Tidenes villeste sexfest!

Gjennom flere innlegg har vi blitt kjent med Fox og Fiona, paret som er litt utenfor normalen når det kommer til sex. Og tidligere har de sagt at de skulle på sextreff med 23 andre. Noen dager etter har Fiona følgende å fortelle:

Vi hadde gledet oss lenge! Slike sextreff gir meg de mest surrealistiske opplevelsene det er mulig å ha, tror jeg. Forberedelsene begynte noen dager i forveien. Det var mye yoga, og mye søk på nettet etter et antrekk jeg ville føle meg vel i. Jeg måtte ha noe jeg kunne gå i hele kvelden, altså på festen først og når ting ble litt hetere og lysene slukkes… Jeg falt for denne kjolen, som jeg mener er helt perfekt! Brystene mine er nydelige og står rett ut, så jeg går nesten aldri med BH uansett. Jeg valgte å bare ha en liten truse under og skyhøye stiletthæler i blank lakk. Jeg så helt fantastisk ut! Håret hang i store bølger (Slapp av, hadde med hårstrikk, forventet en del BJs) nedover ryggen min og selvtilliten strålte! Fox var like sexy som han alltid er. Jeg bestemte at han kun skulle ha på seg en hvit boxershorts, som jeg vet blir gjennomsiktig når den får nok spytt på. Og rundt halsen hadde han et halsbånd i gull som tåler en trøkk, så han måtte underkaste seg de damene som eventuelt måtte ønske det.

Når vi kom til huset på Nesodden (kanskje ikke overraskende) så var det allerede godt oppmøte. Alle gardinene var trukket for, så man så ikke inn i det enorme huset, men utenfor sto gjester i alle former og fasonger. Gjestene var fra 19 – 65 år. Man måtte stå i kø for å komme inn, og jeg ble stående å snakke med en gutt på 19. Han var uerfaren og så vettskremt ut. Han fortalte at han var fetteren til hun som arrangerte festen og at det var han som hadde ønsket seg denne festen i gave, for nå skulle jomfrudommen mistes! Det er rimelig spenstig måte å gjøre det på …

Når jeg og Fox kom innenfor var det et garderoberom hvor man skiftet til antrekket man ønsket å bære for kvelden. En dame som forsikret seg om at man hadde gode hensikter. Hun kastet faktisk ut noen, fordi dem ikke virket seriøst og ikke hadde vært nøye med hygienen. Sånt liker jeg!

Huset hadde en helt enorm stue i 2.etasje! Jeg og Fox ble enige om å holde kontakten, men ikke klenge på hverandre hele tiden. Stuen hadde et stort område i midten og på hver vegg var det en stor åpning til mindre rom, hvor et rom hadde forheng foran. Dette rommet var for ekstreme fetisjister. Utenfor hang det en plakat hvor det sto forskjellige ting som man ønsket å utføre der. Så kunne andre krysse av for deltagelse. Så sto det et tidspunkt, når de tenkte å sette i gang. Jeg merket meg noe av tingene man kunne delta på:
– Fisting (hardcore)
– Lek med mat (Ikke for allergikere)
– Mobbing (Mobbeofferet er klar til å ta imot mobbere, helst damer)
– Tusenben (For menn, vi tar hverandre bakfra på rekke)

Fox skrev seg opp på Tusenben, han var så nysgjerrig. Og jeg skrev opp mitt eget punkt, men det skal du få i et eget innlegg. Jeg bare skrev noe helt vilt, hadde ALDRI trodd at noen skulle bli med. Rundt i de andre små rommene foregikk det allerede masse spennende. I et rom var det fire jenter som hadde forplay (klinte, tok på hverandre og bare koste) mens flere menn satt i sofaene rundt og runket. I en sofa satt det også to menn og runket hverandre, mens de stirret intenst på jentene.

Jeg elsker å gjøre en stor entré når jeg kommer på sånne sexfester. Jeg går inn, men selvsikre skritt og null hemninger. Jeg blir fort lagt merke til, jeg vet jo det. Jeg har en kropp de fleste kvinner ville dødd for..  Jeg går og hilser på alle jeg kjenner, kysser de fine jentene dypt og intenst og mennene biter jeg litt i øreflippen og kysser på kinnet. Jeg tenner flere små flammer rundt i rommet, for å si det sånn! På en stol sitter jomfruen som jeg møtte utenfor. Han har tatt med seg en kompis ser jeg, og de to sitter med ståkuk og ser på jentene jeg fortalte om. Jeg går bort til han, tar et grep i håret hans, trekker boxeren hans til side så en stor kuk slipper fri, så setter jeg meg over den og gnir meg frem og tilbake sakte, mens jeg kysser han rått. Etter ti sekunder reiser jeg meg opp.
« Ville bare at du skulle komme i gang» sier jeg og blunker til han, før jeg går videre.
Alle i rommet legger merke til oppførselen min. Noen føler seg nok truet, men det gjør meg ingenting. Jeg vil ikke ha de svake allikevel.  Men de aller fleste digger selvsikkerheter og kåtheten som sikkert stråler ut av øynene mine.

Jeg henter meg en drink i baren. For en gangs skyld skal jeg også unne meg litt alkohol. En mann bak meg i køen spanderer shots på alle i køen. Jeg titter meg litt rundt og snakker med litt forskjellige folk. En eldre mann sitter på en stol midt i rommet og runker. Han er skikkelig kjekk, og mer trent enn de fleste andre. Jeg bøyer meg ned og kysser kuken hans lett. Så spytter jeg på den. Runking er også bedre med fuktighet.  Jeg elsker å være våt, så jeg går ut i boblebadet etter hvert. Der er det full fart, for å si det mildt. Det er 8 jenter, 2 gutter og 0 hemninger. Jeg elsker det! Jeg kjenner jentene fra før av, og de inviterer meg oppi. Jeg setter meg på kanten, og før jeg egentlig rekker å reagere blir jeg slikket av en vakker kvinne. Hun kaster seg over meg som om hun er et dyr! Det var helt fantastisk.

Guttene som sitter der er aldri ledig, men jeg trenger kuk, og det fort! Jeg roper på jomfrugutten og kompisen hans og de blir med ned i vannet. Der mister han jomfrudommen sin til meg. Jeg lover å ta godt vare på den!

«Jeg trenger noe stort» roper plutselig en ung jente. Hun ser ut som hun er 15, men hun er 19. Flere menn stiller seg på rekke, og mannen med størst utstyr tar henne i rompa. Skikkelig hardt! Hun er helt vill og masserer klitten hardt. Hun ligger på hagebordet med føttene rett opp. Det er et fantastisk syn… Flere andre kvinner syntes tydeligvis også dette er flott, for flere sitter og rir dildoene som er festet til hagebenken.  Dette er den villeste sexfesten jeg har vært på noen gang!

Sex er nydelig. Det er vakkert. Det er kjærlighet til mennesket og kjærlighet til nytelse. Og her er vi en gjeng som elsker det samme. Elsker livet uten hemninger. Fy fa**, jeg er så heldig som er i dette miljøet!

Jeg går inn i huset, og det lukter kropp. Jeg ser Fox, og spør hvordan det gikk i rommet med gardiner. Han forteller at det hadde vært kult å se på, men ikke noe for han. Så han hadde sneket seg høflig ut. Det var visst for vanskelig å finne en rytme med så mange. Men så hadde han blitt med som prøvekanin i en suge-konkurranse, som visstnok hadde tatt helt av! Så han var fornøyd.

Det begynte å nærme seg tidspunktet som jeg hadde holdt av rommet bak gardinene, så jeg gikk på badet og freshet meg opp litt. Jeg visste at hvis noen faktisk møtte opp til avtalen, så kom det til å bli den villeste opplevelsen i mitt ellers så ville liv! Så hva skjedde? Les mer om det i mitt neste innlegg!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og