Glidemiddel – hvilket skal du velge?

Glidemiddel er den enkleste og raskeste veien til et bedre sexliv. Det finnes intet verre enn «tørr» sex. Fuktighet og glid reduserer friksjonen, noe som igjen reduserer muligheten for såre slimhinner, kondomsprekk og gi økt nytelse til begge. Hvilket som helst sexleketøy blir mye bedre med et riktig glidemiddel. Men hvordan velge riktig glidemiddel?

Glidemiddel finnes det hundrevis av på markedet og det kan være vanskelig å velge. Men her er et par enkle tips du bør følge for å finne det glidemiddelet som passer best for deg!

Silikonbasert eller vannbasert?

Velger man et silikonbasert produkt, så velger man et som holder lenge og som er godt egnet til herlige lange samleier. Silikon trekkes ikke inn i huden og tørker derfor ikke ut selv ved heftig lek. Vår anbefaling er Stay Slick glidemiddel, et silikonbasert glidemiddel som passer perfekt til deilige hyrdestunder!

Men hvis tanken er å leke seg med et deilig sexleketøy laget i silikon, bør man absolutt velge et vannbasert glidemiddel. Silikonbaserte produkter vil ødelegge silikonen i leketøyet ditt, hvis ikke du er veldig flink til å vaske leketøyet ditt VELDIG godt umiddelbart etter bruk! Men vi anbefaler i aller høyeste grad å bruke et vannbasert produkt til leketøy i silikon.  Vår anbefalte vannbaserte favoritt er Stay Wet med Aloe Vera!

Velg et produkt uten sukker

Se etter et produkt uten Glycerin (sukker)! Sukker er som kjent «maten» til bakterier og man vil helst unngå å gi næring til fremmede bakterier i underlivet.

Hvilket produkt velger man til analsex?

Det finnes glidemidler som er tilpasset analsex. Disse er ofte litt tykkere i konsistensen enn vanlige typer. Stay Wet glidemiddel anal er et litt tykkere og passer perfekt til analsex. Det er vannbasert, så det passer veldig godt til alle typer sexleketøy også!

Velg riktig glidemiddel. Bilde av kvinne og mann på vei til å ha sex.

Glidemiddel og oralsex?

Det finnes en rekke vannbaserte glidemidler som er helt ok å få i munnen, men for sin egen del bør man velge med smak da de er beregnet på nettopp oralsex. Handi pop er et eksempel på et glidemiddel til oralsex,  og kommer med mange forskjellige gode smaker. Men  vær oppmerksom på at glidemiddel med smak inneholder sukker som bidrar til bakterievekst, men dette er ikke et problem dersom du vasker deg godt etterpå.

Et stort utvalg glidemidler for all slags bruk finner du hos Nytelse.no!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette