Sexleketøy til han – stor guide

Vet du egentlig hva er erotisk sexleketøy til han kan gjøre for han? Ofte er det kvinnens nytelse og hennes orgasmer det fokuseres på, fordi det er vanskeligere å oppnå. Men hvis mannen setter seg inn i hvilke produkter som finnes for han, så vil han garantert bli overrasket over utvalget!

Sexleketøy til han. Bilde av fleshlight.

Fleshlight

Det absolutt mest populære sexleketøy til han! Produktet finnes i hundrevis av versjoner, men den mest populære er fleshlight STU. Fleshlight STU er laget spesielt for å gi mest mulig stimulasjon ved bruk, slik at du kan trene opp din utholdenhet over tid. Den spesielle Endurance Sleeve vil med sine myke kuler legge press på hele skaftet og penishodet samtidig; ved å pumpe og rotere Fleshlight STU kan du selv bestemme hvor fort du vil komme.
Men det som kan være litt spennende å merke seg, er serien Fleshlight Girls. Dette er en serie hvor ulike pornostjerner har stilt opp og latt seg avstøpe!
Se alle typer Fleshlight HER!
Se bestselgeren Fleshlight STU
HER! 

Herrevibratorer

Vibratorer er ikke bare forbeholdt damene – vibratorer for menn simulerer oralsex på en helt unik måte, det er kanskje ikke så rart dette er en av våre mest populære kategorier hos gutta?
Det finnes en rekke ulike typer, både de med fokus på penishodet og de som stimulerer hele penis. Skal du bruke en herrevibrator er tips nr.1 å bruke et godt glidemiddel! Hva hadde oralsex vært hvis det var helt tørt?
Se herrevibratorer HER!

Prostata

For å oppnå den ultimate nytelse og få den sterkeste orgasmen en mann kan ha, må han bruke riktig verktøy! Punktet som skal stimuleres for å oppnå dette, sitter nemlig litt kinkig plassert.
Prostata sitter noen cm opp i mannens anus, og selv om det er mulig å komme til med en finger, burde man absolutt velge et leketøy designet for nettopp dette. Det finnes ulike typer, men her bør man ta hensyn til hvor mye erfaring man har. Er det første gangen man skal inn «bakdøra» kan det være lurt å begynne med en liten analplugg, men hvis man er ute etter noe for viderekomne kan man velge et leketøy med litt størrelse på, og inne minst vibrasjoner!
Se alle leketøy som stimulerer prostata HER!

Analkuler

Som nevnt har mannen et område i anus som absolutt bør utforskes og nå skal du få et godt tips! Bruk mengder av glidemiddel og før analkuler inn i anus, en kule av gangen. La kulene være der frem til du oppnår orgasme og når orgasmen skyller over deg, trekk kulene ut! Orgasmen vil da kjennes sterkere ut enn noen gang, og du vil elske det!
Se utvalget analkuler HER!

Penisring

En penisring er den enkleste veien til en kraftigere penis, men den kan også gi deg bedre orgasmer! Velg en penisring laget i silikon eller gummi, slik at den er elastisk. Fest ringen rundt både pungen og penis. På den måten vil du utsette orgasmen, og når den først kommer vil den føles mye kraftigere!
Se på penisringer HER!

Mer enn «mus på boks»

Liker du tanken på en deilig trang vagina i silkemykt materiale, men vil ha noe annet enn den tradisjonelle «lommelykten», finnes det også noe for deg! Nytelse.no har en rekke andre vaginaer i forskjellige former og fasonger, alt fra realistiske vaginaer til andre type leketøy som er litt mer diskré.
Se de ulike typene HER!

Ute etter den komplette opplevelsen?

For de som ønsker det lille ( Eller kanskje store?) ekstra, finnes det sexdukker så realistiske at man må se to ganger for å avsløre at den ikke er en kvinne. DENNE sexdukken føres av Nytelse.no, og finnes kun i begrenset antall! 

Tips nummer 1 for sexleketøy til han

Enten du skal kose deg alene eller med en partner, med et sexleketøy eller med hånden, så er glidemiddel ditt viktigste verktøy!  Fuktighet og glid reduserer friksjonen, noe som igjen reduserer muligheten for såre slimhinner, kondomsprekk og gi økt nytelse til begge. I vår butikk finner du glidemiddler med og uten smak og lukt. Merk deg at det er stor forskjell på hva vannbaserte og silikonbaserte glidemidler bør brukes til. Dette kan du lese mer om HER!
Kjøp glidemiddel HER!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,