Høstferie med yngre mann

Du rekker meg et glass champagne og vi skåler uten å ta blikket fra hverandre. Skåler for en velfortjent høstferie på hytten. Det faller noen lette snøkrystaller fra himmelen mens vi sitter i boblebadet under stjernene. De kalde snøfnuggene treffer huden min, men jeg er så varm at de smelter med en gang.

Jeg drar hånden min over brystet ditt. Det hårete, maskuline brystet, til tross for alderen. Du smiler og drar meg tett inntil deg. Kyssene dine smaker champis og frukt, jeg forsvinner inn i de myke leppene dine. Du tok oppmerksomheten min fra første stund. Den unge, deilige mannen som jeg aldri burde sett to ganger på. Du er min tidligere venninnes sønn. Jeg sier tidligere… det forklarer en del.

Du var så deilig, og jeg klarte ikke stå imot. Jeg hadde hørt at menn mellom 20 og 30 hadde en iver i seg, og det stemte. Det stemte så altfor godt. Du løfter meg opp på fanget ditt og jeg må sette fra meg glasset. Med et ben på hver side blir jeg sittende over deg, jeg nyter følelsen av huden din og hvordan jeg føler meg så liten i dine sterke armer.

Jeg kjenner hvordan du begynner å bli hard under meg og det får det til å koke innvendig. Musa mi våkner til liv, den trekker seg sammen og jeg kjenner at jeg blir ekstremt våt der nede. Jeg er klar for deg. Det tok ikke mer enn 15 sekunder, og jeg er klar for deg. Det skal ikke mer til enn å vite at du har lyst på meg. Jeg presser meg hardere ned på fanget ditt så kuken din kommer tettere mot musa mi.

Jeg gnir meg litt frem og tilbake og du legger hodet bakover og stønner. Jeg elsker å se deg sånn! Jeg tar hendene ned i det varme vannet og løsner knutene som holder bikinitrusen på. Med et raskt flikk fisker jeg trusen opp av vannet og slenger den over kanten. Jeg er ikke sikker på at du fikk med deg at bikinitrusen nå er historie, så jeg griper den ene hånden din og fører den ned mot fitta mi.

Nybarbert og glatt mus møter fingrene dine, jeg kjenner at det kiler i magen av spenning og forventning. Du fører raskt to fingre inn i meg og jeg stønner inn i munnen din mens du kysser meg. Dine sterke fingre, og min trange mus. Du gleder deg til å trenge inn i meg med andre kroppsdeler også, men nå vil du bare kjenne på meg, erte meg.  Du knuller meg sakte med fingrene dine mens jeg gnir meg hardt mot deg. Jeg vil ha mer!

«Knull meg!»

Ordene forsvinner ut i høstnatten, men du hørte godt hva jeg sa. I løpet av sekunder er badeshortsen din dratt ned og den store, bankende kuken din møter musa mi. Du trenger inn i meg, akk så sakte. Jeg er trang, jeg vet det. Men du elsker det. Kanskje tror du at jeg er uerfaren, liker du det?

Sakte rir jeg deg. Jeg er kliss våt av mine egne safter, selv om det er trangt så føles det så naturlig. Du river av meg bikinioverdelen og de faste brystene mine spretter frem. Du tar nippelen i munnen og småbiter, ganske hardt. Jeg elsker det.

Jeg kan ikke få nok av deg. Jeg reiser meg opp og snur rumpa mot deg. Du vet hva du skal gjøre. Du sprer rumpeballene mine og slikker meg mykt og deilig i rumpehullet. Det føles fantastisk. Så reiser du deg og legger pikken din mot det trange, lille hullet. «Knull meg i rumpa», sier jeg. Jeg vet du elsker at jeg snakker litt til deg. Du presser deg inn. Jeg begynner å knulle meg selv i musa med fingrene.

Jeg er så kåt og det føles ut som om jeg snart kommer til å eksplodere. Du rekker hendene frem og klyper meg i begge brystvortene, hardt. Da kjenner jeg orgasmen rive tak i meg uten at jeg klarer å stoppe det. Den bølger gjennom meg igjen og igjen. Jeg stønner høyt. Skriker ut. Sekunder etter snur du kroppen min og runker pikken din et par ganger før du spruter meg på brystet. Jeg masserer den varme sæden din over puppene mine, mens jeg fremdeles kjenner orgasmen leke i kroppen min. Deilige, deilige du.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.