Test av dyre sexmaskiner!

Sexmaskin, bare ordet vekker nysgjerrigheten i de fleste av oss. En maskin som gir oss det vi vil ha, uten at vi trenger å anstrenge oss. De moderne maskinene kommer med flere spennende funksjoner og vil gi deg en opplevelse du aldri vil glemme! 

Sexmaskiner blir mer og mer populære, både blant single og for par som vil oppleve noe annerledes. De dyreste variantene er de aller mest populære, for er man ute etter en sexmaskin så er man ofte ute etter det beste!

Hva er en sexmaskin? 
En klassisk sexmaskin er utstyrt med en dildo som støter frem og tilbake i det tempoet man selv ønsker. De kan nytes i ulike stillinger og både menn og kvinner lar seg oftere friste av maskinene. Flere av de moderne sexmaskinene vil i tillegg til klassisk funksjon, også stimulere med vibrasjoner.

Den mest populære sexmaskinen er laget etter samme konsept som Sybian, en maskin formet som en sal med en dildo festet på midten. Man trer seg ned over dildoen og da kan man nyte heftige vibrasjoner som vil ta deg til himmels! Det finnes mange versjoner av denne maskinen, men felles for dem er at det er vibrasjoner som spiller hovedrollen.

Ønsker man heller å gå for en klassisk type, som støter frem og tilbake, er mulighetene mange. En håndholdt sexmaskin egner seg best til par, da det kan være vrient å finne en god stilling hvis man er alene. Større klassiske sexmaskiner setter man opp på gulvet, og de er svært populære blant de single! Disse er lette å nyte alene, i flere ulike stillinger. Det er ingen tvil om at det er disse typene som har absolutt mest kraft og de kan støte ut og inn  høy hastighet.

 

Mona (32) testet våre mest populære sexmaskiner! 
«To ulike sexmaskiner ble sendt hjem til meg og det var ikke tvil om hvilken som fristet mest! Jeg har sett utallige filmer og lest mye om Sybian, og maskinen som nå sto foran føttene mine minnet veldig om den ekstremt populære sexmaskinen. Jeg satt meg skrevs over den og allerede da kjente jeg hvordan kroppen reagerte. Saftene mine gjorde maskinen fuktig under meg og brystknoppene mine hardnet. Jeg startet maskinen og i samme sekund fikk jeg bekreftet alle rykter jeg hadde hørt om den. Det var virkelig fantastisk! Vibrasjonene var så intense og altoppslukende at jeg brølte av glede, og hele kroppen min reagerte med glede. Dette er en maskin jeg aldri kommer til å bli lei av! En sexopplevelse ulikt alt annet og jeg kan ikke kalle denne maskinen noe annet enn en legende! Jeg har delt opplevelsen med flere partnere, både damer og menn, og alle er enige om at denne maskinen fortjener all skryten den kan få.
Denne sexmaskinen får terningkast 6 og det gir jeg uten å blunke!

Noen dager senere pakket jeg opp maskin nummer to, en sexmaskin som støter inn og ut, akkurat slik jeg liker det! Jeg ble umiddelbart spent og så virkelig frem til en råere opplevelse. Jeg la meg foran den og ble positivt overrasket over hvor treffsikker den var, og over hvor enkelt det var å stille den inn i rett vinkel. Jeg begynte rolig og hvert eneste hår på kroppen min reiste seg når den deilige dildoen trengte inn i meg første gang. Dette var ekstremt spennende! Jeg jobbet meg gjennom en og en hastighet og det var virkelig helt herlig. Maskinen knulla meg hardt mens jeg kunne lene meg tilbake og bare nyte. Dette var en knall opplevelse som virkelig tenner meg. Jeg har lånt bort maskinen til flere bekjente, inkludert en venninne som har vanskelig for å bevege seg og hun ble så fornøyd! Gode sexleketøy for funksjonshemmede er visst ikke så lett å få tak i, men her fant vi en god løsning. Jeg har nå begynt å sikle på en sexmaskin med dobbelpenetrering, vibrering og fjernkontroll. Det er virkelig en drøm!
Jeg gir terningkast 4, men min venninne gir terningkast 6!

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.