Hvordan være dom i BDSM?

BDSM er en samlebetegnelse for bondage, disiplin, dominans, submessiv, sadomasochisme og man oppsummerer det som samtykkende maktlek. Det handler i all hovedsak om at en dominant skal disiplinere en underdanig. Men hvordan er man egentlig en god dominant? 

Hva er BDSM?

I BDSM er roller viktig, og man bestemmer selv hvordan rolle man ønsker å tre inn i. Man kan hente inspirasjon fra film og litteratur, eller oppsøke forum og BDSM-miljøer og se hva andre gjør.
Det vil sannsynligvis falle seg naturlig hvilken rolle du trer inn i, den dominante eller den underdanige (submessive). Noen er også Switch, som vil si at du kan variere mellom de ulike rollene.

Hvordan være slave i BDSM? 

Er BDSM riktig for deg? Mange kan føle seg usikre, men det fine med BDSM er at det er regler uten regler.. Gjør det på din måte, lag dine egne regler og la deg inspirere av andre!

 

Hvordan være dom i BDSM?

Som dom er regel nr.1 å være oppmerksom på din underdanige. Man skal utfordre grenser, men ikke tråkke over dem. Avtal et «stopp-ord» på forhånd, slik at du vet når grensen er nådd. Mange velger «rosa», som kan betyr «nå nærmer du deg en grense» og «rød» som betyr «STOPP!». Det er også lurt å avtale et nonverbalt signal, slik som knipsing, hvis det blir vanskelig å uttale ord tydelig underveis.

Mange ser på det å snakke sammen om grenser, fortelle om ønsker og lyster og ta partneren inn i fantasien de har, som en del av forspillet. Som dom skal du ha kontrollen over situasjonen og disiplinere din underdanige, men det er en fantasi som skal leves ut for dere begge og da er det nyttig å vite litt på forhånd. For noen er også litt av spenningen at de ikke vet hva de skal oppleve, men da er også dette noe som snakkes om før man setter i gang.

Hvem er den dominante?

I fantasien er en dominerende en mystisk karakter med streng fremtoning. Det er stor variasjon i hva slags aktiviteter en dominerende liker å utføre, men målet er ofte seksuell underkastelse fra den underdanige. Sadomasochisme eller masochisme er ofte virkemidler og da gjerne med pisker av ulike slag som verktøy. Skulle man være «uskikkelig» får man en straff! En typisk straff kan være erotisk spanking, bondage eller ydmykelse av forskjellig karakter.

Trenger du inspirasjon? Se vår oversikt over ord og uttrykk i BDSM og la deg inspirere!

Den dominerende parten blir ofte kalt, mester, hersker, herskerinne eller lignende. Som nevnt er det en streng fremtoning som er mest vanlig, og dette understrekes ofte med sexy klær for BDSM, en pisk i hånden og et par håndjern for BDSM som en påminnelse om hva som kan komme.

Det varierer selvsagt hvor mye den dominerende parten ønsker å dominere. Noen vil ha fullstendig kontroll over den underdaniges liv, mens for andre gjelder det bare å vite hvem som har kontrollen på soverommet. Nøkkelen er kommunikasjon! Bli enige om formålet med opplevelsen, så vil resten komme ganske naturlig.

Ønsker du mer inspirasjon om BDSM? Les en erotisk novelle om BDSM og bli fristet til å prøve!

Kilde:
Nytelse.no
Klimaks
KK.no
Fetlife.com
smil-norge.no

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du