Sofie fra Nytelse.no deler sine favoritter!

Det viktigste for meg er å oppnå mest mulig nytelse, på enklest mulig måte. Jeg gidder ikke fancy produkter som lurer meg til å tro at jeg får mer enn jeg egentlig gjør. Jeg vil gi deg snarveien til digg sex, og derfor skal jeg vise deg hvilke produkter som er mine favoritter akkurat nå! Jeg sverger til gode produkter i høy kvalitet som virkelig er verdt pengene.

The Boss – kraftkar fra Tyskland!

 

Alle jenter må ha en skikkelig god dildo i nattbordskuffen sin og dette er absolutt den beste! Den er ganske stor, men likevel helt perfekt! Den største feilen menn gjør når de kjøper en dildo til dama si er at de kjøper den største de finner, som ser ut som den absolutt mest voldsomme p*kken! Ikke gjør det, gutter.. Kjøp heller denne! The Boss fra Fun Factory er en dritdeilig dildo som vil fylle henne opp og gi henne det lille ekstra, men som også er elegant. Og vet du hva? Den har sugekopp i bunnen! Jeg digger å feste denne på baderomsflisene og ri inn i solnedgangen på den kjære dildoen min…

Den jeg alltid går tilbake til – Massasjestaven!

Er det et leketøy jeg alltid kommer til å ha, så er det en god massasjestav! Denne nydelige utgaven heter Awash with Sensation og er fra Fifty Shades Freed kolleksjonen. Den er helt vanvittig bra, både som massasjestav til ømme muskler og som vibrator. Dette er et deilig leketøy jeg ofte tar frem sammen med en partner. Vi begynner å massere de stive musklene på hele kroppen, før jeg blir tatt til himmels av de sinnsyke vibrasjonene! Dette er en klassiker og det en en grunn til at den alltid vil ha en spesiell plass i min nattbordskuff!

Den enkleste veien til mer spennende sex!


Jeg har alltid ønsket meg en sexhuske, men jeg har ikke hatt mulighet til å feste en krok i taket. Men så kom jeg over Door Swing Deluxe, som er en stødig sexhuske man henger over døren! Med Door Swing har jeg prøvd nye stillinger som har vært helt fantastiske for meg og mine partnere, og oppdaget at partneren trenger MYE dypere inn i meg når jeg sitter i husken! Jeg tror det er et stort steg for mange å kjøpe en sexhuske, men jeg anbefaler det på det varmeste. Sexlivet blir mye mer spennende, og man kan holde på myyye lenger. Jeg må også nevne hvor sexy jeg føler meg når jeg henger i husken og partneren min bare kan ta for seg av gledene. Jeg har aldri følt meg mer sexy, sensuell og forførende!

En klassiker alle kvinner burde kjenne til!


I en verktøykasse bør du alltid kunne finne en hammer, og i en nattbordskuff bør du alltid kunne finne en klassisk klitorisvibratorBe My Bo-Ho fra Rocks-Off er en supersøt klitorisvibrator med overraskende mye kraft for en så liten type. Dette er en perfekt vibrator å stimulere klitoris med under samleie, da den er liten og ekstremt lett å bruke. Jeg har alltid med meg denne i toalettmappen, fordi den er så liten og elegant, og fordi jeg aldri vet når sjansen byr seg! Be My Bo-Ho er laget av britiske Rocks-Off, som lager skikkelig gode leketøy med god kvalitet. Denne bruker jeg mest alene, men også sammen med en partner!

Ekstremt spennende opplevelser!

Alle har følt på at de kanskje burde gjort noe for et mer spennende sexliv, også jeg! Min løsning var enkel, men det var en utrolig pirrende og sexy opplevelse for meg og partneren. Vi satset på en vibrerende truse med fjernkontroll og GJETT om vi koste oss?! Jeg hadde på meg trusen første gang på restaurant når vi var ute å spiste middag. De intense vibrasjonene var det partneren min som styrte med fjernkontrollen,  og jeg fikk orgasme før desserten kom. Jeg vil anbefale alle å prøve Screaming O vibrerende truse fordi den er skikkelig god, fjernkontrollen virker på overraskende lang avstand og trusen er i tillegg veldig sexy!

Penispumpen som gir partneren min hardere penis på 1-2-3!

Endelig en penispumpe som fungerer bra og som jeg er skikkelig stolt av å eie (ja, faktisk)! Jeg drar ikke frem penispumpen med alle partnere, men når jeg har besøk av noen som er villig til å prøve noe nytt får de mye glede av denne. Pumpen gjør penis mye hardere, større, og han blir også mer følsom. Det er helt genialt og vanvittig morsomt å se ansiktsuttrykket hans når jeg legger munnen rundt penis etter at den er pumpet opp! Jeg har ALDRI brukt PumpWorx Digital Power Pump på en mann uten at han har blitt imponert over effekten. Det høres kanskje ikke dritsexy ut å dra frem en penispumpe, men den gir en helt sinnsyk effekt for begge to!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du