Smaken av jordbær og pikk

Han hadde akkurat stemplet ut på jobben etter en lang dag da det tikket inn en melding på telefonen hans: «Søte, røde og saftige koser de seg sammen i sin kurv. Finnes på stedet med navn på noe som er hårete brun utenpå, men grønn og deilig inni.» Etter litt betenkningstid kom han frem til svaret. Han tastet det inn på telefonen: «En kurv med jordbær på Kiwi.» Og... send. Noen sekunder etter kom neste melding: «Riktig. Kjøp kurven øverst til høyre og finn neste ledetråd.» Han puttet nøkkelen i tenningen, startet og kjørte avgårde.

Idet han hadde parkert og gikk inn døren, kjente han en voksende kribling i magen. Der lå de, fristende røde og ertende søte jordbær. Han gikk bort og strakk seg etter den bakerste kurven. På undersiden var det festet en rosa hjerteformet post-it lapp hvor det var skrevet: «Kjøp med deg kurven, sett deg i bilen og i hanskerommet vil du finne neste ledetråd.» Han kjente hjertet slå betraktelig fortere der han sto i køen for å betale jordbærene. Hva var det neste? Nysgjerrigheten var stor og han svettet i håndflatene.

Ute i bilen satte han jordbærkurven i passasjersetet og åpnet hanskerommet. En ny lapp ventet, på lappen sto det: «Send meg en SMS hvor det står: Du gjør meg kåt. Vil ha deg.» Hendene hans skalv idet han tastet inn meldingen. Mens han satt og ventet på svaret, kjente han hvor kåt han begynte å bli også. Hun hadde helt rett, hun gjorde ham så kåt. Hver gang… En ny melding tikket inn: «mmm… så deilig. Kjør hjem og ta deg en dusj. Vask deg grundig og barbèr deg både i ansiktet og på pungen. Ikke kle på deg etterpå.»

Han svingte bilen opp i gårdsplassen og kjente pikken stange mot glidelåsen i arbeidsbuksa når han steg ut. Så utrolig tent og spent kunne han ikke huske å ha vært. Han låste seg inn og hoppet i dusjen. Sørget for å vaske seg godt over hele kroppen, og barberte seg så det ble silkemykt og deilig både oppe og nede. Han ville nødig risikere at hun ikke ville være fornøyd. Selv om hun var en del mindre enn ham hadde han stor respekt for henne.

Håndkleet gled over hver eneste del av kroppen til alt var tørt. Plutselig så han det, på innsiden av baderomsdøra hang en rosa hjertelapp hvor det sto: «Se under baderomsinnredningen og kle på deg det som ligger der. Ingenting annet.» Han dro frem en liten bunt og holdt den opp. Det var en kjeledress med en rørtang og en skiftenøkkel på toppen. Sammen med kjeledressen lå det en lapp: «Kjør ned til der vi første gang møttes ordentlig og ble sammen. Jeg har en lekkasje her og håper du har redskap nok til å fikse det. Ikke glem jordbærene!» Han dro på seg kjeledressen og røsket med seg verktøyet.

Når han kjørte mot det gamle, brune og falleferdige huset var det akkurat som om han var 20 år igjen og nyforelsket. 14 år hadde det gått siden den gang. Det boblet i hele kroppen. Spenningen ble ikke noe mindre da han fikk øye på den svarte bilen hennes som sto parkert på kanten av parkeringsplassen. Ingen andre var i sikte, ikke engang henne. Han parkerte ved siden av bilen hennes og gikk ut. Han kikket seg nervøst omkring og tok i bildøra. Den eneste døra som ikke var låst var den ene bakdøra, så han satte seg inn der.

På setet lå det en turkis truse med blondekanter. Han kjente den igjen med én gang. Ved siden av den lå en ny lapp. «Her ser du resultatet av lekkasjen jeg har hatt. Det er din skyld, og jeg vil at du skal gjøre opp for deg. Sett jordbærene foran, i passasjersetet.» Det gjorde han før han plukket opp trusen. Den hadde en stor våt flekk der musa hadde vært. «Lekkasjen» var ganske stor. Han luktet på den og kunne kjenne den friske og kåte duften av kjønnet hennes. Det luktet himmelsk! Han lukket øynene og så henne for seg. Kjente at pumpa slo kraftig og hyppig nå.

Han skvatt til da bildøra foran gikk opp. Hun satte seg inn og sa ingenting. Tok bare et jordbær og smakte på det. Stønnet lavt. Hun hadde på seg en sexy kort og svart kjole. Den hadde han aldri sett før så den måtte være nyinnkjøpt. Blodrøde frekke lepper og store mørke solbriller. Truseløs satt hun der og spiste jordbærene. Hun rettet inn midtspeilet så hun kunne se ned i baksetet. «Kle av deg så jeg får se redskapen din,» sa hun med en lav og hes stemme. Han gjorde som hun sa og etter litt satt han der helt naken med pikken pulserende oppover magen.

«Ser ut som den skal duge. Stor, hard og glatt nok… Få se deg ta på den. Runk den for meg.» Han la hånden rundt skaftet og runket den sakte. Det piplet ut dråper som rant ned over fingrene hans. «Skli ned og legg bena på seteryggene. Spre bena så jeg får se godt.» Hun tok et nytt jordbær og sugde det sakte inn i munnen. Lot det gli ut igjen før det på ny forsvant inn mellom de deilige leppene. Hun sugde det som om det var hodet på pikken hans. Det var et utrolig deilig syn.

Da det var tomt for jordbær snudde hun seg rundt og tok av seg solbrillene. Hun satte seg med ett kne i hvert sete og så ham dypt inn i øynene med en kåthet i blikket han ikke hadde sett før. Han stoppet å runke og frøs til. Hun tok forsiktig vekk hånden hans og la sin egen rundt pikken. Klemte litt og raspet forsiktig med neglene som var like blodrøde som leppene hennes. Han stønnet og la merke til at han hadde innsyn rett inn under kjolen hennes. Han så rett på den gapende og dyvåte musa hennes.

Lekkasjen var fortsatt der, og han kjente han fikk lyst til å smake på henne. Istedet var det hun som skulle smake på han. Hun begynte å runke han forsiktig mens tungen lekte rundt hodet. Lot det så forsvinne inn i den våte munnen samtidig som tungen fortsatte leken. Hun tok gradvis mer og mer av pikken hans i munnen og sugde den i deilige, lange tak. Han lukket øynene og nøt den vanvittig gode behandlingen. Hun masserte ballene mens en finger masserte rumpehullet.

Munnen slapp plutselig taket og han åpnet øynene. Han så henne trekke av seg kjolen og blottlegge den deilige kroppen han elsket å legge øynene på. De flotte brystene gjorde et hopp og disset ertende idet kjolen skled over dem. Brystvortene var store og harde. Hun kom krypende bak til ham. Så satte hun seg skrevs over ham og ga han et deilig sensuelt kyss. Først klinte de lett og ertende før de omfavnet hverandre og klinte vilt og heftig. Akkurat slik det var for 14 år siden. Hun smakte av en blanding av jordbær og en anelse av pikk. Det gjorde ham bare enda mer kåt.

«Få se om redskapen din gjør nytte for seg nå da,» sa hun og styrte pikken mot åpningen sin og tredde seg ned. De stønnet i kor når hun begynte å ri ham. Følelsen han hadde nå overgikk alt han før hadde opplevd. Han mistet helt kontrollen og klarte knapt å fokusere på noe som helst. Han klamret seg til henne og kjente hvordan hun skled opp og ned på pikken. Han tok en brystvorte i munnen og bet forsiktig, sugde på den og lot tungen leke med den. Han tok et godt tak i hver av rumpeballene hennes og overtok styringen litt. Han knullet henne hardt og rått, akkurat slik han visste hun likte det. Han kunne føle det på henne at hun nøt det.

Han kjente hvordan saftene hennes rant nedover ballene.  Hun hadde ikke lenger kontroll over hverken han eller seg selv, og stønnet og skrek om hverandre. «Jeg klarer ikke holde tilbake lenger, du gjør meg så utrolig kåt!» sa han idet orgasmen bygde seg opp og sæden fant veien gjennom pikken, ut og dypt inn i henne. Hun skrek og ristet oppå ham mens orgasmen skylte gjennom hele kroppen, helt ut til hver fingerspiss.

Svette og helt utmattet satt hun fortsatt oppå ham mens de fikk igjen pusten. Pikken skled ut av henne og sæden piplet ut mellom de svulmende leppene og mellom bena hans til den samlet seg i en dam i setet. «Neste gang ser det ut som at jeg trenger en fyr til å rense setene mine i bilen.» Hun blunket og ga ham et kyss.

Ukens novelle har vi fått tilsendt av en anonym innsender. Vi takker så mye for en deilig historie, et gavekort på kr 500 fra Nytelse.no er på vei!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du