Da nabojenta plutselig dukket opp

Sommervarmen traff meg i dét jeg åpnet den store glassdøra ut til terrassen. Sola skinte og himmelen var knallblå. Jeg gikk ut og satte meg i solsenga som sto inntil husveggen. Øynene hadde bare lukket seg et lite øyeblikk før en isbit plutselig sklidde nedover puppene mine og videre forbi magen. Jeg skvatt til og sperret opp øynene. Det var Marcus som hadde det gøy. Han fniste litt før han satte seg oppå meg og kyssa meg på kinnet. Den bare overkroppen hans skinte i sollyset. Det var tydelig at han hadde smurt seg inn med olje.

Marcus løsnet bikinitoppen min så puppene spratt frem. Han sugde seg fast i den stive nippelen min mens han masserte den andre puppen med rolige bevegelser. Leppene hans flyttet seg sakte bort til halsen og begynte å leke seg. Det kriblet i hele kroppen, jeg ville ikke at han skulle stoppe. Jeg kunne se den kraftige pikken hans lage telt i den tynne shortsen. Jeg lukket øynene og kjente at fitta mi begynte å bli våt allerede.

Vi flyttet oss inn i stua like innenfor terrassedøra. Marcus hentet et tykt teppe og la det ned på de skinnende gulvflisene. Jeg skjønte raskt hva han hadde i tankene, og la meg ned på teppet. Han lente seg over meg og begynte å kysse meg nedover magen. Jeg tok tak i håret hans i dét han nærmet seg trusekanten. Han dro trusa til side og kyssa kjønnsleppene mine med deilige og myke lepper. Tunga hans begynte å rotere rundt på klitten samtidig som han stappet et par fingre inn i den våte fitta mi. Jeg ga fra meg et høyt stønn.

Fingrene hans beveget seg enda raskere mens han sugde på klitten min. Det ble så følsomt at jeg nesten ikke klarte å holde ut lengre. Jeg slo armene ut og klorte meg fast i teppet. Jeg kunne høre lydene fra den våte fitta mi hver gang fingrene gikk ut og inn. Stønninga mi kunne nok høres helt bort til nabohuset, spesielt med tanke på at terrassedøra sto åpen. Tanken på at forbigående kunne se og høre oss gjorde meg bare enda mer tent.

En liten gangvei gikk utenfor terrassen vår med kun noen få busker mellom. Gangveien var ikke mye i bruk, men det skjedde jo at noen turgåere kom forbi. Av en eller annen grunn ønsket jeg å bli sett der jeg lå og vred meg under Marcus. Han ga også uttrykk for at spenningen tente han. Han dro av seg bokseren og stappa den deilige pikken inn i fitta mi. Jeg begynte å stønne enda høyere, nesten så jeg mistet pusten der jeg lå. Han ga meg noen kraftige støt før han dro den sakte ut og inn noen ganger.

Han trakk seg ut igjen og ba meg om å sette meg på den harde pikken hans. Selvfølgelig gjorde jeg som han sa. Jeg satt meg forsiktig ned på den så jeg kunne kjenne hver eneste del av pikken. Det var så godt. Jeg satt der med halvåpen munn og lukkede øyne. Pikken hans var nå helt inne. Jeg satte i gang å ri han som aldri før mens han masserte de myke puppene mine. Marcus begynte å stønne, han viste tydelige tegn på at han likte det jeg gjorde.

I dét jeg åpnet øynene igjen så jeg rett på nabojenta som sto utenfor terrassedøra. Jeg ble plutselig dratt litt tilbake til pornofilmen jeg hadde sett med Marcus forrige uke, bare at der var det en mann og ikke ei jente som hadde dukket opp. Jenta, som var rundt vår alder, så på meg med et flørtende blikk. Hun hadde på seg et sort, kort skjørt og hvit bikinitopp. Kroppen hennes glinset da sola traff henne. Det lange, blonde håret hennes var satt opp i en høy hestehale. Hun var så sexy!

Jenta tok et steg innenfor døråpningen. Uten å si noe som helst kom hun bort og satte seg på knæra ved siden av meg. Jeg følte plutselig jeg var med i en film! Jeg likte følelsen ekstremt godt. Jenta tok forsiktig tak i ansiktet mitt og kysset meg med de saftige, store leppene sine. Da leppene traff mine kjente jeg en pirrende følelse som tente meg uforventet mye! Marcus åpnet øynene og så nabojenta som hadde tunga si langt nedi halsen min. Han smilte litt forbauset, men hadde tydeligvis ingenting imot det som foregikk.

Av en eller annen grunn følte jeg plutselig at dette var planlagt. Jeg så Marcus inn i øynene litt spørrende med et smil om munnen. Han bare nikket til meg, akkurat som en slags bekreftelse. Jenta lente seg over og begynte å massere puppene mine samtidig som jeg fortsatte å ri Marcus. Jeg kjente orgasmen sakte men sikkert nærme seg. Dette var en ny og spennende følelse, noe jeg aldri hadde opplevd før! Marcus og jeg hadde tidligere snakket om å prøve en trekant, men vi hadde aldri gjort noe ut av det.

Jeg klarte ikke lengre å holde tilbake en kraftig orgasme. Marcus merka det og hjalp til litt ekstra. Den harde pikken hans gikk ut og inn av fitta mi med kraftige støt. Jeg kjente en fantastisk følelse bygge seg opp inni meg. Orgasmen spredde seg rundt i hele kroppen min mens Marcus holdt tak i hofta mi, og pumpet kroppen min frem og tilbake. Jeg sank sammen, helt utslått av orgasmen.

Jenta la seg ned ved siden av Marcus. Han strøk hånda si oppover låret mot fitta hennes. Det var så pirrende å se på! Hånda hans beveget seg lengre og lengre opp, helt til den smatt under skjørtet hennes. Jenta beit seg i leppa og ga fra seg et lite stønn. Jeg skjønte med en gang at fingrene til Marcus nå var inni fitta hennes. Jeg ble så kåt av å se han leke med henne. Jeg reiste meg opp fra den fortsatt stive pikken hans og la meg ved siden av han. Hånda mi tok et fast grep i pikken og beveget seg opp og ned med et passe trykk.

Jeg lente meg fremover mot pikken hans og stappa den inn i munnen min. Den ene hånda mi masserte ballene hans samtidig som jeg runket han med den andre. Tunga mi lekte rundt på penishodet mens pikken gikk ut og inn av munnen. Marcus begynte å stønne sammen med jenta. Det var så deilig å høre på. Pikken var nå steinhard og klar til å sprenge når som helst. Jeg satte opp farten enda mer da jeg merket at han holdt på å komme. Han tok tak i håret mitt og stønna enda høyere.

Jeg kunne kjenne munnen min fylle seg opp med spermen hans. Jeg fortsatte å suge til den ble slapp og skled forsiktig ut av munnen min igjen. Jeg kunne se at jenta var på vei til å få orgasme. Den våte fitta hennes kunne høres godt da Marcus satte opp hastigheten. Stønninga ble kraftigere og kraftige, helt til hun krøllet sammen tærne og viste tydelige tegn til at orgasmen kom. Marcus og jeg så hverandre i øynene og smilte lurt. Vi innså begge at dette ikke var siste gang vi skulle gjøre noe slikt…

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du