Sexhuske – 6 gode grunner til å prøve

Sexhuske – bare navnet høres spennende ut! For par som ønsker seg bedre og mer spennende sex er det lite som kan måle seg med en god sexhuske. En sexhuske gjør favorittstillingene mer komfortable og lar dere prøve helt nye og fantasifulle stillinger sammen. Sengen kan brukes til så mangt, sexhusken har ett enkelt formål – å gi deg den beste sexen du har hatt!

En sexhuske lar deg prøve nye og spennende sex-stillinger. Alt du trenger er litt fantasi og en partner som er klar for morsomme opplevelser. Sexhusken kan ikke bare løse typiske problemer som høyde- og vektforskjeller når man skal finne gode stillinger som passer dere begge. Den kan også friske opp de tradisjonelle stillingene og gjøre sexen ekstra spennende.

6 gode grunner til å prøve en sexhuske. Tre bilder viser kvinne og mann med kvinnen i ulike stillinger i sexhusken

Trodde du at man måtte være en akrobat for å få noe ut av en sexhuske? Alle par kan nyte godt av fordelene med vektløs og superkomfortabel sex. Her er 6 gode grunner til at nettopp du burde prøve:

#1 Mer intense orgasmer

Med en sexhuske er det lettere å holde på lenger i stillinger du kanskje ikke klarer å komme i til vanlig. Det gjør at du får mer stimulering og nærhet på et nivå langt over det man klarer uten sexhusken. Orgasmene blir ekstra intense for dere begge!

#2 Bli «vektløs» i sexhuske

Sexhusker har myk polstring og justerbare stropper som avlaster rygg, rumpe, armer og ben. Det er bare å lene seg tilbake og nyte favorittstillingene dine! For mange kvinner er det å ri sin partner mer en treningsøkt enn kos. Med en sexhuske blir du gynget opp og ned mens du bare nyter følelsen! Doggy, cowgirl, oralsex og mye mer – sexhusken avlaster kroppen og lar deg fokusere på den gode opplevelsen.

#3 Fantastisk fleksibilitet

Uansett hvor sprek du er vil en sexhuske åpne for nye og spennende stillinger du aldri har prøvd før. La partneren din svinge deg rundt, legg bena rundt hodet hans og bruk huskens bevegelser som ekstra stimulering. Len deg tilbake og prøv opp-ned-sex, her er det bare fantasien som setter grenser!

#4 Mer fokus på hverandre

Det kan ofte være vanskelig å få tid til hverandre. Selv under sex kan det være mye annet som tar fokus vekk fra det seksuelle. Sexhusken er kun til for at dere skal ha rå, vill og deilig sex. Bare tanken på å se partneren i husken er nok til å få de fleste i stemning. Sexhusken lar dere fokusere på det som er viktigst – hverandres nytelse. Kanskje var det nettopp dette dere trengte?

#5 Spennende forspill

Ikke glem den deilige flørten! Sexhusken er ikke bare laget for akrobatisk sex og fantasifulle stillinger. Å ligge komfortabelt mens partneren koser med hver centimeter av kroppen din er den perfekte starten på en dampende het opplevelse. Gi hverandre deilig oralsex, gjør forspillet til en liten oppvisning – sexhusken vekker garantert lystene hos noen og enhver.

#6 Med erfaring får man nye ideer

Sexhusken gjør ikke bare de tradisjonelle stillingene ekstra spennende, du vil fort oppdage at mulighetene nærmest er uendelige. Utfordre deg selv med pirrende bondagelek og la din partner ta kontrollen. Gi deg selv orgasmer på egen hånd. Den samme følelsen av vektløs nytelse er like fantastisk med en vibrator eller dildo! Oppdag helt nye måter å ha sex på, kanskje lærer du noe nytt om deg selv også?

Hvilken sexhuske skal jeg kjøpe?

Det finnes flere ulike typer sexhusker, men felles for dem alle er at de åpner for variert og spennende sex. Vil du ha full frihet er en roterende sexhuske den absolutt beste, den lar deg snurre rundt i tillegg til å svinge frem og tilbake. Da står du friere til hvor i rommet du kan ha husken, og du kan prøve enda flere stillinger. Har du ikke mulighet til å feste husken i taket kan du kjøpe en sexhuske som festes over døren, den er superenkel å henge opp og er klar på sekunder. Bare pass på at døren tåler belastningen fra husken.

Slik monterer du en sexhuske

Det kan virke komplisert å sette opp en sexhuske, men det er faktisk veldig enkelt! Alt du trenger er noe solid å feste husken i, for eksempel en takbjelke. Har du betongtak kan du bruke egne betongskruer der du vil ha husken. Hvis det ikke er mulig å feste noe i taket så finnes det stativer til sexhusker som kan settes akkurat der du vil. Det finnes også sexhusker som settes over døren for enda enklere montering. Har du sexhusken festet i taket, er det enkelt å hekte den av kroken og pakke den ned når du ikke bruker den. Da slipper du tenke på at noen andre skulle komme til å se den.

Synes du det virker spennende med en sexhuske? Vektløs sex er like fantastisk både for single som ønsker mer variert sex, eller par som vil prøve nye og spennende stillinger. Se utvalget av sexhusker hos Nytelse.no. Med anonym og lynrask levering er det kort vei til bedre sex!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du