Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og intense kyss som sannsynligvis leder til noe mer.

Et kyss sier også mye om hvordan du er som sexpartner. Selv om du kanskje føler du har teken på hvordan du gjør det, skader det ikke å bli enda bedre, gjør det vel?

Kyss! Bilde av par som kysser.

Puss tennene

God hygiene er viktig, og det er ikke innbydende å kysse en som lukter eller smaker hverken kaffe eller røyk. Bruk også rikelig med leppepomade for ekstra myke lepper, men unngå klissete lipgloss.

Hold spenningen

Skap intensitet før dere treffer hverandres lepper. Len deg sakte frem, og før leppene deres møtes, ta en pause og kjenn på følelsen. Gi et ertende intenst blikk, hvor du kanskje lener deg litt bakover igjen for å se om partneren følger etter. Kjenn ansiktet ditt så nært partneren, at kan du lukte på vedkommende, hør og kjenn pusten til hverandre, og føl på den seksuelle energien.

Start rolig

Rolig start, lukk øynene og gjør leppene myke og klare. Hold munnen lukket med fuktige lepper, og begynn med småkyssing. Du kan begynne på kinnet eller på leppene, men det er viktig å begynne sakte og forsiktig. Lag en myk trutmunn og begynn med en serie småkyss så dere begge får føle på hverandre.

Bruk tungen

Bruk tungen uten å ha som mål å komme lengst inn i munnen til partneren din. Åpne munnen din forsiktig, og når du først tar ut tungen din, begynn med en myk tungetupp. Så kan du bli mer og mer intens, men det er fortsatt viktig å holde tungen myk.

Les kroppsspråket

Ta pauser, se på hverandre, for så å fortsette. Berøring er viktig, la fingrene gli gjennom håret til partneren, eller hold på kjeven/kinnet mens du drar den andre lett mot deg. Siden man sjelden snakker når man kysser er det viktig å observere hverandres kroppsspråk. Legg merke til lyder og bevegelser. Husk at en god kysser bruker hendene til å holde fast, stryke berøre og kile.

Vær leken

Varier tempo og husk at småbiting i leppene og erting kan øke intensiteten, men kjenn på stemning og føl deg frem. Det kan være sexy og intenst og holde litt hardt i håret, men pass på at den andre ikke er hårsår. Slikk ertende over leppene til partneren.

Kyss de erogene sonene

Øret og halsen er for mange utrolig sensitive områder. Bruk derfor tungen, slikk litt forsiktig og kyss litt der også for å variere.

Avslutt med blikk og berøring

Avslutningen bør ikke komme for brått, senk tempo, hold under haken og hold leppene dine mot partneren i et par sekunder ekstra før du ser han eller henne i øynene igjen.

Overrask partneren

Det finnes en rekke ulike produkter som gir en ekstra gnist til kyssingen. Kyss skal ikke være for våte, men mange blir tørre i munnen etter mye klining. Mouthwatering Spray fra Bijoux Indiscrets øker spyttproduksjonen og gjør deg klar for mer klining!
Skal du kysse andre steder på kroppen er kjølende leppepomader som Sensuva Nip Zip Ice Cube et spennende valg. Sensuva X on the Lips vil virkelig få fart på sakende med en kilende, vibrerende effekt!

Kyss - bilde av munnspray

Visste du forresten at…

  • Hvis man kliner bruker man omtrent 34 ansiktsmuskler og et kyss på ett minutt forbrenner 26 kalorier
  • Leppene er supersensitive og inneholder omtrent 10.000 nerver. Klitoris inneholder «bare» 8000.
  • To tredjedeler av kyssere foretrekker å tippe hodet mot høyre når de skal kysse noen.
  • Gjennomsnittlig bruker et menneske to uker av livet på kyssing. Det tilsvarer 20.160 minutter. Eller 366 timer.
  • Verdens lengste kyss ble gjennomført av Ekkachai Tiranarat og Laksana Tiranarat fra Thailand og varte i 58 timer, 35 minutter og 58 sekunder.
  • Endorfinene som dukker opp i kroppen din mens du kysser er 200 ganger sterkere enn effekten av morfin. Det er grunnen til at du blir svimmel i topplokket etter et skikkelig vellykket kyss.

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du