Julegaven fra Anne, moren til min bestevenn

Helt siden Thomas og familien hans flyttet inn i nabohuset var det to ting som endret seg i livet mitt – Thomas og jeg ble bestevenner umiddelbart… og jeg falt for moren hans, Anne.

Anne er rundt 50 år gammel, er 170 høy med skulderlangt, blondt hår, store pupper og en ubeskrivelig deilig rumpe. Hun er ikke tynn, men ikke for stor heller. Hun og mannen hennes hadde hatt problemer en stund, og vi skjønte alle at det ikke kom til å vare så mye lenger.

24. desember, julaften. Dagen startet ganske vanlig, jeg var ute og måket snø før alle kom til julemiddag og pakkeåpning. Jeg vet ikke hvorfor mamma insisterer på å skrive «fra nissen» på noen av pakkene, jeg fylte 18 tidligere i år og vil helst bare åpne pakkene så vi blir ferdige med alt styret.

Jeg hadde akkurat satt bort snøskuffen da mobilen ringte.

«Hallo?»

«Hei Erik, det er Anne. Jeg har noen gaver til deg og søsteren din, har du lyst til å komme bort og plukke dem opp?»

«Åh, tusen takk, jeg kommer bort med én gang.»

Jeg la telefonen tilbake i lommen med et smil. Jeg visste at Anne var alene hjemme i julen, mannen hennes hadde tatt med seg Thomas på tur til syden, de kom ikke tilbake før over nyttår. Jeg tuslet over og ringte på hos Anne. Hun åpnet døren så raskt at hun må ha ventet på meg i gangen, hun sto der i morgenkåpen og inviterte meg inn. Vi småpratet litt om meg og Thomas, jeg hadde vært på samme sted i fjor, så hun lurte på om det var noen fine jenter der. Plutselig spurte hun, «Hvordan er sexlivet ditt da Erik?»

Jeg må ha rødmet så mye at hun så det, for jeg hadde ikke hatt en kjæreste enda, og aldri hatt sex. Jeg stotret frem, «Vel, akkurat nå det er stort sett… jeg har ikke noe sexliv…» Jeg tror hun følte litt med meg, for hun byttet tema ganske fort.

«Jeg satt bare og så litt på en serie, har du lyst til å bli med inn?»

Jeg kunne jo ikke nekte, drømmen var jo å få være alene med hun jeg hadde drømt om utallige ganger. Jeg takket for invitasjonen og hun ledet meg inn i stuen. Hun la seg ned på den ene siden av sofaen, og jeg begynte å sette meg ned på den andre siden. Da stoppet Anne meg, «hva driver du med der borte? Vi er da gode venner, kom bort hit og hold meg med selskap da.»

Jeg gikk nervøst bort og la meg ned ved siden av henne. Vi delte et pledd og så litt på en serie en times tid, Anne hvilte hodet sitt på skulderen min og lå tett inntil meg. Etter en liten stund snudde jeg meg for å spørre henne om noe, og la merke til at morgenkåpen hennes var åpen. De flotte puppene hennes lå helt åpent, og jeg kunne ikke la være å stirre. Buksa ble plutselig tre nummer for liten i skrittet. Hun tok meg i å stirre, og smile opp mot meg. «Ser du noe du liker?»

Jeg rødmet igjen og begynte på en unnskyldning, men hun la en finger på munnen min og sa det var fint å føle at noen så på henne som en kvinne igjen. Jeg snudde meg mot henne, men hun svarte med å snu seg rundt så rumpa hennes lå klemt mot den harde ereksjonen min. Jeg ble litt nervøs for hva hun ville si, men ble overrasket av at hun stønnet svakt og begynte å bevege hoftene så rumpa gled sakte opp og ned langs pikken min.

Vi hadde en fin rytme gående når hun plutselig snudde seg rundt og kastet fra seg morgenkåpen. Der lå jeg, rett ved siden av kvinnen jeg hadde drømt om fra jeg var tenåring, og hun var helt naken. Jeg så opp og ned på kroppen hennes, fra de vakre puppene til den barberte musa. Fanget i øyeblikket lente jeg meg fremover og kysset henne på leppene. Hun begynte å dra av meg klærne mens vi kysset hverandre dypt og intenst, og plutselig var vi begge helt nakne.

Hun kysset meg en siste gang før hun lot blikket gli over kroppen min. Så sa hun, «Legg deg på rygg, du kommer til å elske dette.» Så flyttet hun seg ned mellom bena mine og bøyde seg frem til hodet hennes var bare noen få centimeter fra pikken min. Hun åpnet munnen, la leppene rundt pikken min og begynte å gi meg min aller første blowjob. Hun tok meg helt inn i munnen og snurret tungen rundt pikkhodet.

Det tok ikke lang tid før jeg var nær å komme, det tror jeg hun merket for hun senket tempoet før hun stoppet helt. Hun smilte opp mot meg, «ikke kom enda, du må spare all sæden din til fitta mi.» Så satte hun seg over meg og plasserte musa rett over pikken min. Hun senket seg ned på pikken med lukkede øyne, det så ut som hun likte det. Jeg stirret opp på puppene hennes som hoppet og spratt mens hun red meg, sånn holdt vi på i et par minutter før hun begynte å hyle.

«Å JA! AKKURAT DER! JEG KOMMER, JEG KOMMER!» Hele kroppen hennes ristet oppå meg mens hun eksploderte i en voldsom orgasme. Hun hoppet av meg og begynte å suge meg igjen, det var som om hun ville smake seg selv på meg. Jeg reiste meg opp og ba henne bøye seg fremover, og hun gjorde som jeg sa. Jeg sto bak henne og så rett på rumpa hennes, akkurat som jeg hadde drømt om. Jeg tok et skritt frem og la pikken min mot den våte musa hennes. Før jeg fikk dyttet den inn snudde hun seg og sa, «Knull meg! Knull meg helt til du kommer i fitta mi.»

I det hun sa det presset jeg pikken inn i henne. Det klasket i våt mus og svette når pungen min møtte musa hennes. Pikken min gikk inn og ut i et forrykende tempo, jeg klarte ikke å kontrollere min egen kropp. Det tok ikke lang tid før hun kom igjen, og hun skrek ut «ÅÅÅÅ! DU FÅR MEG TIL Å KOMME IGJEN! KOM I MEG! KOM NÅ!» Det var alt som skulle til for meg, jeg eksploderte inne i moren til bestevennen min. Sprut etter sprut av den varme sæden min strømmet inn i hennes varme mus.

Etter at vi hadde kommet oss begge to lå vi sammen på sofaen. Hun ville ha pikken min inne i seg fortsatt, mens vi lå der og koste sank den sammen og gled ut av henne av seg selv. I det jeg reiste meg for å ta på meg klærne igjen spurte hun, «likte du julegaven din Erik?»

«Jeg skulle ønske det var julaften hver dag hvis jeg fikk knulle deg igjen,» svarte jeg.

«Så fint, har du tid til å komme innom igjen i morgen?» sa hun med et lurt smil.

Jeg smilte og nikket på vei ut i gangen, fortsatt litt nervøs og ikke helt sikker på om jeg virkelig mistet jomfrudommen til min beste venns mor…

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,