6 nye typer sexleketøy for bedre sex

Nye typer sexleketøy kommer stadig. Sexleketøy har kommet langt siden våre forfedre lagde seg dildoer av polert stein. Masse avansert teknologi betyr ikke nødvendigvis at resultatet blir bedre enn med steindildoen til oldemor.

Vår mest populære dildo er ikke langt unna det man brukte for tusenvis av år siden, men penisen har jo ikke endret seg så mye den heller. Allikevel kommer det heldigvis gode, nye typer sexleketøy med spennende muligheter for både kvinner og menn.

Dirty Talk fra Pipedream griseprater med deg!

Talk Dirty to Me, Baby

Sexleketøy har hittil vært ganske stumme, men med nye typer sexleketøy er det nå mulig å få onanihylser, rumper og andre produkter som forteller deg akkurat hva de liker!

Dirty Talk-serien fra Pipedream har sensorer som reagerer på dine bevegelser, du vil få klar beskjed om hvor deilig det er når du glir inn og ut av henne. Stemmen kan selvfølgelig slås av når du ikke vil lage så mye lyd, men du vil bli overrasket over hvor deilig det er med skikkelig griseprat.

Foreløpig er det kun sexleketøy for menn som har kommet med denne teknologien, men det vil garantert komme for kvinner også!

Handsfree – når hendene dine har bedre ting å gjøre

En god vibrator og en liten stund for deg selv er ofte høydepunktet i en ellers stresset hverdag. Hvorfor ikke gjøre det enda bedre? Fun Factorys Pulsator-serie har en helt unik funksjon – de glir inn og ut av seg selv!

En kraftig motor trekker vibratoren frem og tilbake, alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og nyte opplevelsen. Bruk hendene til å massere klitoris eller leke med brystene, du vil ikke gå tilbake når du først har prøvd en Pulsator!

We-Vibe Tango og Touch med ekstra kraftige vibrasjoner så unngår du nummenhet!

En kur for nummenhet eller overfølsom klitoris

Har du prøvd en billig klitorisvibrator har du kanskje opplevd å bli nummen eller overfølsom etter kort tids bruk. Dette skyldes små og dårlige motorer som vibrerer for fort til å gi deg annet enn overfladisk stimulering. En skikkelig klitorisvibrator bør ha såkalte rumlende vibrasjoner; grovere og mer dyptvirkende bølger du kan kjenne gjennom hele kroppen.

We-Vibe er kjent for sine ekstremt gode vibratorer, spesielt den intense We-Vibe Tango og den noe mykere We-Vibe Touch. Begge har vunnet utallige tester og er ofte de vibratorene som blir anbefalt som det første sexleketøyet kvinner bør kjøpe til seg selv.

Du kan teste din egen vibrator – slå den på og legg den på bordet, ligger den bare der og summer bør du absolutt prøve noe bedre, kanskje blir du overbevist?

nye typer sexleketøy - et smykke med vibrasjoner.Glad i sex, og stolt av det!

Sexleketøy er heldigvis blitt mer akseptert de siste årene. Undersøkelser viser for eksempel at over halvparten av kvinnene i USA eier minst ett sexleketøy. Andelen er nesten like høy i England (48%) og andre steder hvor man har undersøkt dette.

Her hjemme er nok andelen enda høyere skal vi tro salgstallene fra bransjen, så bra for oss! Til tross for dette er det mange som fortsatt tror at et typisk sexleketøy ser ut som slitne kopier av en alt for stor penis. Eller en slapp hylse med bilde av en pornostjerne fra 80-tallet på esken. Det er nok fortsatt litt av det. Men de mest spennende produsentene tenker mye på design og kvalitet når de lager sexleketøy for han og henne.

Ta for eksempel Crave Vesper, en liten minivibrator med mye kraft og flott design. Vibratoren er formet som et lite smykke, og du får med et flott kjede slik at du kan gå på byen med vibratoren din!

En annen favoritt er parvibratoren We-Vibe Sync hvor laderen er en flott boks som vibratoren kan ligge i når dere ikke bruker den. Da kan den stå på nattbordet uten at noen vet hva som skjuler seg under lokket. Selv «klassiske» produsenter som Fleshlight har kommet med nye serier med moderne design, f.eks. nyheten Fleshlight Turbo. Fremtiden er lys for deg som er glad i sex og god design!

Menn elsker rumper, også sin egen

Sexleketøy for menn er ikke bare ulike former for hull man kan penetrere. De siste årene har det kommet mye spennende for deg som ønsker å prøve noe helt nytt. Spesielt har analsex blitt mer og mer populært også hos menn. Prostata er tross alt et av mannens mest følsomme punkter, så hvorfor ikke prøve en ny type nytelse? Britiske Rocks-Off er en av våre beste produsenter av anal- og prostatavibratorer.

Les mer om andre sexleketøy for menn. 

For nybegynnere anbefaler vi gjerne en litt mindre og tynnere plugg, f.eks. Butt Quiver eller klassikeren Naughty-Boy, mens de litt mer erfarne eller eventyrlystne kan prøve noe litt større – se den fantastiske prostatavibratoren Cheeky-Boy som er en av våre bestselgere!

Sexleketøy med fjernkontroll.

Gjør langdistanse-forhold mer spennende med nye typer sexleketøy

Internett blir brukt til så mangt, nå får man også sexleketøy som kan kobles til nettet. Hva er poenget med det spør du kanskje? Kanskje typen er borte på jobbtur, så du finner frem vibratoren for en liten kosestund på egen hånd.

Hadde det ikke vært gøy om du kunne invitere kjæresten til å bli med? Avanserte vibratorer som superegget Lush fra Lovense, penisringen We-Vibe Pivot og rabbitvibratoren We-Vibe Nova har alle muligheten til å la andre kontrollere din vibrator over nettet. Alt du må gjøre er å invitere dem via appen på telefonen!

Det finnes også matchende sett som gir dere følelsen av å være tettere sammen, for eksempel Nora og Max fra Lovense – alt du gjør med én av dem gjenspeiles i den andre, perfekt for langdistanse-forhold!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.