«Vekket» av en fremmed!

Hun har vært singel i snart 2 år. Livet ble ikke helt som hun hadde sett for seg, det siste forholdt hadde tæret på selvtilliten og selvfølelsen hennes de siste årene. Eneste gode det hadde ført med seg, var ett vakkert barn. Ett barn hun nå hadde alene ansvar for og som tok opp det mest av tiden hennes.

Den siste tiden hadde et behov hun ikke hadde kjent på lenge, meldt seg. Hun higet etter intimitet, etter å få dekket det brennende begjæret som rev i hver celle av kroppen. Som gjorde at hun tenkte på sex hvert ledige øyeblikk.

Hun var ikke desperat, hun ville ikke dele kroppen sin med hvem som helst. Spesielt etter eksmannen hadde snakket henne ned de sist årene, så var hun nervøs også. Kroppen var ikke den samme som før, hun var blitt rundere i fasongen, brystene hang mer og hun hadde fått både mage og lår. Men selve behovet var det samme som før… Hun var redd for at han skulle ha rett, og at ingen skulle begjære henne.

En dag er trangen så stor at hun går inn på nettet og googler seg fram til en nettside. En nettside med mange villige menn. Menn med profiler som gav lovnad om å få stilt den intense brennende følelsen hun kjente mellom bena. Det hjalp ikke på frustrasjonen når hun så bildene av nakne kropper. Deilige kropper, med villige lem.

Hun hadde laget seg en profil selv. Hun dristet seg til og med til å ta bilder av seg selv. Bilder som ellers aldri ville sett dagens lys, men hun tok en sjanse. Meldingene lot ikke vente på seg, det strømmet inn beskjeder fra hele landet! Menn som ville ha henne, som lovet å tilfredsstille alle hennes ønsker og behov. Spenningen i begynnelsen var som en rus, hun var ettertraktet, selv om hun ikke så ut som en modell. Mannfolk i alle fasonger og aldre begjærte henne.

Hun begynte og skrive med flere, delte tanker og ønsker med flere av dem, helt til hun begynte og snakke med en mann som hun kunne tenke seg og møte. Han var i rett alder, og bodde etter alt hell ganske nært henne. Etter noen dager dristet hun seg til og gi han snapnavnet hennes slik at de kunne snakke mer åpent og enkelt i hverdagen. Nå åpnet en ny verden og mulighet seg for henne.

Over ett par uker vekslet dem bilder, de «sextet» og ble bedre kjent. Hun kjente at hun begjærte ham like mye som han begjærte henne. En dag åpnet det seg en mulighet for dem begge og endelig skulle dem få til og møtes. Neste dag brukte hun lang tid til og gjøre seg klar. Mens hun barberte leggene tenkte hun på hendene hans som stryker lett over dem, da hun barberte det allerede små hovne skrittet sitt, tenkte hun på tungen hans som lekte og smakte på saftene. Hun var så tent bare av tanken at hun kjente at hun allerede var våt.

Hun kledde på seg det mest sexy undertøyet hun eide, kledde på seg resten og var fornøyd med resultatet.

Da hun ankom leiligheten hans sto hun på trappen litt, trakk pusten dypt og ringte på. Han åpnet døren kort etterpå, som om han hadde stått i gangen og ventet på henne. Med ett smil om munnen inviterte han henne inn. Hun kledde av seg skoene og jakken og idet hun skulle til og henge den opp ble hun oppmerksom på at han sto rett bak henne. Hun kjente lukten av ham og hørte pusten hans rett ved øret. Hun kjenner en hånd som stryker over hoften og rumpen, opp langs låret og da han kommer til skrittet stopper han. Hun trekker pusten skjelvende i en blanding av opphisselse og nervøsitet. Hun tar hånden bak seg mot skrittet han og kjente det stive lemmet under buksa. Han snur henne rundt og legger leppene sine mot hennes. Sultent kysser dem hverandre, ukene med pirring hadde gjort dem begge heltent.

Han drar henne med inn på soverommet og begynner å kle av henne. Han drar genseren over hode, kysser munnen, lar tungen gli over leppene og nedover halsen, mot brystene hennes. Han drar ned bhen, akkurat nok til at en allerede stiv brystvorte spretter fram, han tar den i munnen, suger og småbiter. I ett sekund var hun sikker på at hun skulle eksplodere der og da, men han fortsetter og kle av henne. Stryker rolig over hele kroppen hennes, helt til hun står der naken foran ham.

Hun begynner å kle av ham skjorten, ser den bare brystkassa foran seg, lar fingrene stryke over den. Nå kjenner hun at hun er litt utålmodig så hun drar buksa ned, og på ett sekund spretter det store stive lemmet hans fram. Hun ser en enkel dråpe renne over hodet hans og hun bøyer seg fram og lar tungen slikke den opp. Hun lar tungen sirkle rundt penishode og over. Hun hører at han småstønner, hun ser opp og ser han står med lukkede øyne og nyter.

Med ett fast grep tar hun rundt penisen, og fører den inn i munnen. Hun suger sakte nedover og nyter å kjenne hvor stiv han er og hvor mye han fyller munnen hennes. Hun tar penisen sakte ut igjen, og legger merke til at han ser på henne. Hun begynner og la tungen skli opp og ned skaftet, nyter og se kåtskapen i øynene hans. Hun fortsetter og suge lemmet hans i ett litt raskere tempo, helt til han plutselig stopper henne. Han vil ikke komme enda, han vil gi henne nytelse først, så han ber henne legge seg på sengen og spre bena.

Hun kjenner at hun er utrolig våt. Det nesten renner av henne! Så legger han seg til rette mellom bena hennes. Først kjenner hun en finger som glir langs sprekken, det får det til å gå støt gjennom hele kroppen! Hun kjenner så hans erfarne tungespiss slikke der fingeren var for få sekunder siden. Hun klarer ikke og holde små stønn inne. Han smaker forsiktig på henne først, før han presser tungen hardere mot den stive og sensitive klitorisen. Samtidig kjenner hun først en finger skli lett inni henne, så to fingre. Han slikker henne grådig mens fingrene sklir inn og ut, helt til orgasmen fyller hver celle i hele kroppen hennes og eksploderer.

Før hun i det hele tatt har fått samlet seg, legger han seg ned å drar henne over seg. Han kysser henne sultent. Det å kjenne smaken av seg selv på leppene hans tenner henne enormt. Hun gnir underlivet sitt mot det harde lemmet hans, og med en liten bevegelse kjenner hun at han sklir sakte inn, å fyller henne. Endelig, etter denne lange tiden, kjenner hun at hun føler seg fylt. Hun beveger hoftene, sakte først. Nyter det å kjenne hvordan han sklir inn og ut av henne. Hun øker tempoet, rir han som om livet er avhengig av det, kjenner orgasmen bygger seg opp. I det han får orgasme og hun kjenner han pulsere inni henne, vipper hun også over kanten, og orgasmen hennes melker ham tom.

De blir liggende ved siden av hverandre, prøver og få kontroll over pusten og pulsen. Så utrolig deilig å verdt ventetiden. De smiler til hverandre før de begynner å kysse igjen. Ingen av dem er helt ferdig tilfredsstilt, dem har enda noen timer til å stille behovet for en stund. Noe begge virkelig har tenkt til å utnytte til det fulle.

Skrevet av «Alenemoren». Ønsker du å få publisert en novelle hos nyevibber.no? Send den til tonje@nytelse.no!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.