Lise tester: Dual Silicone!

Ønsker du kvalitet på ditt sexleketøy, velger du et sexleketøy i silikon. Det er uten tvil det tryggeste valget, da bakterier og virus ikke fester seg. Silikon er også det materialet som kjennes mykest mot huden og som tilpasser seg kroppens temperatur på best mulig måte! Silikon er veien å gå hvis man ønsker mest mulig nytelse ut av sitt sexleketøy!

Men hva hvis sexleketøyet har et dobbelt lag med silikon? Det er uten tvil en erotisk suksess!

 

«Lise» har testet mer leketøy enn de fleste andre, så når nye leketøy med dobbel silikon skulle testes var hun et selvsagt valg!

 

«I utgangspunktet var jeg i tvil.. Jeg er klar over fordelene silikon har, og håpet at gleden bare ville doble seg når laget med silikon var dobbelt. Men jeg mistenkte også at vibrasjonene ville svekkes ettersom det var nok et lag som «isolerte», men der kunne jeg ikke tatt mer feil!

Førsteinntrykket jeg fikk når jeg åpnet esken var uten tvil et av de bedre! Esken og produktet oste av luksus og jeg kjente umiddelbart at lysten begynte å spre seg i kroppen. Et lite smil strøk over leppene mine og jeg gledet meg til å teste denne vibratoren, som etter tre sekunder i hånden min, hadde overbevist meg!
Vibratoren var så myk og fantastisk å ta på, at selv uten noe vibrasjon hadde dette vært et produkt jeg hadde anbefalt! Jeg kunne ønske jeg fant ord som beskrev hvordan denne vibratoren føltes mot huden, uten at det ble dritkleint! Men den var altså så silkemyk, glatt og deilig som et materiale kan få blitt! Jeg gledet meg til å ta glidemiddel på denne..

 

En dusj senere lå jeg i sengen og smurte DENNE vibratoren inn med mitt favoritt glidemiddel. Jeg trengte ingenting annet enn selve produktet til å vekke lysten i meg. Bare den luksuriøse følelsen fikk blodet til å strømme ekstra fort rundt i årene mine! Jeg slo på vibratoren med knappene, og jeg ble overrasket over kraften jeg nå hadde mellom hendene! Kraftige vibrasjoner, den silkemyke følelsen…hva mer kunne jeg ønske meg?
Jeg lot vibratoren gli over magen min, og allerede før jeg kom til navlen kunne jeg kjenne hvordan det vibrerte helt ned i underlivet mitt! Kroppen min spente seg i begeistring.
Den glatte vibratoren gled sakte over musa mi, og kjære deg, den følelsen vil du ikke gå glipp av! Vibrasjonene spredte seg helt utover lårene mine, og innen jeg hadde klart å føre vibratoren inn i det ventende huller mitt, hadde jeg nesten allerede kommet! Jeg måtte smile for meg selv..

uke6-tirsdag-nv
Jeg måtte ta en pause på noen sekunder før jeg førte vibratoren sakte inn i meg. Det var som om vibratoren var dekket av ekte hud, og en vibrerende gud hadde kommet inn i meg. Jeg klarer ikke beskrive følelsen! Det var det beste fra to verdner! Varmen og blandingen av mykt og hardt, med vibrasjoner som snart skulle ta meg himmelhøyt! Hele underlivet mitt vibrerte og jeg klarte ikke holde øynene åpne. Jeg gispet etter luft! Og mens orgasmen skyllet over meg som en enorm bølge, ble jeg også truffet av en glede over at jeg ENDELIG har funnet en vibrator med det lille ekstra!

Terningkast 5 til denne tryllestaven, rett og slett fordi ord ikke kan beskrive hvor digg denne faktisk er!

Se hele serien med dobbel silikon HER!
Se hvilket glidemiddel som er min favoritt
HER! 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og