg og stiller meg bak henne. Hun svaier ryggen som en katt og jeg masserer rumpehullet hennes med tommelen. Hun lener seg mot den og jeg vet hva det betyr.. Fra nattbordet henter jeg en flaske med glidemiddel, som jeg heller ned over den fantastiske rumpa hennes. Jeg sprer den blanke væsken og drar samtidig hånden over musa hennes, som fremdeles har sammentrekninger.

Pikken min er så hard at det dunker i den og jeg lengter etter å trenge inn i det trange hullet foran meg. Jeg setter hodet mot åpningen og hun svaier ryggen enda mer, som et tegn på at hun vil ha meg inn. Jeg presser pikken inn i henne, cm for cm og et dypt stønn forlater leppene mine. Det er trangt som fy, men glatt og jeg elsker å se hvordan min lille kone ligger der å byr frem alle sine åpninger. Hele pikken min er inne i henne nå og jeg trekker den ut et par små cm, før jeg fører hele staken inn i henne igjen. Jeg fortsetter slik noen sekunder. Knuller henne forsiktig så hun skal vende seg til følelsen. Hun stønner ned i hodeputen og beveger seg frem og tilbake, så det er åpenbart at hun vil ha mer. Jeg knuller henne hardere og hardere. Svetteperlene lager en smal stripe på ryggen hennes og hun holder seg fast i hodegjerdet mens hun stønner høyt.

Når jeg trekker meg sakte ut av henne renner dråpene mine ut av rumpa hennes og jeg tørker de forsiktig vekk. Jeg legger meg ved siden av henne og trekker den varme kroppen hennes inntil meg og kysser henne i nakken. «God jul, kjære», hvisker hun. «God jul».

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du