Glidemiddelguide for både hun og han

Mange tror at glidemiddel bare er noe man bruker når jenta ikke er våt nok. Der tar dere feil! Les vår glidemiddelguide!

Mange jenter kan oppleve at de ikke er våte nok når de har sex – noe som kan være flaut med tanke på at gutter knytter det å være våt sammen med kåthet. Men er det egentlig slik at jenter ikke er kåte hvis de ikke er klissvåte i underlivet? Nei, det stemmer faktisk ikke.

Derfor blir ikke alle jenter våte

Først og fremst er det viktig å tenke på at jenta kan være veldig kåt selvom hun ikke er våt. Det er faktisk ikke alle som klarer å bli ordentlig våt hele tiden. Det kan være flere årsaker til at flere jenter sliter med akkurat dette, og du er heller ikke alene om det.

Noen av grunnene for at man sliter med å bli ordentlig våt kan ha noe å gjøre med menssyklus, stress, tidsmangel eller alder. Endringer av hormonnivået er ofte en underliggende årsak, og trenger derfor ikke å ha noe med parforhold eller kåthet å gjøre. Det trenger heller ikke være noe galt med deg, men i enkelte tilfeller kan det ligge noe mer bak. Hvis dette er et stort problem for deg kan du ta kontakt med legen for en liten undersøkelse.

Glidemiddelguide. Bilde av fortvilet jente.

Alkohol ødelegger

Det er ingen hemmelighet at alkohol gjør oss fortere kåte. Grunnen til dette er fordi dopamin-aktiviteten i hjernen øker når vi drikker alkohol. Når man gjør noe som føles godt som for eksempel sex, spise god mat eller bare å være med barna sine, skilles stoffet dopamin ut. Det er en ulempe med at dopaminsystemet reguleres med narkotiske stoffer, alkohol og kjemikalier. Den naturlige balansen i kroppen forstyrres ved alkoholinntak, og kan skape problemer særlig med tanke på sex.

Mange jenter sliter ekstra mye med å bli våte etter de har drukket alkohol. Gutter kan oppleve vanskeligheter med å få ereksjon, selvom lysten er på topp. Alkoholen hjelper oss med tenningen, men ødelegger når det kommer til selve sexen.

Glidemiddel er løsningen!

Det er ikke flaut å bruke glidemiddel. Det er lov å få litt hjelp når det trengs, men også gjøre opplevelsen bedre selvom naturlig glid ikke er et problem. Glidemiddel hjelper deg til en mye bedre sexopplevelse uansett hvor våt du er. Det er det lille ekstra som skal til for å gjøre en stor forskjell!

Ved bruk av sexleketøy er du nødt til å bruke glidemiddel. Bruker man glidemiddel vil opplevelsen være en helt annen enn om du lar være å bruke. Det kan være veldig vanskelig å føre inn en dildo i skjeden uten noe som helst glid! Ved bruk av glidemiddel vil du oppleve en helt ny verden av nytelse. Det er heller ikke bra for kroppen å være tørr under lek, det kan føre til skader – noe ingen ønsker.

Glidemiddelguide. Bilde av glidemiddelprodukter.

Bedre smak på forspillet

For å gjøre forspillet enda bedre kan dere smøre inn hverandres kjønnsorgan med glidemiddel! Dette er en perfekt måte å tenne hverandre. Bruk mer tid på selve forspillet og lek dere litt mer. Det finnes mange ulike typer glidemiddel å få tak i, både med og uten smak – her er det bare fantasien som stopper dere!

Ved oralsex er glidemiddel med smak virkelig noe man burde teste ut. Det er dessuten ikke alle som liker smaken av penis eller vagina. Det er også mer innbydende å gi oralsex når det smaker deilig jordbær eller andre frukter og bær. Veldig mange jenter elsker sjokolade, så smør litt glidemiddel med sjokoladesmak på penisen – vipps så suger hun seg fast!

LES OGSÅ: Hvordan gi han en heftig blowjob!

Nødvendig ved analsex

Analsex er for mange ubehagelig. En av de vanligste feilene man gjør er å droppe glidemiddel. Rumpa er ikke slik som vaginaen som produserer naturlig glid selv, og trenger derfor hjelpemiddel. Analsex kan bli virkelig deilig om man smører på godt med glidemiddel! Alt er rett og slett mye bedre med litt ekstra glid.

Om du lar være å bruke glidemiddel er det større sjanse for å lage rifter i analåpningen – noe som er veldig lite behagelig. Silikonbasert glidemiddel er det som funker aller best for analsex. Den holder som regel lengre enn et vannbasert glidemiddel før den tørker inn. Det finnes også vannbasert glidemiddel som er ment for å bruke analt.

LES OGSÅ: Tips til himmelsk analsex!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du