Potensproblemer? Det finnes gode hjelpemidler

Potensproblemer er en vanlig utfordring. Sliter du med at penis ikke blir like hard som før? Eller har du problemer med ereksjonen når det virkelig gjelder? Det kan være mange grunner til at ereksjonen svikter. Heldigvis finnes det også mange gode hjelpemidler som gir deg større og hardere ereksjon.

Potensproblemer - bilde av penisringer og penispumpe.

Veldig mange menn opplever at potensen svikter fra tid til annen, og det er helt normalt. For noen svikter den hvis man er stresset, trøtt eller påvirket av alkohol, mens for andre er det utfordringer som går dypere. Det kan være mange årsaker til at potensen svikter. Ofte er det snakk om at man bare trenger litt starthjelp og da finnes det enkle produkter som kan hjelpe deg! Merk deg at disse forslagene ikke vil hjelpe for alle, men det er enkle tips til ting som kan hjelpe deg i gang.

En penisring gjør ereksjonen hardere og mer langvarig

En penisring settes rundt roten av penis og har flere gode effekter. Ringen vil holde blodet i penis slik at ereksjonen blir hardere og mer langvarig. I tillegg vil økt blodtilførsel gjøre penis mer følsom. Penisringen settes rundt roten av penis når den er erigert, det betyr at du må være hard før du setter den på. Penisringer kommer gjerne i flere størrelser, vi anbefaler et sett med penisringer i ulike størrelser slik at du kan prøve noen forskjellige typer. Du får også kjøpt penisring med vibrator som virker ekstra stimulerende både på deg og din partner.

Penispumpe for å gjøre penis større og hardere

En penispumpe lager vakum inne i pumpen slik at mer blod strømmer ut i penis. Det gjør at man får en større og hardere penis etter å ha pumpet. Jevnlig bruk kan også ha en mer permanent effekt. Ved å sette på en penisring etter at du har pumpet opp penis vil du beholde den tykke og harde ereksjonen over lengre tid. Det finnes mange ulike typer pumper, vi anbefaler en penispumpe med trykkmåler for gode resultater og muligheten til å måle hvor mye du må pumpe for best effekt. Det finnes også pumper som bruker vann i stedet for luft. Det gir mer effektiv pumping, men krever at du bruker pumpen et sted hvor du kan søle litt med vann.

Få mer lyst og bedre orgasmer med lystøkere

Lystøkere er kremer og salver som øker blodtilførselen eller stimulerer penis på ulike måter. Potenspillen Potent Forte stimulerer potens og vitalitet med naturlige urter, og kan være med på å gi deg økt lystfølelse og raskere ereksjon som holder hele kvelden. Andre spennende produkter er TauriX Extra Strong med Ginseng, Taurin og Muria Puama som smøres på penis og testiklene for en stimulerende effekt som øker blodtilførselen, eller On Power Glide glidemiddel for menn, med stimulerende effekt og langvarig glid.

Potensproblemer - bilde av penisforlenger.Permanent større og tykkere penis med penisforlenger

En penisforlenger er den mest effektive løsningen for deg som vil ha en lengre og tykkere penis. Ved å strekke vevet i penis over tid stimuleres cellene til å dele seg og «fylle inn» vevet som strekkes, dette er en prosess som er vitenskapelig bevist med gode resultater. Ved jevnlig bruk vil du kunne se merkbare resultater allerede etter et par uker, og du bestemmer selv hvor mye «ekstra» du vil ha. En penisforlenger vil også kunne ha en positiv effekt hvis du har en skjev eller krummet penis. Vitenskapelige tester viser en forbedring på 10 – 40° mindre krumming og en gjennomsnittlig lengdeøkning på 1,0 – 5,0 cm etter 6 måneder, med best resultat for de med mindre penis i utgangspunktet.

Potensproblemer - bilde av mann i seng.

Varige potensproblemer?

Hva om jeg ikke kan få ereksjon i det hele tatt? Det er mange menn som opplever at de mister muligheten til å få ereksjon. Det kan skje etter en operasjon, ved kronisk sykdom eller av andre årsaker. Heldigvis finnes det mange muligheter til å nyte sex allikevel. Vil man fortsatt nyte opplevelsen av å penetrere sin partner finnes det gode strap-ons med hulrom for penis. Vil du kose deg på egen hånd kan du bruke en vibrator mot undersiden av penishodet. Akkurat der hodet går over i selve staven. Mange herrevibratorer er laget spesielt for denne typen stimulering, og kan nytes med og uten ereksjon.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,