Truse-fetisj intervju

Truser er for veldig mange noe man tar på seg og bruker, deretter kaster man de til vask. Men for en god del andre er det mer enn som så.

Truse-fetisj er noe mange har hørt om, og som begynner å bli mer og mer kjent. Dette er veldig vanlig blant menn spesielt, muligens fordi det er flere menn som har fetish generelt. Det er ikke så mange som snakker om denne truse-fetisjen med andre, kanskje fordi de er redde for hva andre tenker.

Vi har nå fått lov til å intervjue ulike menn om hvorfor truser tenner de såpass mye. Hvorfor er egentlig menn så glad i kvinnelig undertøy?

Intervju med en gift mann som elsker å lukte på trusene til kona si


Når startet denne truse-fetisj, og hvordan?

– Jeg er 42 år gammel nå, og min truse-fetisj startet for 5 år siden. Jeg gikk hjemme i pappapermisjon litt for lenge. Jeg kjedet meg en del etterhvert, og det ble mer og mer tanker rundt sex. Det endte opp med at jeg prøvde å lukte på trusene hennes, og det funket. Det er vanskelig å si hva jeg liker så godt med det, men det er jo litt «dirty». Det er vel noe med det at luktene kan relateres til sex i en viss grad. Jo mer de lukter, jo bedre er det.

Vet hun om at du liker dette, og hva sier hun til det evt.?

– Hun fant det ut etterhvert ved at hun flere ganger lette etter trusene sine, men ikke fant de igjen. Jeg valgte derfor å fortelle henne om det. Hun ble litt sjokkert til å begynne med, men nå syns hun det er helt greit. Nå kan jeg også få henne til å skifte truse på kvelden hvis jeg spør. Det er litt synd at hun er nødt til å dusje nesten hver dag.

Så det er bedre om trusene er brukte noen dager, slik at de lukter mer?

– Ja, det er det som er deilig. Jag blir vanvittig kåt når de lukter mye. Jeg skulle ønske hun kunne brukt de i 3-4 dager, men det blir maks 2. Jeg respekterer selvfølgelig det.

Er det lukten som er det viktigste?

– Ja, men det er absolutt ikke noe bakdel om de ser brukte ut heller. Noen ganger spør jeg om hun kan skifte på kvelden hvor hun gnir den litt slik at den blir våt. Det lukter sjeldent så mye av den, men jeg blir veldig tent av det uansett.

Er dette noe hun liker å gjøre?

– Dette er noe hun gjøre siden jeg har spurt henne om å gjøre det, litt for mange ganger. Hun syns det er greit å gjøre det, men har nok ikke noe «igjen for det» selv.

Er det noe annet du ønsker å si om denne fetisjen din?

– Jeg holder meg kun til henne sine truser, jeg har heller ikke vurdert noe annet. I hvert fall ikke enda.

Det er mange som ønsker å kjøpe trusene til andre, er dette noe du kunne tenkt deg å gjøre?

– Jeg tenker at det er noe jeg kunne ha prøvd om jeg hadde vært singel.

Har du fortalt dette til noen andre enn kona di?

– Nei, det er kun kona mi og deg jeg har fortalt det til nå. Jeg tror nok det kommer til å forbli slik også.

Er det noen spesiell grunn til at du ikke forteller det til noen andre?

– Jeg er litt usikker på hvordan folk reagerer til det, og hvorfor jeg skal fortelle det.

 Truse-fetisj - hvorfor tenner noen på brukte truser. Bilde av dame med truse.

Intervju med en mann som elsker brukte truser

Jeg vil tro det finnes flere grunner til å like denne fetisjen, men jeg vil fortelle litt om hvorfor akkurat jeg liker det. Jeg vil bare gjøre det klart at det er mine meninger, og at andre truse-elskere kan være uenig med meg.

Kort fortalt går denne fetisjen ut på at man lukter på deilige kvinnelige dufter gjennom en brukt truse. Jeg, som mange andre menn, liker duften av en kvinne – enten om det er hennes svette, hår, ånde eller fittelukt. Jeg elsker det som er naturlig, og hva er ikke mer naturlig enn deilig fittelukt som har blitt produsert mens kvinnen har vært opphisset?

Milf hos bestekompisen

Denne fetisjen startet i ganske ung alder. Moren til bestekompisen min var en typisk «milf», og det var en gang jeg var hos han hvor jeg ble kjempe kåt. Jeg bestemte meg for å gå på badet og runke, der fant jeg en brukt truse av moren (hun var eneste kvinnen i familien – så det måtte være hennes truse). Jeg luktet og runket til denne. Det var nok her min store fantasi og fascinasjon for brukte truser kom til.

Kjøper av fremmende

Jeg liker å lukte på truser av forskjellige grunner. Hovedgrunnen er selvfølgelig lukten og fantasiene som oppstår når man lukter de fantastiske luktene mens man tar på seg selv. En annen grunn er at man ofte ikke vet hvem som eier trusen er – dette er sykt spennende og pirrende. For ja, jeg kjøper truser. Tenk deg å tenne på noen andres lukter uten å vite hvem det er? Deilig å tenke på at kvinnen som har sendt deg trusene må ha vært kåt mens hun har onanert og/eller gått rundt i trusene i løpet av en dag, kun for deg. Det får meg til å føle meg litt spesiell.

Hele handelen er sexy

Samtidig vil jeg si at tanken på at en kvinne tenner på å selge sine dufter til meg (som tenner på å kjøpe disse duftene) gjør at hele handelen blir sexy. Jeg tenner på å kunne betale for noe en annen tenner på å gjøre. Blir en slags følelse over at jeg kan få det jeg «vil».

Så for å oppsummere, vil jeg si at truse-fetisj for meg er å tenne på tanken av å lukte på de naturlige duftene til en kvinne. At man får en truse hvor man får lukte på de mest intime og sexy luktene gjør det hele til en eksklusiv og spesiell seanse. Det er ikke mange mennesker som får lukte på én kvinnes dufter – og når jeg får gjøre det føler jeg meg spesiell og heldig. Og de pirrende tankene man får når man leker med seg selv og lukter på trusen gjør det fryktelig gøy og sexy.

Klikke dere inn her for å lese mer om truse-fetisj og kjøp og salg av truser!

Eller se mer av nytelses.nos sexy truser.

Intervju av Benita Sofie, nytelse.no

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du