Test av penishylse for større penis

Jeg og typen har nå testet penishylser, noe man trer over penis for ekstra størrelse! Jeg skjønner hvis dere er litt skeptiske, men gi det en sjanse. Sex er gøy fordi det er spennende og fordi det er så mange muligheter, så her er det bare å prøve.

Jeg vil nå prøve å fortelle dere hvorfor Fantasy X-Tensions penishylse er så vanvittig kult! Dette er et produkt som ikke bare er for de som er misfornøyde med egen penisstørrelse, men det er for de som syntes det er kult å gi penisen «superkrefter». Du kan altså få din egen penis til å vibrere f.eks. Helt sykt rått!

Spennende med større penis

Om du er fornøyd med størrelsen eller ikke, det kan være spennende å utforske nye penisstørrelser, både for han og henne. Og nå kan du få større penis, uten dyrt utstyr, medikamenter eller operasjoner. Fantasy X-Tensions er penishylser som du trer utenpå penis, og dermed får opptil 66% tykkere penis og 10 cm til å skryte av!

Veldig mange damer syntes det er digg å tøye grensene litt når det kommer til størrelse. De fleste bestiller jo større dildoer enn det som er naturlig. Selv testet jeg en X-tension med elskeren min, og det var vanvittig pirrende. Jeg syntes følelsen av å «fylles» helt er utrolig digg. Når det nesten er på grensen til litt vondt til å begynne med!

Og vi har testet mange store dildoer, og det har vært spennende, men når den faktisk sitter fast på partneren er det veldig sexy! Og han tok det ikke som en fornærmelse, for jeg mente ikke at han hadde liten penis. Men han så på det som en dildo han holdt med penis istedenfor hendene, og som han fikk like mye nytelse av. Jeg anbefaler alle å prøve, fordi det er en utrolig opplevelse som man ikke kan oppnå på noen andre måter!

Les mer om verktøy som gir deg større penis.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og