Shh Daddy, slapp av og la tøsen din få nyte deg.

Du står foran meg, naken og nydusjet, min egen deilige Daddy R. Jeg er også nydusjet, naken og jeg nyter synet av deg. Av en eller annen grunn ser du litt sårbar og lengtende ut. Jeg lurer på hva du tenker på Daddy, men spør deg ikke. Jeg vet det ikke er noe annet sted du ønsker å være enn her hos tøsen din, så jeg kan vente. Det haster ikke å spørre, ikke nå. Du vet jeg elsker å gi Daddy.

Jeg går tett inntil deg, kjenner varmen din, stryker deg over brystkassa, slikker brystvorten din. Tar den mellom tennene og biter lett mens jeg lar tungespissen leke over den. Du puster tungt. Hendene mine stryker sidene dine, ryggen din og rumpa di. Jeg kan kjenne pikken din vokse, men rører den ikke. Ikke enda. Jeg ser opp på deg og ser blikket ditt søke mitt. Jeg drar deg forsiktig ned mot meg og kysser deg ømt. Tunga mi leker sakte med din. Jeg kjenner jeg er våt nå. Kåt på deg Daddy, jeg vil så veldig gjerne gjøre det godt for deg og gi tilbake noe av nytelsen du gir tøsen din.

Med hånden din i min tar jeg deg med inn på soverommet og ber deg legge deg på senga. Jeg setter meg over deg og gnir klitorisen mot den harde, varme pikken din. Så setter jeg meg opp. Stryker ømt over brystet ditt, kryper litt opp så jeg kan kysse deg og ta på fjeset ditt. Så sier jeg at du skal slappe av. Vil du skal synke ned i deg selv og slappe av i hele kroppen. Det er godt og varmt i rommet, så du er ikke kald. Du ser intenst på meg når jeg setter meg på kne ved siden av deg og ber deg lukke øynene og sørge for at du ligger behagelig. Jeg ber deg puste med magen og slappe helt av. Du skal ikke åpne øynene. Jeg tar ikke på kroppen din nå. Bare holder deg i hånda og venter på at du skal gjøre som jeg ber deg. Du stoler på meg, men om du klarer å slappe av er jeg spent på. «Pust kroppen din avslappet Daddy». Når jeg hører pusten din roer seg så tar jeg forsiktig på den høyre skuldra di. Jeg stryker deg med varm tørr og myk hånd opp mot halsen. Over den deilige markerte haka di. Kinnet ditt, over panna og over hodet ditt. Så ned på den andre siden.

«Kan du kjenne hvor godt det er Daddy?» Hånden følger kragebeinet ditt og stryker over brystkassa og den venstre siden din. Jeg flytter meg litt nedover og løfter den høyre armen og hånda di, jeg ber deg slappe av og masserer hånda di mykt og godt. Kjenner på den og ser på den. Du har så fine hender. Så kysser jeg den. Tunga mi smaker på fingrene dine. Jeg tar en og en finger inn i munnen og suger forsiktig. Kanskje lar jeg tennene skrape forsiktig når jeg drar dem ut igjen. Jeg leker med munn og tunge inni håndflaten din og lar tunga spille på innsiden av håndleddet ditt.

Jeg legger armen ned igjen, og lar tunga gli våt og mykt oppover armen din, på innsiden av albuen og helt til armhulen. Jeg kryper nærmere deg og kysser deg mellom armhulen og brystkassa. Videre nedover, er såvidt borti brystvorta di og slikker den mens jeg puster varmt på den. Jeg hører på pusten din at du er opphisset nå og ser ømt opp på deg mens jeg smiler mykt. Du kan ikke se det, men jeg tror du merker det. «Shhh Daddy» sier jeg, «slapp av. Bare nyt hvor deilig tøsen din syns du er.» Jeg kjenner det renner mellom beina mine nå, men sier ikke noe. Jeg sprer beina dine så jeg kan knele mellom dem, støtter meg på hendene på hver side av overkroppen din og kysser halsen din. Lar tunga og tennene raspe forsiktig over haka di.

Jeg ber deg ligge stille og slikker leppene dine. Jeg merker du spenner deg litt og stopper. Når du igjen synker sammen så fortsetter jeg. Når jeg har munnen nære det ene øret ditt hvisker jeg navnet ditt, forteller deg at du er deilig, at jeg er kåt på deg og vil ha deg. Kroppen min er inntil din nå, strukket ut over deg uten at tyngden hviler på deg. Brystkassa di hever å senker seg mens jeg ømt hvisker at jeg vil gi deg dette fordi du er så fantastisk. Jeg vil være god mot deg og vil du bare skal slappe av og nyte. Jeg lar tunga gli ned den andre armen og slikker håndleddet ditt og håndflata di. Jeg legger ned armen og kysser nedover magen din. Lar tunga leke på hoftekammen din og stryker sidene dine lett.

Jeg kjenner pikken din pulserer, men rører den ikke. Jeg ser du er fuktig på tuppen og slikker den lett og smaker på deg. Da stønner du langt ned i halsen. Jeg nyter at du er så kåt. Tunga mi fortsetter over magen til den andre siden og hoftekammen din. Den tynne huden der er varm og følsom. Så glir tunga ned til overgangen mellom låret ditt og lysken. Jeg lar munnen gli frem og tilbake mens jeg puster varmt. Det rykker til i deg, men du klarer å slappe av. Jeg kysser nedover låret ditt. På innsiden av kneet og nedover leggen, mens hendene mine stryker deg ømt.

Ved foten leker tunga rett bak innsiden av ankelen din før den glir over den glatte rista og ned til tærne. Jeg tar foten i begge hender mens beinet ditt fortsatt hviler tungt på senga. Masserer den forsiktig mens tunga glir under og inn til puta bak tærne. Det er så sensuelt å se på deg nå, pusten din er ujevn og du strever med å slappe av, men du klarer det og øynene dine er fortsatt lukket. Så flytter jeg meg over til den andre foten din, slikker den mens hendene mine stryker og masserer deg. Tunga glir oppover rista over ankelen og opp leggen din.

Jeg stryker på begge sider av beinet ditt med flate varme hender. Oppover låret helt til jeg når pungen din. Munn og tunge følger etter. Så finner jeg en pute og får hjelp av deg til å heve deg litt så jeg kan legge den under rumpa di. Jeg setter meg på kne mellom beina dine som er godt spredt nå. Jeg stryker magen din og hoftene dine mens jeg venter på at du igjen slapper av. Da bøyer jeg meg ned og lar tunga gli over skaftet på pikken, nedover, bakover. Hver gang jeg merker du spenner deg så stopper jeg. Du stønner og jeg smiler. Så når jeg rumpesprekken din. Du hikster nå, og jeg lurer på hvor mye det koster deg å slappe av på denne måten.

Føler meg nesten litt slem mot deg, men vet du har det deilig selv om du er utålmodig. Det er det jeg vil du skal slippe taket i. Du skal bare nyte øyeblikket, her og nå, ikke tenke på det neste. Derfor stopper jeg hver gang jeg merker du rykker til. Jeg vil gi deg den mest sensuelle opplevelsen du har hatt. Så plutselig, når jeg når det glatte myke hullet ditt med munnen og jeg slikker deg ømt med myk og glatt tunge så slipper du taket, jeg merker du mykner i kroppen og at gir deg fullstendig over til følelsene dine. Jeg fortsetter å slikke deg og gjør deg våt og glatt.

Det tenner meg så veldig å gjøre det godt for deg på denne måten. Jeg stønner mot rumpa di og du kjenner jeg nyter dette. Jeg ligger sånn lenge, på magen mellom beina dine mens jeg slikker deg, stryker deg og tar på deg. Så, mens jeg fortsatt slikker deg, stikker jeg en finger inn i deg med håndflaten opp. Jeg reiser meg på kne så jeg kommer bedre til og presser opp mot prostataen din. Nå skjelver du, selv om kroppen din er avslappet så mister du kontrollen nå, jeg kysser og løfter pikken din, tar hodet ditt forsiktig inn i munnen. Suger og smaker på deg. Lar tunga gli våt og glatt over hodet ditt. Suger deg forsiktig så langt jeg kan inn i munnen og stønner av å kjenne hvor deilig du er. Fingeren i rumpa di glir inn og ut i samme takt som jeg suger og slikker deg. Jeg krummer den lett inni deg, masserer deg og lengter etter å kjenne du kommer i munnen min. Jeg vil du skal slappe av i hele kroppen når du kommer Daddy. Du nærmer deg og jeg fortsetter på samme langsomme måte.

Når du kommer, så kommer du hardt og plutselig. Orgasmen skyller gjennom den avslappede kroppen din. Det er så deilig å gi deg sånn nytelse Daddy! Når din spruter inn i munnen min svelger jeg. Når kroppen din om mulig blir enda mer avslappet slikker jeg pikken din ren mens fingeren forsiktig glir ut av rumpa di. Når pusten din roer seg så tar jeg vekk puta og setter meg over deg med armene på hver side av deg. Jeg bøyer meg ned, smiler ømt til deg med nakne følelser i øynene som lyser kjærlig og ømt mot deg.

Novellen er skrevet av Zila! Ønsker du å få din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no!

Sugemaskin med norsk stemme!

200 Norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris. – Allerede en favoritt hos Nytelse.no, avslører