Melding fra konas elsker…

Det var ikke lyst enda da jeg våknet. Klokken var halv seks om morgenen og det slo kaldt fra gulvet da jeg strakk hånden ned mot mobilen. Ingen melding fra Stella, ikke siden elleve kvelden før. Istedenfor hadde jeg mottatt en melding fra Remi, med en minutt lang film i. O’boy …! Jeg ante uråd.

Remi var en lokal småkriminell, en wannabe gangster med et voldsomt markeringsbehov. Det oppblåste selvbildet hans hadde gjort han til en kjenning i omgangskretsen vår, til den grad at han hadde fått tilnavnet «Remi», et ironisk hint til mafianavn som «Tony» og «Tommy». Remi så ikke sarkasmen i dette. Snarere tvert imot, han hadde villig adoptert det til fordel for det mer afrikansk-klingende navnet Chinedu.

Ikke mange festet lit til de elleville historiene hans. Det var riktignok hevet over enhver tvil at han hadde et rulleblad, men få trodde særlig på ham når han skrøt av å ha deltatt i våpensmugling med den albanske og russiske mafiaen. Til og med den yngre broren hans, Francis, himlet med øynene over Remi´s åpenbare overdrivelser. Remi var nok familiens sorte får, kunne han fortelle, men noen hardbarket gangster var han knapt.

Remi´s redning var at han var en omgjengelig og kul fyr. For på tross av det noe latterlige imaget hadde Remi humor og mennesketekke, noe som gjorde han til et naturlig midtpunkt i vennekretsene han vanket i. De drøye gangsterhistoriene var det ingen som festet seg særlig ved, det hørte bare til sjarmen ved denne ellers liketille karen. Festene han holdt i den lille leiligheten han delte med et par kamerater var derfor populære; ofte var det fullt hus når Remi inviterte til kalas i det knapt 60 kvadrat store kollektivet.

Det var på en av disse festene Stella var sist kveld og som hun enda ikke hadde kommet tilbake fra denne kjølige novembermorgenen. Det var ikke uvanlig, Stella var ofte ute til langt ute på morgenkvisten når hun først dro ut. Noe var imidlertid annerledes denne gangen. At hun ikke allerede lå i sengen ved siden av meg gjorde meg av en eller annen grunn urolig. Med denne snikende engstelsen i magen spilte jeg av videofilen i meldingen fra Remi.

Klokken er fire om morgenen. Som du ser er jeg splitter naken. Har nettopp blitt sugd av Stella. Ja, din Stella. Remi lo rått da han sa dette. Helvete mann, dama di suger faen meg kukk som en pro. Kan ikke huske sist jeg kom så hardt.

Og det tror jeg ikke Kwesi kan heller. Remi vendte telefonen rundt til sofaen, der en av romkameratene hans, satt henslengt, salig og med et slapt lem mellom beina. Jeg tror ikke han holdt mer enn tre-fire minutter. Kwesi smilte og stakk en tommel i været. Deilig, eller hva? Beste blowjoben noensinne, svarte han nikkende.  

Remi vendte telefonen tilbake mot seg selv. Det var det jeg sa til henne, at jeg kunne garantere at hun innen kvelden var omme kom til å svelge spermen vår. Hun var passe sjokkert da jeg sa det, fikte til og med til meg og ba meg passe den stygge kjeften min. Men til slutt sto hun da der på kne med pikken min i munnen og svelget unna. Hver jævla dråpe. Eller hva?! Remi henvendte seg til noen lengre bak i rommet. Jeg sa jo at du kom til å suge oss tomme i kveld.

Du har en fin dame, dude. Sexy! Og ekstra fin med kukk i munnen.

Så du får ha takk for lånet. Du er jammen heldig som har en så flink kuksugerske som dame. Hun er velkommen tilbake når som helst.

Latteren hans rang fortsatt i ørene etter skjermen gikk i svart. For en kødd! Å få seg til å sende en slik melding til meg. Spesielt etter å ha… Ansiktet til Stella flakket for et øyeblikk foran øynene mine, omkranset av det mørke, tette håret hennes. På det vakre hodet hennes lå en hånd. Remi´s hånd.

For Stella var uvanlig pen. Med svensk far og spansk mor hadde hun den perfekte blandingen av trekk fra Skandinavia og Middelhavet. Hun var lys, men var samtidig i besittelse av et par varme, brune øyne og langt kastanjefarget hår. Men ikke minst hadde hun sjarm. Jeg var ikke den eneste som hadde falt for det vinnende vesenet hennes. Mange andre menn fant henne også uimotståelig. Blant disse var Remi.

Bare minutter etter jeg hadde sett ferdig filmfilen vibrerte mobilen. Denne gangen var meldingen fra Stella. I meldingen var det kun en blunkende smileyface. Og en lydfil. Hånden min skalv lett da jeg trykket på ikonet for å spille den av.

Lyden av smatt og lepper som bråkte. Remi’s stemme, grov og grøtete av opphisselse. Det var ingen tvil om hva jeg lyttet til. Det gikk kaldt nedover ryggen min. Jeg fortsatte imidlertid å høre etter, fjetret og med verdens hardeste ereksjon under dyna.

Åjah! Remi dro på ordene mens han stønnet. Det er bra! Fortsett sånn!  Kanskje var dette tatt opp i smug? Det var vanskelig å avgjøre. Remi hørtes uanfektet ut av at stemmen hans var på bånd, det eneste jeg kunne høre i den var nytelse.

Få minutter senere ble stønnene hans brått dypere og heftigere. Det tok ikke lang tid før stemmen hans skingret, guttural og øredøvende; Her kommer det! Ikke stopp!! Et høyt brøl truet med å sprenge mobilhøyttalerne. AAHHH! JA, SVELG DET, BITCH!! Jeg ble tvunget til å trekke til meg hånda opp fra under dyna for ikke å komme der og da.

Hvert stønn som rullet ut av høyttalerne traff meg som et nålestikk i sjelen. Allikevel ble jeg liggende og lytte til Remi´s klimaks ebbe ut. Remi´s stemme var lun da han endelig sukket tungt og mumlet: Ja… That´s a good girl. Sug den ren. Et halvt minutt senere stønnet han og fniste tilfreds. Okay, det greier seg. Nå er det Kwesi’s tur.

Lydfilen endte like plutselig som den hadde startet. Jeg fikk dermed ikke høre Kwesi bli tilfredsstilt, jeg nødt til å selv forestille meg nytelsen hans i det han, etter hans egne ord, fikk det beste avsuget han noensinne hadde fått.

Jeg reiste meg opp på albuene og så ut av vinduet. Et rød-gult skjær hadde bredd seg over den østlige delen av himmelen. Det var i ferd med å lysne. Hvor var hun nå? I samme øyeblikk vibrerte mobilen igjen.

Hørte du på det jeg sendte deg?

Ja.

Stella sendte meg et et blunkefjes. Noen sekunder senere la hun til:

Kommer hjem nå, skal bare innom en bensinstasjon. Trenger en brus for å skylle bort smaken i munnen.

Da klarte ikke å holde meg lenger. Med et dypt stønn grep jeg om skrittet mitt og kom. En varm, seig elv flommet ut og fuktet sengetøyet og hånden min.

 

Novellen er sendt inn av Criow3re. Vil du ha din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du