Min drøyeste valentin!

Jeg kastet et blikk på kalenderen, Joda, nok en gang fikk jeg det bekreftet, det var den 14. Jeg kjente at jeg gledet meg, mine forventninger var store. Mannen min og jeg hadde bestemt oss for at denne dagen var vår heretter. På Valentinsdagen skulle vi la oss rive med av romantikken og i dag skulle vi ut å spise!

«Kan vi få to øl takk,»- Jens smilte til kelneren men sa det så bestemt og mandig. Jeg var vandt til at han ordnet opp, jeg likte det. Vi ble sittende og nippe til hver vår halvliter med øl – etter maten – mens vi så på hverandre og småsnakket litt om alt og ingenting. Vet ikke hvordan eller når ideen dukket opp. Men med et reiste jeg meg opp og bøyde meg over bordet og hvisket han noe i øret. Dette hadde jeg hatt lyst til lenge. Jens så på meg og smilte. Han skjønte hva jeg ville og klappet på det ledige setet ved siden av seg i sofaen.

Med en lett bevegelse var jeg rundt bordet. Og jeg satte meg så tett inntil han jeg kunne. Jeg bøyde meg frem og kysset han ømt på munnen. Jeg smakte på leppene hans og lot tungen min forsiktig gli innenfor og berøre hans. Jens klemte meg tettere inntil seg og jeg nøt varmen fra den sterke maskuline kroppen hans. Det var dette jeg ville. Jeg ville ha han, her. Nå.

Jeg løftet den ene hånden og strøk han over låret. Og jeg kunne kjenne at han strammet musklene under buksen. Jeg småbet han litt på halsen, og kysset han igjen før jeg flyttet hånden min og berørte skrittet hans. Jeg kjente tydelig den harde kulen. Jens smilte av berøringen min. Og jeg kneppet opp buksa hans så den harde staken spratt ut. Jens ga fra seg et lite stønn, og han var tydelig både kåt og overasket over mitt frekke utspill . Jeg bøyde meg ned og kysset den lett…

Imens kjente jeg nå hånden hans som masserte meg over ryggen. Opp og ned. Den var tung, men varm og deilig utenpå den tynne blusen jeg hadde på meg. Et øyeblikk stoppet han opp over buksekanten, og smøg hånden sin forsiktig under linningen på skjørtet mitt. Så deilig å kjenne håndbaken hans over rompa mi. Naken hånd på naken hud. Jeg lukket øynene… «Har du ikke truse på», hvisket Jens. Og jeg kunne høre at han var overrasket. Jeg smilte for meg selv, men konsentrerte meg om det jeg drev med. Jeg løftet litt på baken for å la han komme bedre til. Og han lot seg ikke vente. Hånden hans skled ned mellom beina mine og berørte kjønnsleppene med fingrene. strøk, befølte, og lekte med klitoris. Jeg ville ha mer. Og da han spredte kjønnsleppene mine med fingrene og presset to fingre  inn, kunne jeg selv kjenne saftene mine som rant ut idet han åpnet opp. Jeg ynket meg lett og stønnet svakt.

Det kommer noen, hvisket Jens hest. Vi rettet oss opp og prøvde å se så respektable ut som mulig. Den eneste i baren var en litt sliten fyr som jobbet der, og han hadde ikke sjans til å se oss der vi satt. Men nå kom han og spurte om vi trengte noe mer. Jeg fniste litt. Et øyeblikk etterpå hadde Jens betalt, og med hans hånd i min geleidet han meg mot utgangen.

Men isteden for den friske luften som en kald februardag gir, ble jeg møtt av en varm svak blomsterduft bak døra. Og snart oppdaget jeg at vi befant oss på do. Jeg har så lyst på deg, hvisket Jens. Kan ikke stoppe nå. Døra smekket igjen bak oss, og der sto vi på et bittelite rom. Men baren var fin, og toalettet så flotte ut. Han tok tak rundt hoftene mine idet han kysset meg krevende på munnen, og skjørtet ble snart liggende som en ball rundt føttene mine. Nå var jeg naken nedentil, bare iført mine svarte høye støvletter. Jeg så opp i de dype blå øynene hans. Jens smilte lekent til meg og løftet meg opp.

Først hadde jeg bena rundt livet hans, men han heiste meg høyere. Og snart var bena mine rundt nakken hans. Jeg grep tak i håret hans da tungen hans berørte klitten min og jeg lente meg inntil veggen. Han lekte med tungen over kjønnet mitt, sugde på den, slikket meg ertende og småbet litt. Jeg bøyde meg bakover og nøt, mens jeg holdt meg lett i håret hans. Pusten min gikk fortere, og jeg nøt hvert sekund.

Da han satte meg ned var jeg mer enn klar og tok fort tak i lemmet hans og førte det mot underlivet mitt. Han satt på toalettlokket, og forsiktig skled jeg ned mot han. Jeg kjente hvordan han fylte hele meg, og kysset han møtte meg med på munnen idet han trengte inn i meg føltes så nært og ømt. Jeg gispet etter luft. Sakte men sikkert støtet jeg ned på det glinsende tårnet hans. Og jeg skalv lett.

«Knull meg».- stemmen hans var en anelse dypere enn vanlig. Ivrig grep han tak i brystene mine, rullet brystvortene mine og masserte. Jeg løftet litt på meg før jeg satte meg til rette igjen og red han godt.

Jeg jobbet målrettet da jeg kjente min egen orgasme var på vei. Vi kjente hverandres kropper så godt nå etter mange års samliv. Og da han kjente jeg strammet til,-  festet han hendene sine godt rundt hoftene mine og trykket meg ekstra tettere mot seg. Ilinger kom oppover hele ryggen min da jeg kom. Og mens han kysset meg så ømt han kunne på munnen stønnet jeg høylydt nå av den voldsomme bølgen som sprengte gjennom meg.

Jeg kjente hvordan han fylte meg. Han presset ansiktet sitt mot kroppen min, så ingen skulle høre de høye stønnene fra en mann som nøt Valentinsdagen med sin kjære.

Det anbefales virkelig å feire denne dagen!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.