Hvilken dildo passer for meg?

Hvilken dildo passer for meg er et spørsmål mange stiller seg. I denne dildoguiden hjelper vi deg å finne riktig dildo for ditt bruk.

 

I jungelen av sexleketøy er dildoen den som er desidert mest kjent. Likevel er det ikke så lett å lete seg frem til rett valg av dildo. Hvilken størrelse skal man velge, hva slags materiale og kan dildoen brukes analt? Alle disse spørsmålene får du svar på her:

 

Hvilken størrelse skal jeg velge på dildoen?

Først og fremst er det greit å vite at gjennomsnittsstørrelsen på en erigert penis er 13.12 cm. De mest populære dildoene er fra 18-20 cm og har en tykkelse på 3-5 sm. Det er tykkelsen som er den absolutt viktigste og man trenger ikke ha hele lengden inni seg. Skjeden er ca 10 cm, men er fleksibel, så spør hva de ønsker deg om du skal kjøpe til noen andre. Menn kjøper gjerne for stor dildo når de skal kjøpe en gave til kvinner. Husk at det ikke alltid er slik at størst er best. Om du ønsker en dildo som stimulerer g-punktet er det lurt å gå for en hardere variant gjerne med en liten bøy på tuppen.

Kan man bruke dildoen analt?

Alle dildoer med bred base kan brukes analt. Det gjør at den stopper og ikke forsvinner opp i rumpa. Analsex er en skjult glede mange ikke har utforsket enda, men de siste årene har flere og flere fått øynene opp for denne typen nytelse. Analsex er like populært hos menn som hos kvinner.

 

Hvilket materiale skal jeg velge på dildoen?

Dildoer kommer i en rekkematerialer. Mest solgt er dildoer som er laget i myk gummi. (TRE/TPE eller PVC-gummi). En god dildo i medisinsk silikon er et supertrygt valg for deg som ønsker realisme og enkelt vedlikehold. Ser du etter mer intens og presis stimulering anbefaler vi å prøve en lukseriøs glassdildo. Den kan du også legge i kaldt eller varmt vann for en helt unik følelse.

 

Se alle dildoene her!

Da er det bare å velge i vei, og nyt den nye dildo. Husk også at du rengjør dildoen riktig slik at den varer lengst mulig.

Trenger du tips til hvordan du skal bruke dildoen finner du det her.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette