4 par testet årets erotiske adventskalender fra Nytelse.no!

Helt siden januar har vi i Nytelse.no jobbet sammen med våre testere for å skape årets råeste adventskalender. Vi har sett på tilbakemeldinger fra tidligere års kalendere, testet haugevis av produkter, og sittet timevis i møter for å komme frem til 24 pirrende produkter som har fått æren av å bli med i årets adventskalender. Variasjon, spenning og et utvalg som passer så mange som mulig var noen av våre hovedmål i år, men viktigst av alt; vi ville gi kundene en opplevelse av luksus og kvalitet!

Resultatet ble bedre enn selv vi hadde håpet, så vi sendte 4 par én erotisk adventskalender fra Nytelse.no hver. Hva synes de om jobben vi har gjort? Se tilbakemeldingene under!

Marthe (23) og Alexander (25) er faste kunder

«Vi har kjøpt alle de tidligere kalenderne og det er ikke tvil om at denne var et høydepunkt! Alt vi har savnet tidligere er nå fikset og resultatet er helt utrolig! Det vi likte aller mest er at det er så ekstremt mye forskjellig, så vi har fått testet flere ting vi ikke hadde noe særlig erfaring med fra før. Vi anbefaler å kjøpe en erotisk adventskalender fordi dere vil få litt erotikk hver eneste dag frem til jul! Man har kanskje ikke tid til å ligge sammen hver dag, men man har tid til å åpne gaven og gi hverandre ‘Fy søren, jeg gleder meg til å bruke denne på deg’-blikket!»

Tone-Marit (37) og Kristian (42) tester sin første erotiske adventskalender

«Dette er vår første erotiske adventskalender og vi ble veldig positivt overrasket. Vi hadde trodd det skulle være mer juggel, det er jo begrenset hvor vanvittig luksus det kan bli til den prisen, men her har de virkelig gjort en god jobb! Det er stor variasjon i gavene, og kvaliteten var overraskende høy. Det var noe til han, noe til henne og noe til oss begge. Hvis vi skal komme med noe negativt så er det litt synd at det ikke finnes rene guttekalendere eller rene jentekalendere. Lesbiske par har jo ikke bruk for herreproduktene f.eks., men jeg tror at menn i homofile par vil kunne bruke nesten alle produktene med litt fantasi!»

Mette (49) og Lars (44) har dårlig erfaring med andre typer erotiske adventskalendere

«Vi har kjøpt mange av de masseproduserte kalenderne før og ALDRI blitt fornøyde. Kjøleskapsmagneter, kortstokker og hjertebamser trenger vi absolutt ikke. Kalenderen fra Nytelse.no var overraskende fin for oss, så vi gir den terningkast fem! Alle produktene var interessante for oss, hver dag fikk vi noe som piffet opp sexlivet og vi sitter igjen med følelsen av å ha gjort et godt kjøp. Dette er en kalender hvor du får litt av alt, og det er helt perfekt for de som er litt eventyrlystne! Denne kalenderen har vært fin for sexlivet vårt, man får virkelig ny gnist av å ha sex hver dag i 24 dager!»

Thea (30) er ikke i fast forhold, men har flere sexpartnere

«Jeg hadde dessverre nylig blitt singel når jeg mottok denne kalenderen, så det var litt strek i regningen. Samtidig var det jo mye jeg kunne kose meg med! Jeg følte at hver dag gav meg en ny opplevelse, med 24 virkelig gode produkter. De produktene som passer til menn brukte jeg sammen med en god venn, ellers kunne jeg jo gitt de bort som gave. Jeg likte skikkelig godt at kalenderen var så pent laget, det blir mye mer luksus når innpakningen er så fin. Her fikk jeg ekstremt mange sexleketøy for 1690 kr, for den prisen får man kanskje 1 – 2 gode produkter hvis man skulle kjøpt de løst? Jeg er utrolig fornøyd og har ikke én eneste klage! Gode produkter, mye for pengene, fin kalender og veldig god service!»

Årets råeste erotiske adventskalender får du kun hos Nytelse.no. Gjør førjulstiden ekstra spennende, få inspirasjon til nye opplevelser med din partner og ta en pause fra slitsomme juleforberedelser – kjøp adventskalenderen her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du