Julefest med bror og søster…

Det er en sen desemberkveld, som jeg tilbringer hos min beste venninne Miriam med hennes bror og fire andre venninner av oss. Jeg prøver å ikke møte blikket hans og ser ned i vinglasset mitt. Musikken er høy med fengende rytme og god bass. Thomas som han heter, kommer bort til meg og spør om jeg vil ha mer vin i glasset. «Ja, takk» svarer jeg og smiler til han. Thomas skjenker rødvinen sakte ned i glasset mitt. Jeg innbiller meg at han prøver å se ned i kløften min. Jeg løfter blikket fra glasset og ser opp på Thomas. Han ser virkelig på puppene mine. «Uuups!» kommer det fra han, og jeg merker at jeg blir våt på fanget.

Han hadde skjenket for mye vin slik at det har rent over. Jeg reiser meg opp og ler sammen med venninnegjengen. «Du får ta med deg Lilly og finne noen klær til henne i klesskapet mitt» Sier Miriam til Thomas. Jeg kjenner jeg bli rød i ansiktet og følger Thomas til soverommet. I klesskapet finner han frem en sexy rød topp og en sort jeans. «Vil du skifte her, eller på badet?» spør han mens han legger klærne i armene mine. «Badet» sier jeg og går mot baderomsdøren som ligger i andre etasje. Før jeg rekker å kle av meg de tilgrisede klærne banker det forsiktig på døren.
«Ja?» svarer jeg.
«Det er bare Thomas, lurte på om du trenger noe annet?»
«Tja, jeg kunne trenge noe hjelp».

Uten å si hva det er, åpnet jeg døra og slapp han inn. Jeg låste døra bak han og begynte sakte og dra av meg den hvite tilsølte toppen. Brystene mine med push-up bh kom til syne. «wow» sukket Thomas. Jeg tok tak i buksen min og begynte sakte å dra den forsiktig ned slik at han kunne se den sorte stringen min. Jeg lar han betrakte meg mens jeg sakte strippet for han. Noe hardt begynte å komme til live i buksen hans. Jeg la merke til at han ble gradvis rødere i ansiktet. Han prøver å rette på utstyret sitt mens han harker litt. «Går det bra?» spør jeg.

«Joda, hadde bare ikke regnet med dette» svarer han. Jeg ser tydelig at han er veldig flau. «Var kanskje ikke dette du hadde tenkt deg?» spør jeg og tar tak rundt håndleddene hans og fører dem på brystene mine. Han klarte ikke å svare. Jeg ser pikken hans vokse mer. Jeg tar tak rundt hodet hans og trekker han mot leppene mine. Han stritter ikke imot. Jeg kjente tungen hans gli inn i munnen min. Kliningen pågår ikke lenge før det banket på døra.»Hallo? Jeg må sånn tisse, er du ferdig snart?». Jeg trakk meg hurtig unna og svarte henne med et hurtig «snart!»

Det er Mari, ei annen venninne. Thomas gjemmer seg i dusjen og heldigvis er hun full nok til at hun ikke oppdager han! «Thomas er så kjekk», sier hun mens hun vasker hendene. «Å, synes du det?» Mari forteller at hun ser hvordan Thomas stirrer på meg. Jeg later som ingenting.

Jeg følger henne ned, setter meg på plassen min og tar en stor slurk av vinen. Jeg kjente jeg begynte å bli beruset. «Jøss, valgte du de gamle fillene der. Det er noe Thomas kjøpte til meg for lenge siden. Jeg har ikke giddet å prøvd dem på engang.» kom det fra Miriam. Jeg ser på henne og smiler. «Åja, tenke bare å velge noe som lå innerst i skapet jeg» svarte jeg unnvikende slik at hun ikke skulle tro det var Thomas som hadde plukket dem ut til meg. I det kommer Thomas luskende ned fra trappen, setter seg ned og tar et fast grep om ølen sin. «Hvor ble det av deg da, Thomas?» spurte Miriam. «Do kø» svarte han kort og tar et stort slurk fra ølglasset sitt.

Senere samme kveld var alle godt beruset, musikken var stilt litt lavere og alle snakket med hverandre for fullt. Det er diskusjoner om alt og ingen ting. Av og til dro jentene drøye, grove vitser som var hysterisk morsomme. Jeg satt i min egen verden og fantaserte om Thomas og hvordan pikken hans ser ut. Jeg hadde vært kåt i hele kveld. Jeg ser på han og ser at han er svært sosial og snakker med venninnegjengen. Ut fra kjøkkenet kommer Miriam med et serveringsfat med shotglass og tequila. Thomas stiller opp musikken og setter på en bra låt. Vi shotter tequilaen og begynner og dance rundt om i stuen. Flere mennesker kommer inn inngangsdøren og velter inn i stuen sammen med oss.

Alle danset rundt i den trange stuen til den heftige musikken. Jeg ble presset inn mot Thomas slik at rumpen min traff skrittet hans. Jeg er så beruset at jeg tenkte ikke mye over det og danset sexy foran han. Thomas begynte å bli stiv igjen. Flere mennesker velter inn i huset og til slutt var det vel og merke fullt over alt. Thomas prøver å hviske meg i øret, men musikken er for høy. Han tar tak i armen min og leder meg ut av huset. Ute hører man høy bass. «Jeg prøvde å fortelle deg at det er så mange mennesker her nå at Miriam merker kanskje ikke at vi stikker oss unna». Jeg ser på han med kåte øyne.

Han leder meg videre inn i gjestehuset som står på samme gårdsplass. Det var overraskende varmt ute og her inne. Videre går vi mot soverommet og Thomas kaster meg ned på en stor dobbeltseng. Jeg ser han river av seg skjorten og legger seg over meg. Jeg prøver å åpne opp buksen hans mens han kliner med meg. Jeg er så kåt at jeg ville ha han inni meg så fort som mulig. Han reiser seg og drar av meg jeansen mens jeg drar av meg toppen. Han hiver seg ned over meg igjen, beføler og klemmer på puppene mine. Jeg begynner å stønne i nytelse. «Liker du analt?» spør han meg mens han suger meg på halsen. «Ja» gisper jeg.

Han finner frem glidemiddel og smører pikken sin godt inn. Den er stor og blodårene er oppsvulmede. Sakte drar han den sorte stringen min til siden og retter pikken sin mot rumpehullet mitt. Han presser den sakte inn. Jeg stønner til. Det er bare andre gangen jeg har analsex. Alkoholen spinner rundt i hodet mitt og jeg lar han synke dypt inn uten problemer. Thomas stønner høyt, begever hoftene sine frem og tilbake og tar faste tak rundt lårene mine. Jeg fører ned en finger til klitten min og kiler den. Jeg er kliss våt nedentil. Jeg bruker fingrene mine til å smøre inn klitorisen med fittesaften. Thomas beveger seg hurtigere og hurtigere, stønner i nytelse og spruter meg lang inni rompa. Jeg fingrer fortere og hyler til i en heftig orgasme. Han legger seg ned ved siden av meg og vi nyter hverandre en liten stund til.

Plutselig banker det på døren og i ren refleks spretter Thomas inn i et klesskap. Jeg tenker meg ikke veldig mye om og blir bare liggende i sengen. Miriam kommer sakte inn i rommet. «Har du lagt deg alt?» Hun ser bekymret ut. «Neida, jeg kjente bare at det ble litt mye der inne med så mange ukjente og så mye…..» Heldigvis trenger jeg ikke si mer, hun godtar forklaringen min. Hun legger seg ved siden av meg i sengen og begynner fort å stryke meg på ryggen. Vi har alltid vært venninner som har kost litt. Klint på fest og strøket hverandre over ryggen. Men denne gangen var det annerledes. Hun lå nærmere og vi var helt stille. Jeg er fremdeles kåt etter mitt lille eventyr med Thomas og når Miriam plutselig kysser meg på kinnet, snur jeg meg mot henne slik at hun treffer munnen. Jeg tror begge to blir like overrasket med hun gjengjelder kysset mitt og etter noen sekunder kliner vi heftig og hennes klær er på vei av.

De nakne kroppene våre ligger tett omslynget i sengen og hun gnir den våre fitta si mot låret mitt. Jeg lengter etter å komme nærmere henne på en måte og fingrene mine finner frem til det trange hyllet hennes. Jeg stikker to fingre inn i henne, samtidig som at tommelen min masserer klitten hennes. Hun rir hånden min samtidig som vi kliner og snart kjenner jeg orgasmen hennes får musklene hennes til å stramme seg rundt fingrene mine. Hun faller tungt ned ved siden av meg i sengen og vi flirer begge to.

Vi er på vei til å skru opp temperaturen igjen da det banker på døren og vi hører to venninner snakke utenfor. Jeg slenger på meg tøyet og sniker meg ut av døren. «Hysj, Miriam sovnet. Hun er litt full!» Sier jeg lavt, så lister vi oss inn i huset igjen. Lurer på hva Thomas tenker om dette…

Denne novellen er skrevet i samarbeid med «Lilly»! Ønsker du å få din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,