Hvordan bruke en dildo?

Hvordan man bruke en dildo er det bare fantasien som setter grenser for. Vi har samlet noen gode tips for deg som vil piffe opp sexlivet både alene og sammen med partner.

 

Solo-sex med dildo

En dildo er verdens eldste sexleketøy og har vært i bruk gjennom hele menneskets historie, og det er ikke uten grunn. En dildo kommer nå i en rekker farger, former og materialer. Legg deg på sengen, bruk glidemiddel og nyt deilig penetrasjon mens du bruker den andre hånden til å stimulere andre erogene soner.

 

Dildo i dusjen

Ta med en dildo med sugekopp i dusjen. Fest den i veggen eller på gulvet og nyt en våt opplevelse. Har du partner er dette en deilig trekant der du rir dildoen mens du gir oralsex. Det vil garantert friske opp.

Dildo til analsex

Analsex blir mer og mer populært både blant kvinner og menn. Dette er et område med mange nervetråder som gir god nytelse. Sørg for rikelig med glidemiddel ment for analt bruk og husk at alle dildoer som brukes analt må ha en bred base slik at den ikke forsvinner opp i kroppen. Når det er gjort er det bare å slå seg løs og utforske en ny verden enten du vil ha dobbelpenetrasjon eller bare analt.

 

Lek med glassdildo

Dildoer kommer i mange materialer og glassdildo er et spennende alternativ, som ikke er så skummelt som det høres ut som. Legg den i vann og lek med forskjellig temperaturer og som gir en deilig variasjon og følelse.

 

Se hele utvalget av dildoer her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du