LA’s hotteste sexklubb! Medlemskap: 600.000kr!!

For 19.000 kr får du tilgang til LA’s hotteste sexklubb, Snctm («Sanctum»)! Skal vi tro eieren, Damon Lawner, gir det deg mulighet til å mingle med kjendiser som Gwyneth Paltrow og TV-produsent kjæresten hennes, Brian Falchuk. Du får også tilbud om «gratis» hjelp og råd fra Lawners sexeksperter, og tilgang til private rom under festene. Lawner understreker nemlig i et intervju at det ikke er sex- eller swingersfester han tilbyr, men «muligheten til å utforske sine fantasier i fred og ro»!
For fast medlemskap må du kun betale 600.000kr, så hva er det du venter på….?

Snctm2Bilde:  Damon Lawner, grunnlegger av den eksklusive sexklubben. Kilde: Skjermdump/Vimeo/Snctm

Men skulle du ønske å delta, er det ikke nok med en velfylt bankkonto. Herrene må bære smoking av kjente, og dyre, merker, mens kvinnene slipper gratis inn, men må sende inn bilde til arrangøren for godkjenning.
I utgangspunktet koster en billett for herren 19.000kr, men har han med seg en kvinne senkes prisen til 15.000 kr. Dette kommer av at det i utgangspunktet er flest menn som ønsker å delta på disse festene.

 

Festene holdes Festene avholdes i et herskapshus i Holmby Hills i Los Angles, og kommer du på innsiden av dette huset er det en del regler som gjelder: Ingen mobiltelefoner, bilder eller video. Ingen tvang og spør alltid før man berører. Lawner legger til at det kun er kvinner som har lov til å ta initiativ til noe mer. Og straffen dersom man bryter reglene er som i de fleste andre sexklubber, utkastelse.

-« Vi har sjelden problemer. Våre medlemmer er personer som har alt for mye å tape dersom de ikke følger reglene».

 

Les om Fox og Fiona’s ville sexfest HER! (NB! Ikke for sarte sjeler!)

 

Kilde:
side3.no

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette