Hard ereksjon – slik får du det

Sliter du med at penis ikke blir like hard som før? Har du problemer med ereksjonen når det virkelig gjelder? Det kan være mange grunner til at ereksjonen svikter, men heldigvis finnes det også mange gode hjelpemidler som gir deg større og hardere ereksjon.

Alder, helse og stemning er de tre største årsakene til ereksjonssvikt og lavere sexlyst. Når man blir eldre vil det kunne ta lenger tid å få en god ereksjon, og ereksjonen varer kanskje ikke like lenge som før. Har du nedsatt fysisk helse, f.eks. ved lengre tids sykdom, vil det også kunne påvirke sexlivet på en negativ måte. Sex er tross alt en fysisk aktivitet som krever mye av kroppen. Det mange ikke vet er at man kan få god hjelp av fastlegen hvis man opplever ereksjonssvikt eller redusert sexlyst. Det er kanskje en litt flau samtale å ta, men tro oss – de vil gjerne hjelpe.

Mental helse viktig for hard ereksjon

Sist, men ikke minst, kommer mental helse og den gode stemningen. Hodet har en ekstrem påvirkningskraft på kroppen; har penis sviktet én gang vil man naturligvis tenke på det neste gang. Har man veldig sterke følelser for noen, kan prestasjonsangsten gjøre seg gjeldende. Er man stresset på jobb kan det virke negativt på stemningen hjemme, og så videre. Da er det viktig å få tankene vekk fra det negative og fokusere på det gode. Det er tross alt ikke verdens undergang om penis svikter en gang i blant – det er så mye annet man kan gjøre sammen!

Les også Trøbbel i tårnet – når penis streiker, et utdrag fra boken Sex Gode Grunner av Lillian Rydning og Dag Eian. Her finner du mer informasjon om årsakene til ereksjonssvikt og hva man kan gjøre for å forebygge dette.

Hard ereksjon – slik får du det

Så du vil ha en hardere ereksjon? Hva skal til? Det finnes flere ulike måter å få tilbake den steinharde ereksjonen på, og her er noen av dem:

En penisring gjør ereksjonen hardere og mer langvarig

En penisring settes rundt roten av penis og har flere gode effekter. Ringen vil holde blodet i penis slik at ereksjonen blir hardere og mer langvarig, i tillegg vil økt blodtilførsel gjøre penis mer følsom. Penisringen settes rundt roten av penis når den er erigert. Detyr at du må være hard før du setter den på. Penisringer kommer gjerne i flere størrelser, vi anbefaler et sett med penisringer i ulike størrelser slik at du kan prøve noen forskjellige typer. Du får også kjøpt penisring med vibrator som virker ekstra stimulerende både på deg og din partner.

Få hard ereksjon med penispumpe

En penispumpe lager vakum inne i pumpen slik at mer blod strømmer ut i penis. Det gjør at man får en større og hardere penis etter å ha pumpet. Jevnlig bruk kan også ha en mer permanent effekt. Ved å sette på en penisring etter at du har pumpet opp penis vil du beholde den tykke og harde ereksjonen over lengre tid. Det finnes mange ulike typer pumper, vi anbefaler en penispumpe med trykkmåler for gode resultater og muligheten til å måle hvor mye du må pumpe for best effekt. Det finnes også pumper som bruker vann i stedet for luft. Det gir mer effektiv pumping, men krever at du bruker pumpen et sted hvor du kan søle litt med vann. Vi anbefaler Bathmate X30 Hydromax i denne kategorien.

Få mer lyst og bedre orgasmer med lystøkere

Lystøkere er kremer og salver som øker blodtilførselen eller stimulerer penis på ulike måter. Potenspillen Potent Forte stimulerer potens og vitalitet med naturlige urter, og kan være med på å gi deg økt lystfølelse og raskere ereksjon som holder hele kvelden. Andre spennende produkter er TauriX Extra Strong med Ginseng, Taurin og Muria Puama som smøres på penis og testiklene for en stimulerende effekt som øker blodtilførselen, eller On Power Glide glidemiddel for menn, med stimulerende effekt og langvarig glid.

Permanent større og tykkere penis med penisforlenger

En penisforlenger er den mest effektive løsningen for deg som vil ha en lengre og tykkere penis. Ved å strekke vevet i penis over tid stimuleres cellene til å dele seg og «fylle inn» vevet som strekkes, dette er en prosess som er vitenskapelig bevist med gode resultater. Ved jevnlig bruk vil du kunne se merkbare resultater allerede etter et par uker, og du bestemmer selv hvor mye «ekstra» du vil ha. En penisforlenger vil også kunne ha en positiv effekt hvis du har en skjev eller krummet penis. Vitenskapelige tester viser en forbedring på 10 – 40° mindre krumming og en gjennomsnittlig lengdeøkning på 1,0 – 5,0 cm etter 6 måneder. Best resultat for de med mindre penis i utgangspunktet.

Det finnes flere ulike typer penisforlengere, men alle fungerer på samme måte. Penisforlengeren Male Edge Extra inneholder alt du trenger for å starte treningen, samt det ekstrautstyret du måtte trenge når lengden begynner å øke.

Hva om jeg ikke får ereksjon?

Hva om jeg ikke kan få ereksjon i det hele tatt?

Det er mange menn som opplever at de mister muligheten til å få ereksjon,- Det kan skje etter en operasjon, ved kronisk sykdom eller av andre årsaker. Heldigvis finnes det mange muligheter til å nyte sex allikevel. Vil man fortsatt nyte opplevelsen av å penetrere sin partner, finnes det gode strap-ons med hulrom for penis. Vil du kose deg på egen hånd kan du bruke en vibrator mot undersiden av penishodet, akkurat der hodet går over i selve staven. Herrevibratoren HotOctopuss Pulse III Solo er laget spesielt for denne typen stimulering, og kan nytes med og uten ereksjon.

Uansett årsak er ereksjonssvikt noe alle menn vil oppleve en eller annen gang. Da er det godt å vite at man ikke er alene, og det trenger ikke sette stopper for god og rå sex. Gjør ereksjonen hardere med trening, godt kosthold og gode hjelpemidler, eller nyt deg selv eller din partner på nye måter når penis ikke vil samarbeide. Husk at sex skal være gøy!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.